9 Temmuz 2012

Bitenler..

Malum artık çok fazla bir şey bitiremiyoruz, o nedenle bitenler yazısını her ay değil de birkaç ürün bitip de biriktikçe yazıyorum. Geçtiğimiz günlerde de 5 adet  ürün bitirmeyi başardım.




Pure Beauty Geoaqua serisinin yoğun nemlendirici serumu. Yoğun nemlendirici demesine rağmen ürün krem kıvamında değil neredeyse süt kıvamındaydı. Çok fazla nemlendiğim söylenemez ama bu markanın bir de siyah serisi var. Bir de onu denemek istiyorum. Bunu tekrardan almam.


Sanırım Vanilya Club kutusundan çıkmıştı. El kremi olarak fena değil ama tam boyunu almayı düşünmüyorum çünkü piyasada daha ucuza aynı tarz ürün bulmak mümkün.


Disdermine anti-aging lifting gece kremi. Bu kremden çok memnunum, fiyat/performans açısından da oldukça uygun bir ürün.  Şu anda Migros indiriminden aldığım pek çok ürün sırada beklemese mutlaka yeniden alırdım.



Golden Rose, tırnak bazı, sararma ve çizgilenme karşıtı olduğu belirtilmiş ve görevini çok güzel yerine getirdi. Ben çok memnun kaldım, gerçekten tırnaklarımdaki sararmalar azaldı ve çizgilenmeler de yok oldu. Daha önce denemek için aldığım Kalyon base coat biter bitmez yerine bunu tekrardan alacağım. Ürün 12 ml. ve fiyatı da 7-8 TL. civarında birşeydi sanırım. Neredeyse hergün kullanmaya bitmesi 1 seneye yakın sürdü diyebilirim.



Dudak kremlerim olmazsa resmen olmaz, heryerde 3-5 tane mutlaka bulundururum, bunların arasında favorim de Nivea. Bu Fruity Shine nemlendirme ve yumuşatmanın yanı sıra extradan dudağa hafif bir renk ve parlaklık da veriyor. Yerine 5-3 tane yenisi evde mevcut. Fiyatı 4,50-5 TL. gibi sanırım.

İşte geçtiğimiz günlerde bitirebildiğim ürünlerim bunlar. Çok az ama önümüzdeki günlerde daha fazla ürün bitirmeyi planlıyorum.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Blogunu yeni keşfettim, çok keyifli postların var :) üyenim, bende seni üyelerim arasında görmek isterim :)
    http://zs-zsezgin.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @ZS.. teşekkürler hemen bakıyorum bloguna..

    YanıtlaSil
  3. darısı elde kalanlara :)
    blogum:
    makyajgunun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @günün makyajı.. off işallah..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...