1 Ağustos 2017

Temmuz Ayı Alışverişleri..

Temmuz ayında bitenler çok olunca tabi alışveriş yapmak da kaçınılmaz oluyor. Aslında bu ay oldukça az alışveriş yaptığımı düşünüyorum yine de çünkü ayın yarısında zaten tatildeydim ve burada değildim.  O nedenle yapılan indirimleri de çoğunlukla hasarsız atlattım. Ama Zara indirimine tabi ki kayıtsız kalamadım. Tabi H&M indirimine de. Kozmetik ürünü ve diğer alışverişlerime hep birlikte bakalım şimdi.

Öncelikle Zara'dan bu tatlı çantayı aldım. Normalde küçük çanta pek kullanmam ama bu çok şık ve hafta sonu kullanımı için rahat olacağa benziyor. Gelsin ojeler, H&M'de 3 TL.'ye düşen bu ojelere ve 14.90 TL.'ye Glow palette'e tabi ki dayanamadım. Golden Rose'un mini ice chic ojelerinin de yaza uygun bu renklerini aldım. GR ojeleri sürüp instagram da göstermiştim. Diğerleri de gelecek tabi.


Evet bu kısım biraz deneme biraz da gerekli bir alışveriş oldu. Uzun zamandır istediğim Kiehls Ultra facial overnight nemlendirici serumu gezmek için gittiğimiz Emaar Square'den arkadaşımla beraber aldık. Yorumlar gelecek bunun hakkında. En sevdiğim ve benim için B&BW'un pabucunu dama atan Isana sıvı el sabunlarından 2 değişik koku aldım. Jounesse kozmetik'e ait bu siyah toniği Eve Shop'da görünce merak edip aldım, fiyatı 11-12 TL. gibiydi, çok uygundu yani. Rival de Loop'un sevdiğim makyaj altı primer spreyinden bir tane daha aldım. Bu sıcaklarda normal bir primer ile beraber makyajın kalıcılığını arttırdığını düşünüyorum. 


İşte hiç dayanamadığım şey, makyaj fırçaları. Bu ay da çeşit çeşit almış olabilirim. Pembe fırça Kadıköy Çilek Sokak'dan 10 TL. tamamen dekoratif amaçlı alındı. Rossmann'da satılan for your beauty markalı fırçayı uzun zamandır gözüme kesmiştim. Geçtiğimiz hafta indirimde görünce hemen aldım ve iyi ki de almışım. Oldukça kullanışlı bir fırça. Wet n' Wild'ın yeni gelen fırçalarından ise denemelik bir tane aldım, çok şeker ama bakalım nasıl çıkacak. Diğer 2 fırça da H&M'den. Gümüş saplı fırçayı yedekledim, diğer beyaz saplıyı ise pudra sürmek için aldım.


Zara'ya girmişken indirimde 19 TL. 'ye düşmüş olan nuit parfümü tabi ki kaçıramayacaktım. Kokusu muhteşem ama kışlık. O minik kontur stik ve kaş maskarası da Kadıköy'den ve şaşılacak kadar iyi çıktı ikisi de ve tanesi 5 TL. Arkadaki Kryolan bir makyaj bazı, çok beğendim diyemeyeceğim şimdilik. Sun Ozon roll-on güneş kremini ise koluma falan sürmek için aldım dışarı çıktığımda. 5-6 TL. gibi olabilir indirimde fiyatı. 


Yine H&M ve bu sefer keskin kontür için falan kullanılabilecek bir makyaj süngeri. Bunun yapısı diğerlerine göre daha sert o nedenle fondötene uygun değil ama harika baking yapıyor. 


Zara çantama bir de tek başına bakalım. Yaz akşamları, hafta sonları için gayet kullanışlı olduğunu düşünüyorum, siz ne dersiniz.?

Temmuz alışverişleri de böyleydi, önümüzdeki Kurban Bayramı indirimini de hasarsız atlatmak dileği ile.
Sevgiler.


24 yorum:

  1. Çantan çok şık bence.))) hem çantanı hem de diğerlerini keyifle kullan

    YanıtlaSil
  2. Çantaya instagramda görüp bayıldım , küçük çantalara yönelmeye başladım bende *.* Isana sabunlardan Forbidden Apple tek favorim. Bu kadar mı güzel kokar bir sabun. *.* Her birini güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristabullu evet ya o snow white serisi harika olmuş bence buldukça yedekliyorum ben de :-)) teşekkürler ..

      Sil
  3. İreeeem, çantana bayıldım. Sun Ozon'dan farklı güneş ürünleri kullanıyorum bu yaz oldukça iyi çıktılar. Güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım .. sunozon kesinlikle kullanmaya devam edeceğim bir marka :-))

      Sil
  4. Güzel günlerde kullun :) H&M oje ve çantaya bayıldım

    YanıtlaSil
  5. Hepsi harika çantaya da bayıldım :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer ben de çok severek aldım onu :-))

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri onlar müthiş zaten :-))

      Sil
  7. Çantaya bayıldım İrem'cim :) HM gümüş saplı fırçasını bulursam ben de alacağım. Bu ay alışveriş konusunda ben delirdim iyice, Allah sonumu hayretsin diyorum. :D Hepsini güle güle kullan, çok çok sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog :-))) ay bir de ayın yarısında yoktum burada bir de olsam ne olacaktı acaba.. teşekkürler canım öpüyorum :-))

      Sil
  8. Çantayı çok ama çok beğendim, hepsini de güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Aldığın her şey çok güzel İrem'cim, çantaya da bayıldım! Wet'n Wild fırça yorumunu merakla bekliyorum! Güle güle kullan hepsini. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler canım :-)) fırçayı daha kıyıp kullanamadım bu hafta sonu deneyeceğim ama ...

      Sil
  10. Çanta ne kadar güzel böyle bir şey almak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet hafta sonları için iyi oldu bana .-))

      Sil
  11. iyi günlerde kullan İnşallah.
    | Söve |

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...