8 Ağustos 2024

Güzelliğinizi ön plana çıkaracak ürünler Watsons’ta!..

 Pure Beauty’nin BB kreminden Revolution’ın kişiselleştirilebilir likit aydınlatıcı damlalarına, Unfilter Beauty’nin göz alıcı ojelerinden SNP’nin derinlemesine nemlendirici serumu ve Naturals By Watsons el kremine kadar size ve cildinize iyi gelecek tüm ürünler sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!



Güzelliğinize renk, cildinize canlılık katacak harika ürünleri keşfetmek için en doğru adres yine Watsons! Watsons özel markalarından Pure Beauty, Revolution, Unfilter Beauty ve Naturals By Watsons’ın favori ürünleri Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda sizleri bekliyor.

Pure Beauty BB Krem SPF 50 PA+++ 

Yenilenmiş Pure Beauty BB Krem ile cildinize tek ürünle 10 fayda sağlarken doğal ve hafif bir makyaj görünümü elde edebilirsiniz. Ivory ve natural ton seçenekleriyle kullanıcısıyla buluşan Pure Beauty BB Krem, yenilikçi damlalık sistemi sayesinde hijyenik ve uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Lespedeza Capitata özü ile mavi ışığın zararlı etkilerine karşı koruma sağlarken, SPF 50 ile cildinizi güneşin zararlı etkilerinde koruyor. Camellia Japonica çiçeği ile cildinizi kirden arındırarak canlı bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca gözenekleri ve renk eşitsizliklerini gizleyerek pürüzsüz ve ipeksi bir bitiş sunan Pure Beauty BB Krem SPF 50 PA+++, her cilt tipine uyum sağlıyor.

Revolution Bright Light Drops 

Squalane, Hyaluronik Asit ve Üzüm Çekirdeği Yağı ile zenginleştirilmiş Revolution Bright Light Drops, cildinizi yumuşatıp elastikiyetini artırıyor ve parlaklık kazandırıyor. Elmacık kemiklerinden omuzlarınıza kadar vurgulamak istediğiniz her noktaya kolayca uygulayabileceğiniz Revolution Bright Light Drops tek evrensel rengiyle tüm cilt tonlarına uyum sağlayarak ışıltınızı doğal bir şekilde ortaya çıkarıyor.




Unfilter Beauty Oje Şeftali 22 

Unfilter Beauty oje serisi, sizi renklerin büyülü dünyasına davet ediyor. Koleksiyonda yer alan yeni şeftali rengi de dahil olmak üzere göz alıcı tonlarda birçok renk seçeneği sunuyor. Mükemmel kapatıcılık ve uzun süre kalıcı parlaklık sunan Unfilter Beauty Oje Şeftali 22, özel tasarımlı fırçasıyla kolayca uygulanarak tırnak üzerinde pürüzsüz bir bitiş sağlıyor.

SNP Prep Peptaronic Nemlendirici Serum 220 ml 

SNP Prep Peptaronic Serum, cildinize canlılık kazandıran peptitlerin ve derinlemesine nemlendiren hyalüronik asidin mükemmel kombinasyonunu sunuyor. İçeriğindeki 6 çeşit peptit ve 5 farklı hyalüronik asit, cildinize yoğun nem ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor. Bu yenilikçi formül, cildinizi çevresel stres ve dış etkenlerden koruyarak nemli tutan bir bariyer oluştururken yağlı his bırakmadan kusursuz bir görünüm sunuyor.



Naturals By Watsons Cherry Blossom El Kremi 30 ml 

Çevreye duyarlılığı ön planda tutan Naturals By Watsons Cherry Blossom El Kremi, Japonya'nın zarif kiraz çiçeklerinden aldığı ilhamla ellerinizde aydınlık ve bakımlı bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Kolay emilen formülüyle pürüzsüz, parlak ve nemli bir cilt isteyenler için mükemmel bir tercih oluyor.

*Tanıtım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...