19 Kasım 2014

Farmasi Tea Tree serisi deneyimi..

Yaz ortası gibi Farmasi'den içinde yeni Tea Tree serisinden ürünler olan bir paket almış ve ilk görüşlerimden  burada bahsetmiştim. Yaz ve tatil faslı bittikten sonra özellikle tonik ve yüz yıkama jelini düzenli kullanıma geçtim. Özellikle son 15 gündür kullandığım bir ürün sonucu yüzümü bir anda sivilce sarması ile tedavi amaçlı olarak sadece bu ürünleri kullandım. 
Farmasi tea tree oil 

Yüz yıkama jelini sabah kalkınca ve akşam makyaj temizliğinden sonra kullanıyorum. Hemen peşinden de cildimi arındırmak için toniği geçiyorum. Oluşan bir kısım sivilceler bu sayede büyük ölçüde söndüler, tabi krem ve sivilce kurutucu ilaç takviyesi de alıyorum. 

Farmasi tea tree oil
Jel ve toniğin kokusu aynı, çay ağacının o baskın ve keskin kokusu var, hoşlanmıyorsanız hiç denemeyin bile ama sorunlu bir cildiniz varsa iyi geleceğini düşündüğüm bir ürün serisi. Yüzümü yıkayıp tonikle sildiğimde dezenfekte olup, arındığını hissediyorum. O anda yüzünüzde aktif bir sivilce varsa yakmaya başlayacaktır ama bu yanma kısa sürüyor ve sivilcenin de dezenfekte olduğuna işaret ediyor.

Farmasi tea tree oil
Şişelerin ağızları en sevdiğim gibi, gayet kontrollü bir akış için uygun. Zaten yüz yıkama jeli koyuca bir kıvamda, o nedenle birden akmıyor ama toniği daha kontrollü kullanmanız gerekebilir. Çünkü hakikaten çok fazla dökmek bir işe yaramayacaktır. Pamuğun orta kısmının ürünü alması yeterli olacaktır.

Farmasi tea tree oil
Tabi sivilceler ile savaşta bir de tea tree krem yardımı da gerekti. Bu nemlendiriciyi sürekli sorunlu ve sivilceli bir cildiniz varsa sürekli yani sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Ben makyaj temizliği ve tonikleme işleminden sonra gece yatana kadar sürüyorum bunu, daha sonra yatmadan yine cildimi temizleyip, bu sefer gece için kullandığım serum ve nemlendiricimi sürüp uyuyorum. Kullandığım süre içinde var olan sivilcelerin iz yapmaması açısından faydasını gördüm.

Farmasi tea tree oil
İçindekiler..

Farmasi tea tree oil
Kremin yapısı çok hafif, tabi o çay ağacı kokusu bu kremde de var. Ama toniğe ve özellikle de yüz yıkama jeline göre çok daha hafif ve etkisi daha çabuk geçiyor.

Şu sıra cildimi tamamen toparlayana kadar ve bir süre daha bu seriyi kullanmaya devam edeceğim. Daha sonra seriyi ancak yüzümde yine bir sivilce oluşumu falan olursa kullanacağım. Ama son zamanlarda oğlum da kullanmaya başladı bu seriyi ve teenage sivilceli cildini baya bir kontrole aldığını söyleyebilirim. Yine abartılı yediği zaman sivilceleri coşuyor ama en azında seriyi düzenli kullandığı için iz bırakmada çabuk sönüyorlar. 
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Ambalajı görünce Body Shop tea tree oil serisi sandım.Ne kadar benziyor hatta aynı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet hakikaten çok benziyor :-)))

      Sil
  2. siviilceler için güzel bir seri bence benimde adet döenmlerinde aşırı sivilce çıkmaya başladı belki de denemek gerek:))
    iyi günlerde kullan öperim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @reçelim benim de yüzümü bir tonik mahfettiğinde kullandım baya iyi geldi..teşekkürler :-))

      Sil
  3. MERHABA,
    ÜRÜN İÇERİK OLARAK TEMİZ DEĞİL; KULLANMAMANIZI ÖNERİRİM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız evet sanırım tamamen temiz bir içerik değil ama postun tarihine hiç bakmadınız anlaşılan kullandım bitti bile ürünler yarar da gördüm yani fena değiller 😊

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...