29 Haziran 2020

Haziran Bitenler...

 Bu ay yeni bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Yine çok düzenli ürün kullanıp, çokça da dolap temizlediğim bir ay oldu. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.




Bu sadece buzdağının görünen yüzü..


İki koca şişe sıvı el sabunu bitti. Avon'un bu sabunları çok iyi, krem gibi bu ay sipariş vermedim ama gelecek ay yine isteyeceğim kesin. Bee beauty sabun da fena değil, oğlum sevdi onu belki alırım yeniden. 
Hobby duş jeli, rengine kapılıp aldım ama çok sevmedim yeniden almam.


Bioblas şampuan da oğlumun favorisi evden hiç eksik olmaz sürekli alırız bunu. 
Eski bir krem buldum dolapta, zaten çok iyi değilmiş attı gitti. 
Urban care tea tree&lemon saç ve kafa derisi peelingi, bu çok güzel bir ürün hatta markanın tek sevdiğim ürünü diyebilirim. Tek sıkıntı fiyatı çok arttı ama o kadar az az kullanılıyor ve o kadar uzun süre gidiyor ki bu sorun özellikle indirimde göz ardı edilebilir. Zaten çok kullanılırsa saçtan çok zor arınıyor. 
Love Beauty&planet diş macunu, merakımdan almıştım ama çok beğendim diyemeyeceğim. İçerik fena değil ama bende temizlik hissi uyandırmıyor. Dişlerimi normalden çok uzun süre ve tekrar tekrar fırçalamam gerekiyor. O nedenle Splat ile devam ederim sanıyorum. 


New well makyaj temizleme sütü, çok beğendim ama şişede son kalan 1-2 kullanımlık kısmını çıkartmak mümkün olmadı. Neyse bunun bir de toniği ve misel suyu var sanırım. Kadıköy'deki mağazaya bir yolum düştüğünde alacağım yeniden. Ziaja acai berry yüz temizleme jeli, bunu da sevdim yeniden alabilirim. Panthenol sprey vücut kremi, bu nereden gelmiş hiç bir fikrim yok belki oğluma almışımdır roacotan tedavisi sırasında, kullanmadı tabi ve ben kullanıp bitirdim. Öyle aman aman kuru ciltlere iyi gelecek bir nemlendirmesi de yokmuş zaten.
Benri aseton bir klasik ve Kamill el kremi de çok sıradan, daha iyileri var elimde.


Bittiğine üzüldüğüm iki ürün. Loreal Hyaluron serisinin yedeği var, hem kendim almıştım hem de firma yollamıştı ama kış aylarında devam edeceğim seriye. Glam glow nemlendiriciyi ilk sürüldüğünde çok sevmekle birlikte kalıcı bir etkisini görmediğim için yeniden almayacağım. Markanın maskeleri ile daha iyi anlaşıyoruz o nedenle o parayı maske için harcamayı tercih ederim.


Düzenli makyaj yapmaya başladığımda bitenler, Reclon Candid serisinin hem fondöteni hem de kapatıcısı bitti. Kapatıcıyı daha çok sevmiştim ama fit me, age rewind falan varken bunu bir daha almam. Essence kapatıcım da bitti, daha doğrusu içinde son kalan kısmı çıkartamadım o nedenle attım. Çok sevdiğim bir kapatıcıdır ve yedeği de var. Flormar kalem, bu kalem hangi seriden hatırlamıyorum ama arkası süngerli olan ve akmayan bir kalem ve pek çok da rengi var. 
Himalaya ve H&M lip balmları hiç sevmedim. İkisi de yarısında çöpe gidiyor. 
Absolute New York Türkiye'den gitmeden 10 TL.'ye bir stik aydınlatıcı almıştım. En açık rengi ve göz altıma kapatıcı ile birlikte kullanıyordum. O şekilde fena olmadı diyebilirim. 


Çöpe giden yapısı bozulmuş iki oje ve çok sevdiğim çanta boyu Pomellos kolonya. Bu kolonyalardan bol bol alıp kullanın çünkü harika, hem kokuları güzel hem de dezenfektan biliyorsunuz. 


Kağıt maskeler, testerlar ve Bee Beauty manikür maskesi. Bundan instastoryde bol bol bahsetmiştim ama ben beğenmedim. Gerçi fiyatı çok uygun ama onun yerine Farmasi veya Mara almayı tercih ederim. 
Şu Sephora kil maskesini çok beğendim ama bence Glam Glow maskelere muadil olabilecek bir ürün. Büyük boyunu alacağım onun. 
Moos temizleme jeli ve Flormar oje çıkartma mendilleri de iyi, şans verilebilir. Sephora köpük maskeyi ise muadillerine göre çok beğenmedim diyebilirim. Sephora'nın daha iyi maskelerini kullanmıştım. 

Bu ay da böyle, kullandıklarınız, merak ettikleriniz varsa yorum olarak bekliyorum. Bu arada benim ekibimde Farmasi girişimci olmak ve çeşitli kampanya, hediye ve fırsatlardan yararlanmak isteyenleri aşağıdaki linkten ekibime bekliyorum. 


Sevgiler..



20 yorum:

  1. Yine evde bir şey bırakmamışsın, süper...
    Essence ojenin rengini çok beğendim yalnız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi :-)) evet güzeldi ama sürdüm bir kere baktım olmadı attım mecburen..

      Sil
  2. Sıvı sabun bizde kullanılmıyor. Yıllar önce oğlumun alerjisi yüzünden yasaklamıştı doktor öyle kaldı. Bazen pratik oluyor aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi pandemi için katı sabun daha iyiymiş aslında ama alışkanlık bunları da kullanıyorum tabi..

      Sil
  3. avon sbun bioblas şampuan new well peki, maşallah ne hızlı bir sirkülasyon var sendee o kadar da atıp temizlediğin haldeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone bir de verdiklerimi görsen arkadaşlarıma falan :-))

      Sil
  4. great post!thank you for your share!Love it!
    luxhairshopcom straight human hair

    YanıtlaSil
  5. Benri sıvı sabunlar harika oluyor özellikle indirim döneminde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona evet sık sık alıyorum ben de :-))

      Sil
  6. New well in bende de misel suyu var kullanıyorum güzel bide Pomellos kolonyalarını ben de merak ediyorum ilk fırsatta denensin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam pomellos kolonyaları mutlaka dene harika kokuları var :-))

      Sil
  7. Urban Care saç peelingi şahane... Çok seviyorum onu.. Bende farklı bir versiyonu var.. Ama dediğin gibi baya arttı fiyatları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrayıldız ilk indirimde 2 tane almayı düşünüyorum :-)))

      Sil
  8. Urban care peelingi hep alayım diyorum ama markaya uzağım biraz, tavsiyenle alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @littlebutterfly bayramda falan indirimde bir toplu alışveriş yaparken al dene derim :-))

      Sil
  9. revlon candid kapatıcıyı ben de sevdim ama age rewindın yerini hiçbiri tutmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evrudüvenci evet aynen bence de öyle :-))

      Sil
  10. Ben de oldukça boşalttım dolapları. Artık sadece memnun kaldığım ürünleri alacağım yoksa boşuna bekliyorlar dolapta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ya haklısın dolap bekleyen çok ürün var hala :-)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...