6 Kasım 2014

CND Solar Oil tırnak yağı..

Sevgili Ebru'nun #hayatımakyajla etkinliğinde CNDTürkiye tarafından gönderilen güzel paketin içinden çıkan ürünlerden biri de Solar Oil tırnak bakım yağı olmuştu. O gün firma yetkilisi Minel Hanım'da bizimleydi ve ürünlerden baya bir bahsetti, ben de yağın ojeli tırnağın üzerine uygulanıp, uygulanmayacağını sormuştum. Her şekilde uygulayabilirsiniz cevabını alınca da bu yağı direk ofise getirdim ve artık günde 3- 5 dakikamı bunu uygulamak için ayırıyorum.
CND Solar oil


Bu kadar minik, sanırım Claires'in 5 ml.'lik ojelerinin büyüklüğünde bir ürün ama çok bereketli tabi ki. Her tırnağa bir fırça darbesi ile az miktarda  yağı uygulamak yetiyor.

CND solar oil
Daha sonrasında iyice ovarak o yağı tırnak etime yediriyorum. 

CND solar oil
Bu şekilde iyice ovunca bir süre sonra yağdan eser kalmıyor zaten. Bütünüyle emiliyor neredeyse. Sürdükten sonra tırnak etlerim yumuşuyor hatta parmaklarımın sertleşen kısımları da yumuşamaya başlıyor. Kokusu çok hoş, acıbadem kokuyor ki ben bu kokuya bayılırım. Bu ayrıca ödüllü bir ürün ve içinde jojoba yağı ve E vitamini de bulunuyor. Bu nedenle tırnakları ve etlerini hem yumuşatıyor hem de besleyip bakım yapıyor.

Uzunca bir süredir kullanmama rağmen daha yarısına bile gelebilmiş değilim, o nedenle de bereketli bir ürün diyebilirim. CND sanırım ülkemizde profesyonel tırnak salonlarında kullanılıyor ve satılıyor. 
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Benimde çok hosuma gitti. Dedigin gibi sertlesen yerleri bile yumuşacık yapıyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...