7 Ağustos 2017

Zayıflamak İsteyenlere Slimwell İle Özel Çözümler..

Bugün benim gibi birkaç kilo fazlası olanlar ve o kilolar ne yapsa üzerine yapışanlar için bir inceleme yazısı yazacağım bugün. Geçtiğimiz hafta tatlı arkadaşlarım Filiz ve Şebnem ile program yapmıştık, Bağdat Caddesi'nde buluşup önce bir yemek yer sonra da alışveriş ve keşif gezisi yaparız diye düşünmüştük. Uzun zamandır da üçümüz hiç bir arada görüşmediğimiz için çok keyif alacağımız bir gün planladık. Planlarımızın hepsi gerçekleşmedi ama yine de biz çok keyif aldık. Yemeğe oturduğumuzda uzun zamandır tanıdığımız arkadaşımız Ebru Esmen ile  karşılaştık ve sayesinde bize Slimwell dünyasının kapıları açıldı. Bizim de ilk defa tanıştığımız bu yeni zayıflama konseptini ben de  sizin için biraz araştırdım ve işte bulduklarım. 

Slimwell




Slimwell nedir? Öncelikle Slimwell 2015 yılında Türkiye’de doğmuş bir marka.
Konsept olarak Amerika kökenli ancak üretimi Avrupa Birliğinde gerçekleşen FDA onaylı sağlık&güzellik cihazlarını Türkiye’ye getiriyor. Özellikle Amerika’da sağlık klinikleri, sporcu tedavi merkezleri ve hastanelerin bazı birimlerinde kullanılıyor. Slimwell şirketi getirdiği cihazları Türkiye’de pek çok klinik ve güzellik merkezine satarken; aynı zamanda bu cihazların kullanıldığı bir de zayıflama ve incelme merkezi ile hizmet veriyor.

Dünyada benzerlerinden büyük detaylarla ayrılan bu cihazlar; Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşıyor. Özellikle diyetisyenlere yapılan bir tanıtım neticesinde, pek çok diyetisyen hastalarını Slimwell’e yönlendiriyor. Cihazların sistemi basit olmasına rağmen, teknolojik altyapıları sayesinde etkileri yüksek sonuçlar veriyor.

Cihazları muadillerine göre benzersiz kılan büyük detaylar ise; ozon terapi sayesinde etkili sonucun yanı sıra hijyenik yapısı, aroma terapi yapması, su jetleri ile sarf edilen eforun yükselmesi, vakum, kromaterapi, kolajen, düşük atmosferik basınç, kızılötesi gibi ileri teknolojik alt yapının kullanılması olarak özetlenebilir. Tabi farklı cihazların farklı fonksiyonları var, hepsi her cihazda yer almıyor.

Caddebostan merkezde ayrıca cilt bakımı da yapılmakta olup, tam bir butik işletme mantığında; kullanılan havluların temizlenmesi, terlikler, çayın ve servis edildiği takımın özellikleri gibi çok özel detaylar hemen göze çarpıyor.

Cihazları tek tek tanıtmak gerekirse;

Bodyshape
Yenilikçi ve tam bir bir kilo verme / incelme cihazıdır. Build-in koşu bandında bir yandan yürür veya koşarken, diğer yandan vakum ve kızılötesi teknolojileriyle donatılmış düşük atmosferik basınç ortamında haftada ortalama 5000 kalori yakmayı sağlar. Bu devrim niteliğindeki cihaz spora yeni başlayanlar için olduğu gibi, kilo vermek ve şekle girmek isteyen fakat spor salonlarına gidecek vakti olmayanlar için de idealdir. Bodyshape’in içerdiği tüm teknoloji bileşenleri kasların maksimum enerji tüketimini arttırmaya yöneliktir ve bu sayede maksimum bölgesel incelme, vücuttan su atma ve kilo kaybı sağlar. Standart spor egzersizlerinin çok ötesinde bir sonuç sunan Bodyshape; güvenli, sağlıklı ve zevkli bir incelme ve kilo kaybetme deneyimi yaşatır.
Oldukça yoğun kalori yakılmasını sağlayan bu cihazı aldığımız bilgiye göre varis problemi olanlara önermiyorlar. Onun dışında yarım saatte oldukça fazla kalori yaktığı için çok tercih edilen bir cihazmış. 




