8 Nisan 2019

LOreal Infaillible More Than Concealer..

Loreal bu ara üst üste pek çok yeni ürün çıkarttı ve ben bu infaillible serisinden çıkan neredeyse bütün ürünleri çok beğendim. Onlardan biri de Infaillible more than concealer, yani Loreal'in yeni kapatıcısı. Bu kapatıcı yine pek çok üründe olduğu gibi yine Tarte shape tape'e  dupe gösteriliyor ama kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım. Hemen bakalım nasılmış.



Bu aralar kapatıcılara taktım. Dönem dönem bazı ürünlere takabiliyorum böyle, bir ara aydınlatıcıydı şimdi de kapatıcı. Bakalım bir sonraki fondöten olabilir hatta oldu bile sanki. 



Normal fiyatı 74.90 TL. ben Kadınlar günü %50 indirimle 37.25 TL.'ye aldım ki bence bu fiyat uygundu.  Türkiye'de bildiğim kadarı ile 9 faklı renk var. Toplamda 25 rengi olması lazım.  Benim ilk aldığım serinin 2. açık rengi ama Türkiye'deki en açık renk olan 321 numaralı eggshell oldu.  Bu ara kapatıcılara taktığım gibi göz altımın açık görünmesine de takmış durumdayım. O nedenle fondötene göre 2-3 ton açık renk kullanmaya başladım. 


Aplikatör klasik şekilde ama daha büyük. Tıpkı daha önce bahsettiğim Make up forever kapatıcıya benziyor. Shape Tape de aynı bu büyüklükte zaten. 



Bu aplikatörlere alışınca uygulama yapmak daha kolay gelmeye başlıyor. Gerçekten diğer ince ve ufak aplikatörlere nazaran bu daha iyi gelmeye başladı bana. 


Ürün daha fazla geliyor bu tarz aplikatörlere bu hem avantaj hem de dezavantaj olabilir. Avantaj çünkü tek hamle ile iki göz altına da uygulama yapabilirsiniz. Dezavantaj çünkü pigmentli ürünlerde ürün size fazla gelebilir ve fazlasını alacak yeriniz olmaz. 


Bu ürünü çok az kullanmak gereğini okumuştum bir yerde ama kendim de denemeden kesinlikle duramıyorum.  Evet kesinlikle yoğun bir ürün ve çok çok az kullanmanız yeterli oluyor. Hatta aplikatörün ucunu iki göz altınıza da dokundurun o kadarı bile yetecektir. 


O kadar yoğunluğuna rağmen çok kalın yapıda bir ürün değil. Ama kapatıcılığı güzel. Denemek için pudra ile sabitlemediğim halde göz altı çizgilerine dolmadı.  Yalnız bu da altına çok iyi nemlendirme istiyor yoksa make up revolution kadar olmasa da kurutuyor bir miktar. 


Dediğim gibi Türkiye'deki en açık renk bu. 


Görünümü de bu şekilde. Çok açık tenlilere olacaktır sanıyorum. Bunu bir açığı 320 numara porcelain rengi. Türkiye'deki en koyu renk sanırım 338 honey rengi olması lazım. 


321 numarayı aldıktan sonra dayanamadım ve 322 numara ivory rengini de almak için Watsons'a gittim ama kalmamıştı. O nedenle 323 fawn rengini de aldım. Altta onu da görüyorsunuz. 

Hala 322 numarada da gözüm var ama en azından bu indirimde almam artık. Bu ikisi karıştırıldığı zaman göz altıma tam geldi şu anda. tek başlarına da iyiler. Kapatıcılığı ve kalıcılığı da sevdiğim için bir süre bunlarla yola devam ederim sanıyorum. 
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @pembedünyam indirimde bak kesinlikle :-))

      Sil
  2. Lorealin kapatıcısının iyi olduğunu düşünenlerdenim. Ama şu fiyatlara hala alışabilmiş değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi fiyatlar feci uçtu haklısın ben de alışamadım henüz..:-((

      Sil
  3. göz altı kapatıcısı bu ara en çok ihtiyacım olan ürünler. Fitme den çok memnun olunca sürekli aynısını alıp duruyordum :)) buna da bakacağım teşekkürler İrem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara ben de fit me denemedim hiç ben de onu alayım bir dahakine madem .-))

      Sil
  4. ha haa ürün çok havalı daaa sen de mac gyver gibi anlatmışsın, fox da dizisi oynuyoo, çok teknosun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone itinayla ürün incelenir burada :-)))

      Sil
  5. Ne kadar cok rengi varmis. Sendeki oldukca acik bir renk 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet özellikle açık aldım.. :-))

      Sil
  6. Revolution'dan senin yorumundan sonra vazgeçmiştim. Loreal'e indirimde bakabilirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan revolution hem daha çok kurutuyor hem de o kadar çabuk bitti ki aldığıma değmedi yani...

      Sil
  7. gerçekten çok merak ettiğim bir kapatıcı, ilk indirimde denemek istiyorum bunu ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog anneler günü geliyor :-)))

      Sil
  8. denemeyi düşünüyordum fakat bir yerde garip bir kokusu olduğundan bahsediyordu, tester da olmadığı için alamamıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci garip bir kokusu yok bana göre ama tester var çoğu mağazada koklayıp karar verebilirsin..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...