1 Ocak 2019

Aralık Bitenler..

Yılın son bitenler yazısına başlıyoruz. Bu aynı zamanda 2019 yılının ilk yazısı olacak. Bu yıl blog konusunda ne yapacağıma da karar vereceğim bir yıl olacak. Evet okunma oranları son zamanlarda hiç fena değil ama yine de istediğim yerde değil. Hevesim kaçıyor biraz tabi ama yine de blogumu bırakmaya gönlüm elvermiyor, bakacağım artık duruma. Hemen 2018 yılının son bitenler yazısına geçelim, neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Bee Beauty çift fazlı göz makyajı temizleme suyu, çok sevmedim bunu ama yağlı bir his bırakmıyor o histen hoşlanmayanlar için uygun fiyatlı bir alternatif olabilir.  Nivea çift fazlı misel su, bu da fena değildi ama Garnier tercih ederim bunun yerine makyaj temizleme açısından bakarsak. İşte yılın son aylarında keşfettiğim harika ürün, Isana çift fazlı göz makyajı temizleme suyu, bu tam benim sevdiğim gibi yağlı tarafı daha fazla. Yağlı his bir miktar bırakıyor diyebilirim ama beni rahatsız etmiyor, gözümü yakmıyor ve makyajı kolayca temizliyor.  Fiyatı da çok uygundu ama umarım zam gelmemiştir. 



ROCS hassas dişler için diş macunu, beyazlatma etkisi yok ama dişlerimi rahatsız etmeden temizliyor. Ayrıca keskin bir nane tadına da sahip değil, bu bakımdan da sevdim ben. Avon el kremi, bu markanın el kremleri genelde başarılı oluyor. Bu da fena değildi. İpek pamuk kulak çubuğu, bunlar dolaptan hiç eksik olmaz zaten sürekli kullanıyorum. 


Beklemediğim kadar çok beğendiğim Pretty by Flormar fondöten, yapısı oldukça ince ama kapatıcı bir fondötendi, bittiğine üzüldüm yani. Essence misel su, fena değil ama ilk 5'te yer almaz benim için. Ayrıca şişesi de çok ufak. Ancak bir seyahatte yanımda olsun diye alabilirim. Rossmann'dan aldığım bir sivilce kurutucu ama hiç işe yaramadı, o nedenle çöpe gidiyor.  Avon anew serisinden dudak bakımı yapan bir ruj-gloss arası bir ürün. Dibine kadar bitirdim ve gerçekten çok sevdim. Dudaklarımı çok güzel yumuşattı ve hafif de dolgunluk verdi. Yeniden alabilirim bunu bulursam.


Gratis'de satılan La Ligne markasına ait bir sıvı sabun, eh işte diyebilirim. Daha iyileri kesinlikle var. Ama uygun fiyatlı olduğu için denemek için almıştım. Bade Natural doğal yüz sabunu, sabun kullanmak adetinde değilim ama bunu duşta kullanıyorum. Yüzümü kükürtlü sabunla yıkamışım gibi bir his veriyor. Kuru ciltlilere göre kesinlikle değil. Çok yağlı ciltler memnun kalacaktır bundan. 


Flormar'ın 2017 senesinde çıkarttığı bir koleksiyon parfümü, son zamanlarda bunu sıkınca sürekli iltifat alıyordum ne sürdün sen şahane kokuyor diye. O nedenle bittiğine üzüldüm. H&M'in katı parfümü, bu da güzel kokuyordu ama kalıcı değildi. Zaten sınırlı üretimdi yanılmıyorsam. Pantene saç maskesi, oldukça başarılı. benim saçlarımı çok yumuşatıyor ama kuru ve kabaran saçlar bayılacaklar buna. Mutlaka denesinler derim. 


Gratis Bee Beauty markasına ait bir uyku maskesi, 10 kullanımlık diyor ama ben baya bir kullandım. Fena değildi ama yeniden almam bu çeşidini. Şimdi başka bir çeşit deniyorum, o daha iyi sanki. Benri organik pamuk, bir fark göremedim ama bilemiyorum. Zaten Benri pamukları artık çok beğenmiyorum. Isana çok daha iyi bence. İki adet sevdiğim maske, Garnier ve Pure Beauty göz maskesi. Bunlar gerçekten başarılı, ara ara kullanmak lazım kesinlikle.


Amway markasına ait diş fırçaları, bu fırçalar hassas dişlere sahip olanlar için çok uygun bence. Dişlerimi asla acıtmadı ve çok güzel temizledi. Amway'de alacak yer bulsam kesinlikle arada kullanmak için alırım. 

Evet bir yılı daha bitirdik. Umarım önümüzdeki yıl da mutluluk, sağlık ve huzur getiren bir yıl olsun hepimiz için. Biten ürünler arasında merak ettiklerinizi yorum olarak bekliyorum.
Sevgiler..


