4 Temmuz 2012

Sephora Alışverişim..

Hafta sonu yaptığım alışverişlere devam ediyorum. Sephora'da %80'e varan bir indirim olduğunu duyunca Cumartesi günü öncelikle Palladium AVM'ne gittim. Oradaki Sephora oldukça büyüktür. Ama gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle bence %80'e varan bir indirim falan yoktu, olduysa da pek birşey kalmamış. Kalan mallar da çok kötüydü. Ben yine de bir sprey nemlendirici, sevdiğim bir duş jeli ve dört adet de oje aldım.
Ojeler çok iyi çıkmadı ama bunlardan birini dün sürmüştüm, diğerlerini de sırayla sürüp göstereceğim. 

Bu sprey nemlendiriciler-serinleticiler özellikle yazın plajda çok iyi oluyor. Gerçi makyaj üstüne bile sıkılabilir deniyor bunlar için ama ben plajda kullanmayı tercih ediyorum. Fiyatı 5 TL. idi 

Bu duş jelinin kokusuna bayılıyorum resmen limonlu pasta gibi kokuyor, daha önce de almıştım bitmek üzere o nedenle yedekledim.

Cumartesi günü bunları aldıktan sonra Pazar günü de Beyoğlu'na gittik. Tabi Demirören AVM içinde bir de Sephora olduğunu görür görmez kendimi içeri attım. Bir önceki gün Palladium'da bulamadığım Sephora'nın göz altı kırışıklarını doldurucu bir kremini görünce onu aldım.


Bu minik krem oldukça faydalıymış. İki gündür göz makyajı bazı olarak kullanıyorum. çok yumuşak, hatta süngerimsi kıvamda bir krem, Palladium'da sadece testerı kalmıştı çok üzülmüştüm. Neyse burada buldum, fiyatı da 20 TL. idi. 


 Bunlar da çanta parfümleri, isterseniz yani bu tarz kokuları seviyorsanız yastık parfümü de yapabilirsiniz. Bir tanesi limonlu diğeri ahududu kokuyor. Limonlu olan duş jeli ile aynı kokuda ama dediğim gibi ağır meyve kokusundan hoşlanmıyorsanız size göre değil. Tanesi 5 TL.

Sephora bu sefer beni hayal kırıklığına uğrattı, hem inidirimde fazla ürün yoktu hem de fiyatlar çok inmemiş bence. Neyse bir dahaki sefere ilk gün gitmeye çalışacağım.
Sevgiler.

5 yorum:

  1. Canim dus jeli indirimde ne kadar olmus?

    YanıtlaSil
  2. ne güzel şeyleralmışsın, ben de dün bakındım hiç bişiy bulamadan çıktım, afferin bana :)

    güle güle kullan

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. @julia sanirim 8 lira olmasi lazim
    @darkolive haklisin hersey cok cabuk bitmis bisey kalmamis pek

    YanıtlaSil
  4. Hepsini güle güle kullan :)
    Cidden Sephora'yı ya talan ediyorlar indirim başladığı anda yada doğru düzgün şeyler indirime girmiyor :/

    YanıtlaSil
  5. @j.d. teşekkürler.. evet aynen öyle talan edilmş.. ve çok az ürün vardı..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...