22 Ocak 2015

Burock Cilt Bakım Ürünleri lansmanı..

Bir süre önce Burock Markası bana ulaşarak ürünlerini denemem için göndermek istediğinden bahsetmiştim, konuyla ilgili ilk yazımı ve ürünler hakkındaki ilk fikrimi de burada yazmıştım. İki hafta önce tam da İstanbul'da yoğu kar yağışı olduğu günlerde gerçekleşen ilk Burock lansmanında ise hem marka hem de ürünler hakkında daha detaylı bilgi edinme imkanı buldum. Tabi bu arada ilk denediğim ürünleri de bitirmek üzere olduğumdan artık hepsi hakkında daha net bir fikrim de var.

The House Hotel Bosphorus



Lansman çok sevdiğim Ortaköy'de House Hotel'de gerçekleştirildi. Yılbaşının hemen ertesi olduğu için de otel hala yılbaşı için pırıl pırıl süslerle donatılmıştı.

burock
House Hotel'ilk ilk katındaki restoran Burock ürünlerinin tanıtımı için ayrılmış ve güzelce hazırlanmıştı. Burock markasının kurucusu Vedat Bey bizzat aramızdaydı ve ürünlerin ortaya çıkış hikayesini de bize eğlenceli diliyle anlattı. 


burock
Burock'un daha önceden denediğim ürünlerinden göz kremi, gece ve gündüz kremlerinin dibini gördüğüm hatta göz kremini de bitirdiğim için hepsinden çok memnun olduğunu rahatça söyleyebilirim. Özellikle gündüz kremini  GKF olmaması dışında, yüzümü yumuşacık yapması, kolay emilmesi ve doğal matlık vermesi açısından çok beğenerek kullanıyorum. Nem vermesi ve gerginleştirmesi açısından da son zamanlarda faydasını görmeye başladım. 
Lansmanda gece, gündüz ve göz kremine ek olarak daha önce denemediğim maske, sıkılaştırıcı tonik ve yüz yılama jeli de verildi. Özellikle jel ve toniği merak ettiğim için hemen kullanmaya başladım. İlk izlenim olarak bunları da beğendiğimi söyleyebilirim ama uzun vadeli etkilerini daha sonra yazacağım.

Sevgiler..

2 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş yorumlarını merakla bekliyorum canım :)
    Sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mylittlemascara :-)) tonik ve jeli yazacağım en kısa zamanda..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...