30 Temmuz 2012

Tatil Ojesi #volume4

Merhaba yine ve yeni bir oje ile karşınızdayım. Tatilde sürekli oje değiştirmem çeşitli tepkiler alıyor. Bazıları niye bu kadar sık oje değiştirdiğimi merak ederken, bazıları direk olarak niye oje sürdüğümü merak ediyor. Tabi hiç kimseye aldırmadan çalışmalarıma devam ettim. İşte dördüncü tatil ojem FlorMar Jewel Gold serisinin en parlak turuncu rengi JG453. FlorMar'ın Jewel Gold serinine ilk baktığımda hemen dikkatimi çekmiş ve almıştım. Sürümü kolay ve hemen 2 katta rengini veren bir oje ama çıkarırken simli ojeler gibi olmasa bile biraz uğraştırdı beni. Ojenin içindeki simler güneş ışığında pırıl pırıl parliyor, tam yazlık neşeli bir oje, turuncu seven herkese tavsiye ederim. Şimdi görsellere bakalım.

7 yorum:

  1. Aman aynısını banada diyorlar gün içinde sürdüğümü silip başka sürünce aile fertleri isyanı basıyorlar anlamıyorum :( yinede sür sürüştür :)

    YanıtlaSil
  2. @melonunojeleri.. Ne sacma dimi biz kimsenin zevkine mesela ayni futbol macini 100 defa seyredip yorum izlemesine falan karismiyoruz kimse de bize karismasin :))

    YanıtlaSil
  3. Sorma sinir oluyorum laf edenlere hele renkli oje muhabbeti bitiriyo beni dünyada tek french manikürü bide kırmızı ojeyi biliyolar neden yeşil sürdün sarı sürdün vs ah ah :(

    YanıtlaSil
  4. Ojenin rengi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. @melonunojeleri.. Hayir insan alisir dimi yok hala ayni laflar..

    @sevsas. Tesekkurler..

    YanıtlaSil
  6. Bir de bu yaşta yakışıyor mu diyenler var. Çoluk çocuk işiymiş renkli ojeler.

    YanıtlaSil
  7. @nilsulinindunyasi.. O yas konusunu hic sorma, ne o cocuk gibi lafindan biktim usandim resmen..:((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...