31 yorum:

  1. Tamda ihtiyacım olan ürünlerdi eline saglik

    YanıtlaSil
  2. Blog okunma oranları cidden can sıkıcı. Çok durgunlaştı. Yorum yapanlar ise iyice azaldı. Ben de bu aralar isteksizim ama işte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet tamamen kapatıp giymeye de gönlüm hiç razı değil .-((

      Sil
  3. İçlerinde benim de kullandığım ürünler var gördüğüme sevindim nedense 😃 ben de şuanda amway markasının diş fırçasını kullanıyorum annem almıştı bana, antibakteriyel olduğunu söylemişti ve gerçekten yumuşacık çok beğeniyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pınarçobanoğlu evet gayet güzel bence de .. dişlerimi de diş etlerimi de yormuyor hiç...

      Sil
  4. Merhaba blogunuzu takibe aldım. Sizi de beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatihpınar teşekkürler aldım takibe :-))

      Sil
  5. Glister bizde kullanırdık bir aralar annem alıyordu eve,ama benim hoşuma gitmedi bir türlü alma artık demiştim :) Benim aldığım sleep mask daha mı iyi ki bende deniyorum sevdim gibi bakacağız (: Mutlu seneler olsun :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş :-)) hangisini aldın turuncu renkli olanı mı ben de onu deneyeceğim şimdi.. teşekkürler sana da iyi seneler..

      Sil
  6. maalesef blog okuyanların sayısı çok azaldı, ben de isteksizce yazıyorum artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belgingüventakunyacıoğlu bırakmaya da gönlüm razı olmuyor bir türlü ama :-/

      Sil
  7. Senin şu bitenler yazılarının düzenine bayılıyorum. Ben biriktirip biriktirip dağ yapıyorum, neye yarayacaksa :))) 2019 güzellikler getirsin, sıkma canını😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım umarım öyle olur dediğin gibi :-))

      Sil
  8. Çok güzel ürünler var bitenler arasında.. Denemeyi düşündüklerim de var tabi. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim umarım beğenirsiniz :-))

      Sil
  9. Iremcim bloglarda bazen dalgalanmalar oluyor ama ben cok seviyorum. Sosyal medya ayni keyfi vermiyor. Iste stres yapmadan, hirs yapmadan yazmak en iyisi 😊. Amway kuzenim yapiyor istanbulda bir sey istersen iletisim bilgisini veririm canim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya a evet bana mail atarsan adresini çok iyi olur ihtiyacım olursa bakarım..

      Sil
    2. Iremcim sana yazdiktan sonra yazistim birakmis amway üyeligini. Onu yazmaya ugramistim simdi 😃

      Sil
    3. @derya a tüh neyse teşekkürler yine de :-))

      Sil
  10. Şu Sleep Mask'i çok merak ediyorum, bir türlü denk gelemedim Gratis'te :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız indirim dönemlerinde zor bulunuyor o maskeler saklıyorlar sanırım :-)))

      Sil
  11. Ben de Glister diş macununu deneyeceğim, fırçasını da merak ettim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun ben denemiştim fena değil hassas dişlere göre o da fırça gibi..

      Sil
  12. Hepimizin istatiklerinde genel bir düşüş var sanırım İrem.Ama rakamlara ve sayısal değerlere takılmadan kendimiz için yazmaya devam bence :))))

    YanıtlaSil
  13. @elena thank you Elena :-)

    YanıtlaSil
  14. @yeşimlehertelden zaten tamamen kendi zevkim için yazıyorum blogu :-))

    YanıtlaSil
  15. heeeey ne kapatması ne bırakması yaaa. sen blog seviyon, var mı öyle kaçmak yaaa :) okunma oranı filan ay boşver önemli değil ki burda ne güzel aile gibiyiz yani okunma diyil yorumlaşma önemli yaa üzme insanı bak bazen az yazarsın zaten bazen bikaç gün yazamıyon yeter o molalar sana :) dinlen arada filan ama yok öyle bırakmak, blog bırakılabilen bişi diyil. blog yazarsın veya yazmazsın. sen yazdın yani bırakma şansın yok durumun yok. yok öyle bişi. söleyen gitti. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone hahah çok doğru söylüyorsun yazmamak da benim için çözüm değil çünkü yazmayı seviyorum.. ve yorumlaşma önemli ben mümkün olduğu kadar çok yorum yazmaya çalışıyorum bu nedenle.. çok sevgiler...:-))

      Sil
  16. Bee Beauty'nin uyku maskesinden ben de bir şey anlamadım. Bazıları çok övüyor ama bilemedim yine de :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet bakalım umarım diğeri daha iyidir..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...