6 Ocak 2015

Bitenler Kasım-Aralık..

Kasım ayı sonunda tembellik edip bitenler yazmayınca birikti de birikti ve yıl sonunda şimdi koca bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Ürünlerin bitmesi iyi bir şey, hem yer açılıyor hem de deneyimlerime yenisi ekleniyor ama yazmaya gelince işte orası biraz zor oldu. Umarım sıkılmadan okursunuz.
Başlıyoruz.. Rossmann'da satılan Synergen yüz kremi ve Acnecinamide peeling, ikisini de oğlum kullandı, ben sadece Acnecinamide'i ara ara kullandım memnunum, yazısı da buradaydı. Hemen yanında çok memnun olduğum, saçımı yumuşacık yapan, nefis kokan Nashi argan şampuan var, kesinlikle yeniden alırım. Seranem şampuanı da beğendim, yedeğim var ve yazısını da yazacağım.
Purnem göz kremini burada ve Burock göz kremini de burada yazmıştım. Purnem yeniden alınmayacak ama Burock alınabilir bence. 
Sanırım Vanilya Club'dan gelen bir el kremi, kokusu güzeldi, iş yerinde kullanıp bitirdim. Faberlic Beauty Cafe el kremi ise gece kullanılacak en iyi kremlerden biri bence, yazısı buradaydı.

Severek kullandığım Farmasi ürünlerinden bir tomar bitti. Göz makyajı temizleme suyu kesinlikle yeniden alınabilecekler arasında, yazısı burada ve Tea Tree Oil serisinden yüz yıkama jeli ve toniği de hem oğlum hem ben severek kullandık, yazıları burada. Limonlu makyaj temizleme sütünü de çok sevdim, yağlı ciltler için uygun bir ürün.
B&BW el sabunu, peeling tanecikli ve karamel kokulu nefis bir şey, yine bulsam yine alırım. El Hanna zeytinyağı özlü el sabunu da güzeldi, ellerimizi kurutmadı.
Farmasi şampuan ve duş jeli, şampuan bana uygun değil, uzun vadede saçlarımda dökülmeyi arttırdı ama kokusu nefis ve güzel de temizliyor. Duş jelinin de kokusu çok güzeldi, severek kullandım onu da.  Yine bir Farmasi, erkekler için duş jeli, onun da kokusu güzeldi. Yves Rocher duş jellerinden, sanırım hediye edilmişti bu bir alışveriş esnasında ama kokusunu çok sevmedim bunun.

B&BW True Blue ayak peelingi, güzeldi bitirmesi çok uzun sürdü, pediküre gittikçe kullandım çünkü. Yerine Freeman markalı bir ayak peelingi kullanıyorum şimdi. Balkabaklı bir yüz maskesi, çok faydasını gördüm diyemem, hatta dibinde de kaldı biraz ama çok uzun zaman oldu alalı attım o yüzden.  Yine bittiğine üzüldüğüm bir maske, ülkemizi terk eden Lush'ın mask of magnaminty'si, ne zaman sivilce çıksa hemen bu maskeye başvuruyordum ama bitti maalesef. 
Bir grup renkli kozmetik; Avon glimmerstick kalem, bunlar en sevdiklerimden ama çok kalemim var almayacağım. Bir maskara sanırım Alix Avien olması lazım, hacim vermesi güzel bir maskaraydı kendisi. Bir adet Golden Rose ruj bitti ve gitti, o görülen Nars deluxe boy bir laguna ve dibine kadar bitti.
Klorane ve Batiste kuru şampuanlar, zaten 2 kullanımlık ömürleri var, ikisi de iyi ama Batiste bir tık daha iyi.

