16 Ağustos 2024

Alberto Sego Parfümleri..

 Merhaba herkese, uzun zamandır yazı yazamadım buraya araya pek çok şey girdi ama artık kesinlikle bir geri dönüş yapma zamanım geldi. Şimdi bloga ve yazı yazmaya dönmek ve  dönüşümün şerefine de ilk olarak çok sevdiğim  parfümler hakkında yazmak istiyorum. Hepimiz tabi ki hem yaz hem de kış aylarında parfüm kullanmayı çok seviyoruz ve kokularımızı da buna göre seçiyoruz değil mi? Dizaynır markaların parfüm ve koku skalası o kadar geniş ki mutlaka hepimizin tenine uyacak bir parfüm vardır. Ama burada da ortaya yüksek parfüm fiyatları çıkıyor. Hem aldığımız parfüm hemen bitmesin istiyoruz hem de gün içinde kalıcılığı kaybolmasın. İşte bu aşamada size ünlü parfümlerin kokularından esinlenen ve oldukça da başarılı bir parfüm markasından söz etmek istiyorum.

Alberto Sego parfüm


Ben uzun zamandır değişik markaların esinlenme parfümlerini kullanıyorum. Sabah sıktığım orijinal parfümü gün içerisinde tazelemek için mutlaka yanımda veya iş yerimde o parfümün muadili bulunur. Yeni keşfettiğim Alberto Sego parfümleri de muadil parfümler konusunda oldukça başarılı ve çok seçenekli. Marka ürün hammaddelerini yani parfümlerde kullanılan esansları yurt dışından temin ediyor. Muadil parfümlerde genelde alkol oranı çoktur. Sıktığınız parfümün kokusunu almak için önce alkolün uçmasını beklersiniz. Ama benim Alberto Sego parfümlerinden denediğim iki kokuda da böyle bir şey olmadı. 

Alberto Sego parfüm 

Size markadan seçtiğim parfümlerden de bahsedeyim. Öncelikle çok sevdiğim bir parfüm olan Tom Ford'un Lost Cherry'sini seçtim. Parfümü daha önce de kullanmış olmam iki parfüm arasında rahatça karşılaştırma yapabilmemi de sağladı. Bu koku maskülen olarak nitelendirilse de aslında unisexdir. Tenine yakışana çok yakışır ve neyse ki ben de onlardan biriyim. Koku geldiği zaman hemen denedim ve işyerindeki arkadaşlarım orijinal parfümü aldığımı düşündüler. Kokusu o kadar bire bir aynı ve çok kalıcı. Seçtiğim diğer koku ise yine çok sevdiğim bir klasik oldu, Dior Jadore. Koku yine çok benziyor ama yoğunluğu daha az o nedenle tenimde bir tık daha az kalıcı oldu. Ama tshirt, gömlek gibi giysilerde gerçekten bir gün önce sıktığım parfümün kokusunu ertesi gün alabiliyorum. 

Alberto Sego parfüm 


Alberto Sego parfümlerinin beğendiğim yanı bahsettiğim gibi ürün skalası, koku skalası oldukça geniş. Seçiminizi rahatça yapabilirsiniz. Ancak parfümleri almadan önce size tavsiyem kokunun orijinalini  mutlaka denemeniz ve teninizde nasıl duracağını görmenizdir. Buradan yola çıkarak kendi koku zevkinizi geliştirebilir ve Alberto Sego'nun geniş koku listesinden teninize en uygun olanları seçebilirsiniz. 

Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...