2 Ocak 2020

Aralık Ayı Bitenler..

 2019'un son bitenler yazısına hoşgeldiniz. Bu ay fazla bir biten yok ama yine de fena değil sanki durum. Bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Nuxe duş jeli pek sevmedim, güzel köpürmüyor ve bir Nuxe ürününden beklediğim şekilde güzel kokmuyor. Dove şampuan, fena değildi ama yanında saç kremini de kullanmak lazım. Onu hala kullanıyorum zaten bitmedi. Komili sıvı sabun, bunları seviyorum, indirimde buldukça alırım.


Celenes misel su, çok başarılı bir misel su cildi rahatça temizliyor ve indirimde de fiyatı uygun oluyor. Procsin makyaj temizleme yağı, bunu başta pek sevmemiştim ama kullandıkça fark ettim ki çok başarılı gerçekten yüzümü bununla temizlediğimde misel su ile silip hiç bir makyaj kalıntısı kalmadığını defalarca test ettim. 
Topicrem misel su da fena değildi, onu da yeniden alabilirim. 



Bozular ve katılaşan pek çok oje çöpe gitti. Şelale aseton da iyi temizlemediği için çöpe gidiyor. Clinique ruj rengi çok güzeldi ama ne yazık ki bozulmuş, kokusu değişmiş o nedenle atmak zorunda kaldım. Lancome serum, bunu 7 gün denemesi için yollamıştı contentpro ama 7 gün sonunda bir değişiklik gözlemlemek mümkün olamadığı için bir şey diyemiyorum. PF'nın hindistan cevizi göz temizleme kremini çok beğenmedim. İndirimde 30 TL'ye almıştım ama gözümde değil bütün yüzümde kullandım. Bir kere çok katı, kutunun içinden zor akıyor. Temizlemesi arındırması da zor. O nedenle bir daha almam. 


Çeşitli diş macunları, bunlardan en çok Farmasi markalı olanları beğendim. Rocs'da fena değil ama o diş etleri için sadece. Signal'in temizlik hissinden çok memnun kalmadım. 


Revox saç yağı bana çok ağır geliyor ama bir arkadaşım çok beğendi. Onun saçları çok kuru çünkü. Kiehls vücut losyonu fena değil ama kış için yetersiz bence. Loccitane nem maskelerini bir kutuya boşalttım, o kadar çok ki elimde bir tam ürün varmış gibi olacak sanırım. Hakkında rahat rahat yorum yapabileceğim. Bir de eski bir krem buldum ve tarihi geçtiği için de attım. 


Bunlar da denediğim maske ve temizleme mendili. Mendilleri çok ucuz diye alıyorum. Çok iyi olduğundan değil zaten fırça temizliyorum bununla, makyaj çıkartmadım hiç. Watsons'daki pure aura kağıt maskelerin tek iyiliği bence iki parça halinde olması.  Onun dışında çok etkili bulmadım açıkçası. Bunun yerine hyaluronic asit içeren Waysons'ın kendi markasını taşıyan mor renkli maskesi çok daha iyi. Mineaderm köpük maske, etkisi çok iyi ama bir poşet bir kere için çok fazla, ben 3 gün üst üste kullandım. Bu ürünün pompalı ambalajda olmasını çok isterim. 

2019 yılının son bitenleri de böyleydi. Kullandığınız, beğendiğiniz veya beğenmediğiniz ürünler varsa yorum olarak bekliyorum.
Sevgiler..




18 yorum:

  1. Kış için en güzel vücut nemlendiricisi Yves Rocher Vanilla Bourbon :) Denemediysen mutlaka dene canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıyorum evet onun kokusu şahane gerçekten sıvı sabun almıştım..

      Sil
  2. Mineaderm' i 3 gün üst üste nasıl kullandın. paket açılınca hemen hava ile temas edip oksitleniyor aslında. Bence 10 değil, 7 ml vs olsa tam yeter. 1 pakete 4 değil 5 tane olabilir böylelikle =) Celenes 'ten bende çok memnunum yazısını yazdım ama fotoğraflayamadım diye yayınlayamadım halen. Fakat Haziran'da almıştım şu an baya fiyatlanmış ürünleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik celenes fiyatlarına uzun zamandır bakamadım.. mineaderm paketinin ağzını iyice kapattım köpürmesi biraz azaldı ama yine de fena etkisi olmadı.. o yüzden diyorum mutlaka ağzı kapanabilen bir ambalajda olmalı bu ürün...

      Sil
  3. komili celenes farmasi pekuu. instada da satıyolar farmasiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone ay evet instada çok farmasi satan var.. benim arkadaşlarımdan bile var onlardan alıyorum ben :-))

      Sil
  4. Yeni yıl yepyeni ürünlerle gelsin..:) Mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim çok teşekkürler :-)) size de mutlu yıllar..

      Sil
  5. Çok ürün varmış burada, Celenes misel aralarından almak istediğim. 2020’ de her şey gönlünce olsun umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrar çok teşekkürler :-)) sana da mutlu yıllar...

      Sil
  6. Procsin makyaj temizleme yagı ilgimi çekti, denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Kiehls losyonlar güzel oluyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya fena değil ama mevsim için yeterli gelmedi bana..

      Sil
  8. Celenrs gerçekten çok başarılı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona evet umduğumdan çok daha başarılı bir marka ...

      Sil
  9. Topikrem cildimi en çok rahatlatan misel suydu. Celenes'i de beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet ikisi de güzel gerçekten :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...