9 Temmuz 2012

Rival De Loop Regeneration İntensive Serum..

Bundan birkaç ay evvel sıkı bir Rossmann alışverişi yapmıştım arkadaşımla, işte o gün aldıklarımı toplu halde değil de kullandıkça, yavaş yavaş yazıyorum. İşte yeni kullanmaya başladığım yoğun bakım serumu da bunlardan biri.


Kullanmaya başlayalı yaklaşık bir hafta oldu. Geceleri sürüyorum ancak bu aralar sıcaktan gece yarısı olmadan terden yüzümden akıp gidiyor. O nedenle nasıl bir fayda göreceğim bilemedim. Ama bunun yanında kremin yapısı çok hoş ve yumuşak ayrıca da elma elma kokuyor. Zaten içinde de meyve özleri bulunuyormuş.


Ürün 30 ml. oldukça iyi bir miktar, fiyatını da hatırlamıyorum ama Rossmann'da bu tarz ürünler 10-15 TL. arasındaydı. Yani çok uygun fiyatlı olduğunu söyleyebilirim. 

Rival De Loop markasından şimdiye kadar kullandığım ürünlerde gayet memnunum, yine bir Rossmann ziyaretinde ürünleri toplar gelirim sanırım eve..
Sevgiler..

4 yorum:

  1. cıdden bende cok memNunum bu markAdan yalnıZ bu markanın goz kremıNı kuLlanan tanıdıgın varmı yada kulandınmı merak edıyorum kaktus ozlerı falan yazıyor arkasındA...

    YanıtlaSil
  2. goz kremını kullandınmı canım sen bu markanın ?

    YanıtlaSil
  3. @matruşka.. Ne yazıkki rossmanna yolun çok düşmüyor o nedenle alıp kullanamadım

    YanıtlaSil
  4. Imm...ozaman cınım yolun duserse alırsan goz kreMı falan paylasırsan cok sevınırım ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...