6 Ağustos 2024

L'ORÉAL PARIS’İN YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERİ İLE KOYU LEKELERE KARŞI NOKTA ATIŞI ÇÖZÜM..

L'Oréal Paris, Bright Reveal ailesinin yıldızı L'Oréal Paris Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serum ve Bright Reveal SPF 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Yüz Güneş Kremi ile akne sonrası izler, güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri gibi koyu lekelerin görünümünün azalmasına ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor. 





  • L’Oréal Paris Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serum

Niasinamid ile zneginleştirilmiş formülüyle L’Oréal Paris Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serum, akne sonrası izler, güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri gibi koyu leke görünümünü %77* oranında azaltıyor. Bright Reveal ailesinin yıldızı olan yüksek performanslı serum, cildi nazikçe arındırarak cilt görünümünü eşitlemeye de yardımcı oluyor. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun olan L’Oréal Paris Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serum, sabah ve akşam yüz ve boyun bölgesine uygulanabiliyor. 

L'Oréal Paris Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serum, 30 ml, Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 699,90TL


 


  • L’Oréal Paris Bright Reveal SPF 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Yüz Güneş Kremi

L'Oréal Paris Bright Reveal SPF 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Yüz Güneş Kremi, geniş spektrumlu filtreleri sayesinde cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı çok yüksek koruma sağlarken, Niasinamid içeren formülü sayesinde koyu leke görünümünü azaltmaya da yardımcı oluyor.  Bir ay düzenli kullanımda koyu lekelerin görünümü gözle görülür şekilde azaltıyor, cilt tonu daha eşit görünüme kavuşuyor. L'Oréal Paris Bright Reveal SPF 50 + Koyu Leke Karşıtı Fluid Yüz Güneş Kremigünlük kullanıma uygun hafif likit dokusu ile beyaz iz bırakmadan görünmez bitiş sunuyor. Ultra hafif dokusu sayesinde günlük kullanıma uygun olan formülüyle, yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor.

L'Oréal Paris Bright Reveal SPF 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Yüz Güneş Kremi, 50 ml, 

Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 719,90TL


*Tanıtım 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...