2 Nisan 2019

Mart Ayı Alışverişleri..

Mart ayında alışveriş konusunda biraz zıvanadan çıkmış olabilirim. O indirimde, bu güzel, bunu denemek istiyordum zaten diye diye gerçekten biraz abarttığımı hissettim şu an. Neyse aldım ne yapalım, bakalım neler almışım. 


2 al 1 öde kampanyası ile Procsin duş jelleri, ve EST'in okyanus kokulu sıvı el sabunu aldım. Bunlar ayrı yerlerden yalnız, duş jelleri Watsons, sabun Tedi'den alınma. Her zamanki gibi bir de Isana sıvı sabun almadan duramadım. Watsons'dan bir de vücut peelingi aldım ama hem kokusu kötü hem de peeling olarak çok zayıf, daha çok duş jeli gibi kullanacağım. 


H&M ziyaretlerimden birinde %50 indirimli bu paleti aldım ama çok da beğenmedim. Neyse kullanılır tabi, detaylı yazacağım. 


Hepsini değişik zamanlarda uzun süre devam eden Kadınlar Günü indirimden aldım. Fırçalar farklı ama. 


Bu maskeler Gratis'de 1 alana 1 bedavaydı bir ara, ben de denemek için 4 tane falan aldım. Fena değil ama çok da gerekli değil açıkçası. 


Mermer fırçalar Kadıköy Çilek sokakdan, tanesini 10 TL'ye aldım. Bunlar kullanmalık değil fotoluk ama kullanılır mı tabi ki. Diğer fırça Essence koleksiyonlarından birinde çıkmıştı. Bazı Watsons'larda vardı aradım, buldum ve aldım. 


Yoyoso'da indirim vardı, bu sıvı temizleyici ve nem spreyini aldım. Tanesi 10-12 TL. falandı sanırım. 


Kırılan jade rollerımın yerine bir tane daha aldım. Bu sefer aynı yerden değil ama ürün tamamen aynı. Zaten hepsi aliexpressden geliyor. O nedenle mümkün olduğu kadar en ucuzunu alabilirsiniz.


Acı kahve tonların hastasıyım. Bunu indirimde bulunca 4-5 TL. gibi bir fiyata aldım denemek için. Eh fena değil, Beaulis markasına ait ama daha iyileri var piyasada uygun fiyatlı olarak, mesela Essence. 


Rossmann'ın indirim sepetinde bu correctoru bulunca aldım. Göz altını aydınlık göstermeyi vaat eden her şeyi denemek istiyorum bu ara. Fiyatı 15 TL. sanırım.


Bu da Gratis'in indirim sepetlerinde 13 TL. idi. Bunu da aydınlatıcı değil göz altına kullanıyorum. Markadan aldığım ikinci ürün sanırım, ilki o minik paletlerden biriydi pek de sevmeyince devamını getirmedim. 


Muhtelif indirimlerden ve markalardan aldığım şeyler. Avon'dan bir stik aydınlatıcı- nemlendirici aldım. Ortada duran pembe ambalajlı şey ve çok beğendim. Deborah Milano'nun bir rujunu indirimde 10 TL.'ye aldım. Üstteki minik şişe tırnak süsleri oluyor. 


Çok beğendiğim bu paleti indirimde aldım. Renklerini çok beğendim, blogda da yazdım hatta. Beaulis solar energy palet yazısını okuyabilirsiniz. 



Watsons bütün maskelerde sadece bir güne özel 2 al 1 öde yapınca merak ettiğim ne varsa topladım direk. Çok çok uyguna geldi. Ayrıca Watsons kartımda baya bir para varmış, bütün bu maskeler bana bedavaya geldiler.  Kingirls nem maskelerini de yazmıştım zaten. Diğerlerini de yazacağım. 



Benim kesinlikle Sephora'ya gitmemem lazım, her gidişte merak ettiğim bir şey bulup alıyorum. Bu sefer de bir saç peeling-şampuanı ve bir de lipscrub aldım. Dudak scrubı güzel, saç  peeling şampuan çok iyi değil. Bir minik balm da H&M concious koleksiyonundan aldım. Onu da çok beğendim diyemeyeceğim. Scrub ve peeling 18'e TL. idi. Neyse bu sefer çok batmadım. 



