30 Ocak 2020

Kadın Bot Modelleri Seçimi..

Kadın Bot Modelleri Seçiminizle Konforu ve Şıklığı Birleştirin

Giyimine önem veren ve konforuna düşkün kadınların soğuk havalarda da şıklığının devamını sağlayan Polaris kadın bot modelleri her kombinde rahatlık sağlıyor. Sonbahar ve kış mevsimine uygun olarak üretilen kışlık kadın botları, sıcacık bir mevsim geçirmenize yardımcı olur. Bilek hizası, bilek üstü ve klasik çizme yapısına sahip olan seçenekleri her tarza hitap ediyor. Her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz kadın bot modelleri iş yaşamına ve okul hayatına da ayak uyduruyor.




Su geçirmez kadın botu karlı, yağmurlu ve çamurlu havalarda ayağınızı korurken iç astarı ile sıcaklığını dengede tutar. İnce ve kalın taban seçenekleri farklı açıları sayesinde ayaklarınızı yerden keserek dış etkenlere karşı üst düzey koruma sağlar. Topuklu ayakkabı seven kadınlar için platform, klasik, dolgu topuk, çivi topuk seçenekleriyle üretilen botlar alternatif sunar. Elbise, pantolon ile rahatlıkla giyebileceğiniz kışlık kadın bot modellerini şık bir sweatshirt veya kazakla tamamlayabilirsiniz.

Modern Çizgilerle Tarzınızı Ortaya Koyun

Stilinizi ön plana çıkaran modern tasarımlara sahip olan Polaris kadın bot modelleri her kadının tarzını ortaya çıkarmasını sağlıyor. Ayağı farklı bölgelerden destekleyerek dengede durmanızı sağlayan kışlık kadın botları, taban yapıları sayesinde her türlü zeminde adım atmanızı kolaylaştırır. Parlak ve deri görünümünü seven kadınlar için postal kadın bot modelleri; zımba, kemer ve zincir aksesuarlarla tamamlanır. Kendine has tarzları ve yumuşak astar tasarımıyla Eskimo esintilerini üzerinde taşıyan peluş botlar, modern esintilere sahip ayrıntılar taşır.



Estetik çizgilere sahip klasik ve spor her şekilde kullanılabilen kışlık kadın botlar, tasarımları ile zarafetinizi ortaya çıkarır. Kolay giyilebilen lastikli ve fermuarlı özellikteki esnek taban yapılı bot modelleri kışın ağırlığını üzerinizden atarak rahat hareket imkânı sağlar. Kemer ayrıntıları püskül detayları ve aksesuarları ile detaylara önem veren kadınların tercihleri arasında yerini alır. Farklı tasarımları ve farklı bağlama seçeneklerine sahip bağcıklı bot modellerini ayağınıza uygun olarak ayarlayabilirsiniz.



Kolay Kombin Oluşturmanın Tadını Çıkar

Ayakkabıların dizaynları kadar renkleri de kadınlar için ayrı bir öneme sahiptir. Rengarenk kombin oluşturmayı seven kadınlar kontrast renklerle de uyumu sağlayabilir. Polaris kadın bot modelleri siyah, bordo, kahverengi ve camel renkleri ile farklılık yaratır. Mevsime uygun olarak farklı malzemelerle üretilen kadın bot modelleri şekilleri, boyutları ve renkleri ile ne giyeceğim derdinden kurtarır. Dolapları çeşitlendiren ve kolay alışveriş imkânı sağlayan su geçirmez Polaris kadın bot modelleri için tıklayınız.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bot modellerine bayıldım. Özellikle 2. bi harika..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim benim favorim 1 numara..

      Sil
  2. İlk bot için ne desem bilemedim, çok sevdim

    YanıtlaSil
  3. Bir bot hastası olarak hepsini begendim. Bu kısa botlar çok rahat oluyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet çok kullanışlı bence de :-))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @deeptone benim tercihim ilk model oldu :-))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @lerzankara evet mağazada da bakmak lazım bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...