13 Eylül 2012

Watsons Beauty Formulas Facial Scrub..

Bu yüz için olan peelingi Watsons'dan alalı çok uzun zaman oluyor. Görüldüğü üzere zaten devasa bir kutu içerisinde ve 300 gr.'lık  bir ürün, kullan kullan bitmiyor. Yapısı değişik, içindeki krem yoğun ama buna karşılık tanecikleri oldukça az ve hafif. Bu nedenle günlük kullanıma uygun buluyorum ve her duştan sonra yüzümü, boynumu ve dekolte bölgesini ovalıyorum bununla güzelce. Üründen bol bol almama rağmen ancak bu kadar bitirebildim, çünkü aslında az miktar ürün de yeterli oluyor, her seferinde ürünün fazlasını geri koymak zorunda kalıyorum.


Burada kremin yoğunluğu oldukça iyi görülüyor ve daha yarılamış bile değilim. Ancak tuhaf bir kokusu var, içinde bal ve badem özü var denmekle birlikte koku bunlara ait değil hatta alakasız bir şekilde kutunun üzerinde yer alan papatya kokusu bile değil. Ne kokusu çözemedim ama beni kokular fazla rahatsız etmediği için de çok üzerinde durmuyorum. Bu ürün günlük kullanıma uygun ama derinlemesine bir temizlik isteniyorsa, isteneni vermez. Fiyatı 10 TL. civarındaydı yanılmıyorsam. Bunu bitirebilirsem bile yenisini almayı düşünmüyorum.
Bu arada geçen gün buracıkta güzel bir proje okudum. Blog sahibi arkadaşımız yılbaşına kadar bitirdiği her ürün için bir kenara 5 TL. koyacağım demiş. Ben bu projeyi çok beğendim, yılbaşına kadar bitirdiğim her ürün için 10 TL., eğer bu ürün bir makyaj malzemesi olursa da 20 TL. koymaya karar verdim ben de bir kenara. Böylece yılbaşına kadar en az bir 100 TL. olur elimde diye umuyorum ve bunu da NARS ya da MAC'dan istediğim bir ürünü almaya harcayabilirim. Ne dersiniz?
Sevgiler.

8 yorum:

  1. Vayy cidden iyimiş her biten ürüne 5 tl koymak tühh benim aptal kafam kaç aydır project pan yapıyorum bi dünya ürün bitirdim hiç böyle bişey aklıma gelmedi.
    Neyse bundan sonrakiler için yapayım bende:)

    YanıtlaSil
  2. @melal... dimi amaaa.. hemen başla..

    YanıtlaSil
  3. @burcu.. yılbaşında ahrcayacak extra parayı kim istemezki..

    YanıtlaSil
  4. ccok guzel bır fıkır

    YanıtlaSil
  5. @kamile..yılbaşında hepimiz kendimize hediye alabiliriz..

    YanıtlaSil
  6. Bence de muhteşem bir fikirmiş. Hepimizin dolaplarında bir ton yarım kalmış ürün çürümeyi bekliyor. Paylaştığın için teşekkürler : )

    YanıtlaSil
  7. @no-go..fikir annesi ben değilim ama iyi sardı beni de bu iş...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...