Ayın kötü haberi, Catrice kozmetik Türkiye'den gidiyor maalesef. O nedenle Rossmann baya bir indirim yaptı. En yüksek fiyat 15 TL. idi. Ben de merak ettiğim her şeyi aldım. Ama yenilerde aklım kalacak tabi.


Rossmann'da Essence'in yeni pudralarını gördüm. Şeftali renkli pudranın cildi canlandırma canlı gösterme özelliği var. Bir tane aldım, çok beğenince bir tane daha aldım. Tuhaf olan stantlarda 23 TL.  gibi bir fiyat varken iken kasada 11 TL. olmasıydı. Ne indirimi vardı bilemedim ama iyi oldu yani.


Oje almadan olmazdı tabi. Uzun zamandır gözüm olan Mara Kozmetik ayna ojelerin mor ve bal köpüğü renklerinde '%50 indirim olunca hemen ikisini de aldım. Pastel Pure serisinden de bir oje aldım ama bunu yazın kullanırım artık.



Son olarak Gratis'den bu şeker diş macununu aldım ve evet çok tatlı diye aldım. Yoksa çok aşırı naneli bir tadı var sevmem bu kadar keskin nane tadı ben. 


Bu ayı da böyle geçirdik. Önümüzdeki ay umarım kendimi indirimlere kaptırmam yine. 
Sevgiler..





25 yorum:

  1. Essence fırçası ve far paletine bayıldım :) Hepsini güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  2. colgate diş macununu bende reklamlarda gördüm almayı düşünüyordum. Çok naneliyse bende sevemem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara bana çok keskin geldi tadı :-)

      Sil
  3. Şahane şeyler almışsın canım güle güle kullan. Absolute markasından benim indirim keşfim çift taraflı rujları oldu. Denk gelirsen mutlaka al, çok başarılı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily teşekkür ederim Nilgüncüm :-)) tavsiyen üzerine indirimde bakacağım o rujlara o zaman ...

      Sil
  4. Güle güle kullan canım, çok güzel şeyler almışsın. Benim Absolute markasından son keşfim çift taraflı rujları oldu, denk gelirsen mutlaka al!

    YanıtlaSil
  5. isana sıvı sabun alayıms artıkıns :)

    YanıtlaSil
  6. Ne çok indirim var. hele gratis sürekli indirim mesajı yolluyor. Bu ürünlerin gerçek fiyatı indirimli halleri mi diye düşünüyorum bazen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi dikkatli takip etmek lazım fiyatları artık günden güne değişebiliyor çünkü bu son dönemde..

      Sil
    2. İşte bu anlamda çok alışveriş yapmadığım için bilemiyorum ben. Genelde ihtiyaç olanı birkaç mağazadan bakıp alıyorum.

      Sil
  7. Canım oldukça bereketli bir aymış :)))
    Eyüp Sabri'nin Okyanus sabunu bittikçe aldıklarımdan. Essence Brightn Up pudrayı da merak ettim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun essence pudrayı seversin canım bence ...:-))

      Sil
  8. Ne güzel ürünler almışsın. Güle güle kullan ☺

    YanıtlaSil
  9. Dudak maskesini merak ettim..Gerek yok yazmışsın aslında ama ilgimi çekti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden arada alınıp kullanılabilinir ama indirimde tabi..:-))

      Sil
  10. Güle güle kullan tatlım hepsi çok güzel görünüyor 😍

    YanıtlaSil
  11. Lip mask masacaktim unuttum iyi hatirlattin yazayim bari 😃

    YanıtlaSil
  12. Hepsini güle güle kullan. Alışverişinin en çok Sephora kısmı ilgimi çekti. Saç peeling-şampuan yorumlarını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan teşekkürler hemen söyleyeyim ki Urban Care çok daha iyi :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...