29 Ocak 2019

Essence Yeni Paletler..

Essence uzun zamandır ilk defa yeni ürün getirince raflara tabi bize de zevkle denemek kalıyor. Bugün özellikle paletleri inceleyeceğiz tabi. Bu paletlerin yani hem far hem aydınlatıcının iki çeşidi var. 




Too glam to give a damn far paleti, ayrıca go for the glow paletin de 02 numara the warms isimli olanını inceleyeceğiz bugün. 


Far paleti sadece far değil, aynı zamanda büyük bir de aydınlatıcı içeriyor. Aydınlatıcının rengi bence tam joker bir renk, çok beyaz tenlilere de koyu gelmeyecektir bence ama çok esmerlere açık kalır.  Farlar ise değişik boyutlarda düşünülmüş.


Aydınlatıcının şahaneliğini anlatmama imkan yok ama keşke keşke iki rengi kırılmadan gelseymiş kargoda. Neyse presledim ama o fotolarda maalesef güzel çıkmayacak tabi. 


Kırılmadan gelen ilk renk şahane dyebilirim ve herkesin rahatça kullanabileceği bir ton.  Ben de uygulama yaparken alta ya bunu ya da far paletindeki aydınlatıcıyı mutlaka uyguluyorum. Üzerine de diğer iki renkten birini uyguluyorum ve çok da güzel oluyor.


O güzellikleri gitti ama renkleri hala güzel tabi.


Görüntüleri de pek güzel gerçekten. Karton ambalaj ama oldukça sağlam ve albenili duruyorlar. Far paleti hatta çok ünlü bir markanın paletlerine baya baya benziyor. 


Bunlar aydınlatıcı paletinden swatchlar. Kırık olan 2 renk oldukça ekstrem görünmesine rağmen diğer iki aydınlatıcı üzerinde gayet hoş duruyorlar. İsterseniz tek başına da uygulama yapılabilir tabi.




Paletin ilk beş rengi.. Özellikle simli yeşil ve mor farlar oldukça pigmentli ve yoğun. Diğer renklere orta pigmentli diyebiliriz ama hepsi de kendilerini gayet belli ediyorlar.


Bunlar da diğerleri.

Palette geçiş rengi de olduğu için tek başına komple bir makyaj için tek başına kullanılabiliyor.  Fiyatları Essence'e göre pahalı  olmuş bu sefer 54 TL. paletler ama indirimde gayet alınabilir olacaklar hatta ben de hem far hem de aydınlatıcı paletin diğer rengini de almayı düşünüyorum. 
Sevgiler..


18 yorum:

  1. Renkleri oldukça canlıymış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet ben çok beğendim renkleri tam bana göre .-)))

      Sil
  2. Essense rujlarbiraz dudaklarimi kurutuyor ama renkleri cok güzel 😊

    YanıtlaSil
  3. Wonderful products, great review:)

    YanıtlaSil
  4. far paletinin renklerine bayıldım fiyatı düşünce bakmak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet kesinlikle indirimde alınabilecek harika bir palet..

      Sil
  5. Far paletinin renklerine bayıldım.:)

    YanıtlaSil
  6. Tam bir makeup junkiesin =))

    YanıtlaSil
  7. Tam bir makeup junkiesin =))

    YanıtlaSil
  8. Bu koleksiyonun testerlarına epey bir süre ulaşamamıştım. Sonunda ulaştım ve o yeşil renkli far yüzünden too glam to give a damn far paletinde aklım kaldı. Şimdi indirim bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet indirim olsa çok iyi olacak gerçekten...

      Sil
  9. valla ben yeni serisini çok sevdim özellikle mat rujuna bayıldım :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet mat rujun rengi çok güzel..

      Sil
  10. Evet fiyatları alıştığımız Essence için yüksek ama seri de yükselmiş :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...