18 Temmuz 2012

Çamur Maskesi yaptım..

Dün Lila Kutu'dan çıkan C-Land Aqua Pure çamur maskesini görünce hadi dedim bekleyeceğine yapayım şunu da nasıl birşey göreyim. Çünkü böyle sonra kullanırım diye beklemeye aldıkça kullanılmadan bekliyorlar bir köşede. Maskenin poşetini açtım ve böyle çamur maskelerini, kil maskelerini sürmek için ayırdığım fırçamla güzelce yüzüme, boynuma, dekolte bölgesine ve hatta ellerime de sürdüm. Aslında poşetin içindeki miktar iki kullanmalık olabilir. Ama bir kısmını sonra kullanmak için ayırsam biliyorum ki içindeki ürün kuruyacak ve kullanılmaz hale gelecek. O nedenle hepsini sürdüm gitti.

 Maskenin içinde ölü deniz mineralleri varmış, herhalde faydalıdır diye düşünüyorum. Ürünün 1 paketi 5 TL. imiş.

 İşte ele sürünce bu hali alıyor, yüzümde tamamen kuruyup kaskatı bir hal aldı, ama yıkanınca hemen çıkıyor, yıkandıktan sonra cildimde sanki hafif bir rahatlama, yumuşama oluştu.
Madem bakımdan gittik bir de daha önce yine kutulardan birinden gelen şu feci kokulu ama çok faydalı olduğu söylenen ozonlu bakım kremini de sürdüm. Tabi bu krem öyle yoğun ki yatana kadar cildim emmedi bile kremi. Ancak fazlasını mendille alıp da yatabildim. Ama faydası olmuş olacakki bugün cildim yağlı yağlı parlamıyor ve hafifçe de gerginlik var gibi geldi bana. Bu poşetlerden daha 3 tane var elimde, düzenli kullanayım bari de en azından 2-3 günde bir, işe yarasın.

En son olarak da madem ozondan gittik, yine kutulardan gelen Live Ozon el kremini sürdüm ellerime ve bütün koluma da hatta. Bu ürünün de kokusu çok iyi sayılmaz ama elimde yapış yapışlık yapmadan güzelce yumuşattı. O da içindeki zeytinyağından olsa gerek.

Poşet denemelerinin en kötü yanı ürünü bie seferde kullanıp, bitirmek zorunda olmamız, yoksa kuruyup gidiyor. Halbuki genelde en az iki kullanımlık miktar oluyor içlerinde, kullanayım bitsin diye fazla fazla sürüyorum her seferinde. Kalan miktar saklanamayacak kadar az ama sürmeye devam edemeyecek kadar da fazla oluyor, buna bir çare bulsam iyi olacak.
Sevgiler..

3 yorum:

  1. Maske lafını duydum uça uça açtım yazıyı belki bilirsin maske sapıklığı yaşıyorum şu ara :D demek beğendin maskeyi bende merak ediyordum, içeri gidip yapayım bari :D

    YanıtlaSil
  2. seker ben camur maskesını :)) kıl yanı ayda bır yaparım cok rahatlatyor cıdden..ohh sefan olsunn

    YanıtlaSil
  3. @shewgy.. madem maske seviyorsun hemen bir yazı daha yazıyorum senin için bugün :-))
    @kokossskelebek.. gerçekten de sefamız olsun güzel şeyler bunlar işe yarasa da yaramasa da..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...