15 Kasım 2014

Saç bakım maskesi Ovex..

Sacbakım tarafından #sumakeupevent'de hediye edilen HC Haircare Ovex saç maskesini nihayet kullanabildim ve geciktirmeden de yazısını yazmak istiyorum. Bu krem-maske kullanan herkes tarafından çok övüldü çok beğenildi. Ben de bu nedenle beklentimi biraz yüksek tutmuştum.


Uzu saçlı arkadaşlar için maske gayet uygun bir boyda, ama benim kullan kullan bitiremeyeceğim bir boyutta geliyor. Zaten saçlarım kısa ve az az da uyguladığım için henüz yarısına bile gelebilmiş değilim. 

Kullanma şekli normalde saç uçlarına doğru sürerek 5-10 dakika bekleyip durulamak ama bende uçlarına sürecek uzun saç olmadığı için diplerine değdirmemeye çalışarak saçıma şöyle bir ince tabaka uyguluyorum. Yaklaşık 5 dakika beklettikten sonra da duruluyorum. Evet saçlarım yumuşacık oluyor ve kolay açılıyor ama extra bir hacim veya parlaklık gözlemleyemedim kullandığım süre içinde.

Şimdi burada sayılan özelliklerden ben sadece yumuşaklık, nemlilik, hızlı ve kolay kullanım ve saçı ağırlaştırmama gibi özellikleri gördüm üründe. Yağlanma sürem yine 1 tam gün olarak aynı devam ediyor, saç tellerimde de öyle görülür bir iyileşme olmadı.  belki daha uzun süre mi kullanmak lazım bilemiyorum.

Aslında evet yarısından fazla kullanmışım hatta ki. Ürün son derece hafif ve kullanımı kolay olduğu ve saçımı da dediği gibi ağırlaştırmadığı için günlük krem olarak bile kullanıyorum bunu. Kokusu da hoşuma gidiyor.

Sanırım yine bu seriden bir de saç kremi var elimde, bakalım bu bittikten sonra da onu deneyeceğim, belki o daha iyi gelir saçıma.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Merhaba, ürünün fiyatı nedir acaba ve nereden satın alabiliriz? Bu arada ben de blogumu yeni açtım, beklerim. Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aynadakiayışığı merhaba blogu takibe aldım.. ürünü de çeşitli sitelerde 55 tl ye fala bulabilirsiniz..

      Sil
  2. Bende bu maskeyi almayı düşünmüştüm çünkü ilk başlarda acayip övüldü. Sonradanda pek sevilmediğini söylemeye başladılar. O yüzden onun yerine Aussie'nin saç maskesini aldım gayet memnunum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider saçları uzun ve uçları da sorunlu olanların çok çok seveceği bir maske bu ama kısa saça en yapsan gidiyor..

      Sil
  3. Bence ürünün yararı bir kutu bittikten sonra görülebiliyor.. Yani bende öyle oldu. Evet etkili, evet nemlendiriyor, evet ağırlaştırmıyor ve gerçekten evet çok güzel bakım yapıyor ama hacim, ekstra parlaklık falan yok.. Ama dediğim gibi kutu bitince anlaşılıyor yararı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @shewgy ben de bir kutuyu bitirmek üzereyim şimdi benim için en iyi yazı saçımı ağırlaştırmadan yumuşatması oldu..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...