Hydroshape

Hydroshape suyun içinde bir bisikletin çok ötesinde, özellikle Avrupa ve ABD’de incelme, kilo kaybetme,  selüliti yok etme, vücuttan su atma, kas gelişmesi ve kuvvetlenmesi, kardiovasküler dirençte artış, lenf drenajı gibi etkileriyle kendini kanıtlamış yenilikçi ve yüksek teknolojik bir cihazdır. 
Hydroshape bir seans boyunca suyun içinde bisiklete binerken 16 jakuzi jetiyle size masaj yapar, ozon terapisi, aromaterapi ve kromoterapi yaparak aynı zamanda sizi rahatlatır ve balneoterapik bir spa/wellness deneyimi sağlar. Suyun direnci havadan 12 defa daha fazla olduğu için 30 dakikalık bir seans boyunca suda bisiklete binmek 400-600 kalori yakmanızı, vücudunuzdan su atmanızı ve incelmenizi sağlayacaktır. Doğal bir molekül olan ozon, Hydroshape cihazı tarafından suya verilir ve yüksek hijyen sağlar.
Bu benim tercih edeceğim cihaz oldu, su içinde yapılan egzersiz hem yoğun kalori harcatması hem de ozon terapisi yapması açısından daha hoşuma gitti. Bu arada cihazların ikisini birden aynı seansta kullanamıyorsunuz. Çünkü her iki cihaz da normal bir çalışmanın yapacağından çok daha fazla kalori harcattığı için aynı gün içinde kullanılması önerilmiyor. Dönüşümlü olarak veya cihazların sadece birini tercih edebilirsiniz. 



Rollshape

Rollshape vücutta kan dolaşımını hızlandıran masaj ile rahatlama sağlayan ileri teknolojik bir masaj makinesidir. Rollshape, tercihe göre Slimwell ürünleri kullanıldıktan önce veya sonra ya da kendi başına kullanılabilir. Rollshape’in üstün rahatlama, ağrıları dindirme ve selüliti giderici etkileri vardır. Atletler tarafından kasları spora hazırlama amacıyla da kullanılır. Daha yüksek verimli bir etki ve sonuç memnuniyeti için infrared, kromoterapi, kolajen ve hava ionizasyonu sağlar. Kızılötesi fonksiyonu cildin derin katmanlarında birikmiş yüksek toksinlerin atılmasını sağlar.  Eklem tutulmasını azaltır, kas spazmlarını rahatlatır, kan dolaşımını arttırır, ağrıları azaltır, yumuşak doku zedelenmesine iyi gelir, kolajen dokuların genişlemesini arttırır ve iltihaplı ödem ve ifrazatların çözümüne yardımcı olur.
O gün rollshape'de hızlandırılmış bir seans yaptık Filiz'le beraber. Hem bodyshape veya hyrdoshape seansı arkasından vücudunuza masaj yapması, var olan ödemi yayarak atması ve ayrıca kan dolaşımını dolayısı ile metabolizmayı da hızlandırması nedenleri ile herkesin favorisi olan bir cihazmış. 



Activecouch

Slimwell tecrübesinin en önemli kısımlarından biri egzersiz sonrası rahatlama ve gevşeme haline geçmek oldu tabi bizim için. ActivCouch bir seansın arkasından vücudunuzun ve beyninizin rahatlaması için geldiğiniz yer. Bu masaj koltuğunda yatarak, vücudunuzun rahatlaması sağlanıyor. Ayrıca kendi seçiminize göre özel relax/detox çaylarından da ikram edilerek keyif yapmanız sağlanıyor. 

Pek çok ünlü şarkıcı, aktör, futbolcu bu cihazları alarak kendi evlerinin konforunda çalışmayı tercih ediyormuş. Özellikle ünlü modellerin Slimwell'i en çok kullananlar arasında olduğunu söylememe gerek yok herhalde. 
Merkezde ayrıca cilt bakımı hizmeti de bulunuyor. Özellikle soyulan maskelerin dünyada ilk üreticisi olan Casmara markası ile yapılacak bir bakım için randevumu aldım bile.  O günün yazısı da ve deneyimleri de ayrıca blogda yer alacak.

 Cihazların ve verilen değişik hizmetlerin detaylarına www.slimwell.com.tr adresinden ulaşabilir ve  şuradan merkezi gezerek bilgi alabilirsiniz. 
Sevgiler..


16 yorum:

  1. Burayı instagraminda görmüştüm ne harika bir yer cihazlara bayıldım :)!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet çok değişik cihazlar ilk defa görüyorum..

      Sil
  2. Ben nedense böyle cihazlardan inanılmaz tırsıyorum. Ama gidipte cok güzel sonuclar alan arkadaslarımda var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen :-))) ben kışın deneyeceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak..

      Sil
  3. ne güzel yaşasın bakım zamanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık aynen bayram tatili geçsin başlayacağım kesin..

      Sil
  4. oooo tutar buuuuu bizdeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone hahah zayıflamak forma girmek isteyen çok..

      Sil
  5. Aslında sürekli önünden geçtiğim bir yer aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Hydroshape deneyimini mutlaka yaşamak istiyorum. İlerleyen dönemlerde yeniden gitmek aklımda ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filişahin evet ben de merak ediyorum kesinlikle deneyeceğim..:-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...