5 Temmuz 2012

Vanilya Club Temmuz Ayı kutusu...

Vanilya Club son aylarda biraz zayıfladı gibi geliyor bana. Hoş bütün kutular öyle oldu ya. Bu ay gelen kutu da ilginç ürünler var ama bir özensizlik gözüme çarptı ki hiç hoşlanmadım.


Ürünler toplu halde. Bulgari parfüm sampleları ve Lierac kremler geçen ay bana yollamayı unuttukları ürünler. Bu ayki kutuda yolladılar. 

Kutunun en beğendiğim ürünü bu oldu. Her yerde her zaman kullanılabilir. Hemen rujlarımı koymayı düşünüyorum.

 Geçen ay gelmesi gerekenler..

Rubis cımbız. 25 TL. imiş gerçek fiyatı, plastik koruyucusunda gelmiş ancak bir de gerçek ambalajıyla gönderilenler varki işte bu benim canımı sıktı. Niye herkese aynı şekilde gitmiyor diye.. Burada  cımbızın  orijinal ambalajını görebilirsiniz. Hayır yollanacaksa herkese aynı yollansın bu özensizlik niye anlamıyorum.


Bunlar da geçen ay gelmesi gereken parfümler.. 

 Perricone temizleyici. İyi bir marka olduğunu duymuştum. Deneyince tekrar yazacağım.  Tam boymu deneme boyumu bilemedim ama güzel fikir verebilecek seviyede.

Mini CK Beauty parfüm. Çanta içinde bitene kadar kullanırım. 

Ann Yvette ayak kremi, sanırım tam boy fiyatı 22.35 TL. imiş. Çok fazla kremim var ama fazla krem göz çıkarmaz, bunu da denerim ve yazarım.

Kutu fena değilmiş gibi gözükmesine rağmen Vanilya Club yetkililerinin özensizliği can sıkacak seviyeye geliyor. Bunu yaz aylarına bağlıyor ve 1-2 ay daha denerim diyorum, daha sonra da bu olaylar devam ederse bütün aboneliklerimi iptal edeceğim zaten. Şimdi en azından yaz ayları için bekleyecek bir şeyim olsun diye etmiyorum.
Sevgiler.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...