Yves Rocher'in sevdiğim greyfurt özlü yüz spreyi, 3. şişem bitti ve yenisini de aldım. Yazısı da burada var. Sebospecific serisi en sevdiğim serilerinden Yves Rocher'in, bu toniği de sabahları yüzüme matlık versin diye kullandım ancak yeniden almam çünkü şişenin ağzından memnun kalmadım.  Çok sevdiğim Doa kozmetik göz altı serumu ve güneş korumalı kremim de bitti, kremin yedeği var neyse ki yaza kullanacağım yine. Yazılarına buradan bakabilirsiniz. 
Farmasi'nin en sevdiğim ürünlerinden göz altı BB kapatıcısı da sona erdi, yazısı buradaydı, bunun BB kremini de çok seviyorum. Avon göz altı jel/kremi, çok etkilendim diyemeyeceğim. TBS C vitaminli enerji veren krem, cildi süper matlaştırır ve harika kokar. Baz olarak bile kullanılabilir. Yeniden alınabilir. 
Essence sivilce kurutucu solüsyon, fena değil, bu oğlumun bitirdiği 2. şişesi, diğer ürünleri değil ama bunu ben de seviyorum. Avon clear skin serisinden bir sivilce kapatıcı/önleyici bir krem, bunun çok etkisini göremedik.

Avon saç kremi ve göğüs düzgünleştirici krem, ikisini de unutmuşum bir köşede, tabi çöpe gittiler.
Şelale asetondan memnunum ama Agiss tırnak derisini kurutuyor ve kötü kokuyor. Essence base coat, Flormar yerine daha iyice kokan bunu almaya çalışıyorum artık.
Bir adet Dior ruj paleti, bunun da süresi çok geçti, atıldı. Gülsha gül yağı, harika bir şeydi, gül suyu ile birlikte yazısını yazacağım. OC eight matlaştırıcı krem, yazısı buradaydı, bir tane daha yedeğim var yaza saklıyorum. 
Çok sevdiğim Lacoste parfümüm, Mama Mio body cream ve Crystal deodorant da bittiler. Mama Mio krem çok güzel kokan, kolay emilen harika bir kremdi,  çok sevmiştim.  Crystal'in ise yenisini açtım.

Kozmobio tarafından bir etkinlikte yollanan şampuan testerları ve Dax hair mayonaisse, bayıldım diyebilirim. Saç mayonezinin tam boyunu kesinlikle alırım. Bir Konjac sünger daha ömrünü tamamladı ve yenisi açıldı. Splat Chili diş macunu, çok sevdiklerimden, diş macunlarının yazısı burada, hep söylüyorum Gratis'e gelmelerini hasretle bekliyorum.
Muhtelif pamuklar, ipelina Watsons'dan alındı ama çok da beğenmedim. Yine Benri veya bulursam Lilibe ile devam ederim. Bebak makyaj temzleme mendilleri, biraz kuru ve sert yapıdalar, onun dışında temizlemesi fena değildi. Muhtelif testerlar, kayda değer bir şey yoktu bu ay.

Evet 2014 Kasım-Aralık biten ürünleri bu şekildeydi, çoğunun yenisi veya muadili açıldı, çekmeceler biraz boşaldı. Umarım 2015'de bol ürün bitirmeli olur hepimiz için.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Farmasi'nin tea tree serisini merak ediyorum.Aslında içinde tea tree geçen her ürünü merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra evet benim de diğer gördüklerimde aklım kalıyor :-))

      Sil
  2. Maşallah ya. Bu kadar çok ürün kullanıp bitirmene hayranım. Bunun bir sırrı var mı ?? 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz :-)) düzenli kullanmaya çalışıyorum ve bir de sebat ediyorum artık sanırım..

      Sil
  3. İrem'cim bir solukta okudum ve pek çok ürün hakkında fikir edindim canım.Benimde her gün çoğalan bir bitenler kutum var ama artık çokluklarından dolayı elim gitmiyor yazmaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ah sorma kullanması biriktirmesi bir şey değil de yazması zor valla :-((

      Sil
  4. Aman tanrım harikasın.Ne kadar çok ürün bitirmişsin. Özellikle Laguna için ayakta alkışlamak istiyorum seni <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam hahaha 2 aylık olunca öyle oldu o laguna minik ama olsun bitti ya yenisine geçtim çok memnunum..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...