23 Ocak 2020

Newwell Yeni ürün incelemesi..

Daha önce aydınlatıcı ve yüz paletlerinden birini denediğim Newwell kozmetik geçtiğimiz haftalarda yeni ürünlerinden oluşan bir paket yollamıştı. Pakettekileri hemen biraz kullandım tabi, hemen kısa kısa bahsetmek istiyorum hepsinden. 



New well aslında eski ve baya çeşidi olan bir marka. Ben de sonradan hatırladım ama ambalajları bir ara pin-up kızları ile süslüydü. Daha sonra bu şekilde hepsi siyah oldu. Markanın fondöteni hakkında oldukça değişik görüşler de vardı bir ara kimi çok beğenmişti kimi de nefret etmişti. Ben denemedim hiç o fondöteni ama bir ürün hakkında değişik görüşler olması da normal bence. İçerik konusunda çok eleştirilmişti, sanırım bu uyarıyı dikkate almışlar. 



Bu 5'li paletlerin pigmentasyonu çok yüksek hatta ufacık bir dokunma yetiyor da artıyor bile. 


Öncelikle palete bakalım, bu palet beni çok şaşırttı gerçekten pigmentasyonun yanı sıra karıştırılma ve renklerin görünmesi de gayet iyi bence. Bu renkleri sevip sıkça kullananlar için süper bir palet olmuş gerçekten. Bu renkleri kullanmayanlar için ise daha natural tonlardan oluşan buna benzer bir paleti daha var. 



Palet bir ışıltılı- metalik ve 4 mat renkten oluşuyor. 


Şu turuncumsu bej renk geçiş rengi olarak çok güzel, diğerlerinden birini seçip hafif bir dokunuş yaparak nefis bir makyaj ortaya çıkartmak mümkün.


Bu iki renge dokunurken aman dikkat diyeyim. Ama benim en çok sevdiğim  de en sondaki renk oldu gerçekten. 



Bu da swatchları. 


İçerikte yine de parfüm var. ama ben hiç bir koku almadım paletten. Burnuma kadar soktum ama koku yok bilemedim yani. Olmaması daha iyi tabi.


Bu palet kırmızı olarak geçiyor, diğeri de #browntones, O kadar paletim olmasına rağmen çok sevdiğim tonlardan oluştuğu için o palette de aklım kalmadı değil. 


Bu da lip gloss ama bu şeffaf olanın yapısı daha çok dudak yağı gibi benim çok hoşuma gitti ve evde kullanıyorum zaten. Başka bir rujun üzerine parlaklık versin veya mat rujların altına kurutmasın diye sürülebilir bence. Bunun böyle hafif şekerli bir kokusu var.  Renkli olanların da yapısı böyle daha çok dudak yağı gibi mi bilmiyorum. Bir ara mağazaya gidip incelemem lazım sanırım. 


İşte bu makyaj temizleme sütü şu an için favorim oldu. Makyajı gerçekten güzel temizliyor. Ben hala makyaj temizleme yağlarından ziyade makyaj temizleme sütlerini tercih ediyorum. Tabi kişisel tercih meselesi ama bu bakımdan benim sevdiğim bir ürün oldu.  Bu ürünün de bir gül kokusu var. Rahatsız olanların mutlaka almadan önce koklamaları lazım, yoğun gelebilir.  Bu makyaj temizleme serisi yeni ve seride çift fazlı misel su ve göz makyajı temizleme suyu da bulunuyor. Bunları da en kısa sürede alıp deneyeceğim tabi.


Bu tatlı şey de ışıltılı bir vücut spreyi. Kokusu fena değil, çok kalıcı değil ama bir süre idare ediyor. Ayrıca simleri de öyle çok yoğun değil. Hatta ben biraz daha yoğun sim olmasını tercih bile edebilirim yani. 

Evet New Well makeup yeni ürün çeşitleri ile kendini geliştirmeye başlamış, bu çok iyi devamını merakla takip edeceğim tabi. Ürünleri markanın kendi sitesinden, yakın civardaysanız Kadıköy'deki mağazasından ve Rossmann mağazalarından temin edebilirsiniz.
Sevgiler..






21 yorum:

  1. Simli ürünleri sevmiyorum ama o dudak yağı ilgimi çekti. Rujsuz nasıl ki kullanımı. Yani dudak nemlendiriciler var ama bazen yeterli olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi gayet rahat kullanırsın sen yapışkan değil renkli de değil hafif bir parlaklık verir ve dudağı da korur..:-))

      Sil
  2. oyy ne renkler ama yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ben far paletinin yapısını da renklerini de çok beğendim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe evet bence de yapısı çok iyi yumuşak ve sürümü kolay..

      Sil
  4. Paletin alttan iki koyu kengi güzelmiş. Makyaj temizleme sütünü de merak ettim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derta makyaj temizleme sütünü çok beğendim ben..

      Sil
  5. ışıltılı vücut spreyini merak ediyorum. Paletlerde çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet iki paleti de beğendim ben..

      Sil
  6. E TİCARET Yapmıştum kozmetik markalarının çogunlugu bilirim ama bu markayı ilk defa duydum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kalemyazar aslında bayadır var marka ambalajları değişti belki ondan hatırlamadınız..

      Sil
  7. Paleti çok beğenerek kullanıyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  8. Paletten güzel gece makyajları çıkar bu yoğun pigmentasyona. Vücut spreyi bence de daha simli olabilirmiş. Yazın bronz tende ışıl ışıl dururdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet body mist konusunda aynı düşünüyoruz :-))

      Sil
  9. Kapatıcı paleti deneyimlemeye başladım şu sıralar. New Well gerçekten iyi gidiyor, ürünlerinin performansları da umduğumdan iyi. Ağustos aynda toz aydınlatıcısını aldım. Bende 13 numarası vardı lila olan, ben 11 numarayı aldım ve gerçekten istediğim gibi çıktı. Dilerim rakamlarda oynama olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısıblog evet ürünler fena gitmiyor bu ara umarım böyle devam eder.. ben de fondötenini denemeyi istiyorum ..

      Sil
  10. far paletinin renkleri güzelmiş, bakmaya değer^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci evet daha doğal renkleri olan bir seçeneği de var...

      Sil
  11. Bu ürünlerini denemedim ama mağazaya gitmeyi düşünüyorum 👍

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...