27 Aralık 2018

Huzun Sarisi ile Hediyelesme Etkinligi..

Geçtiğimiz hafta sonu artık geleneksel hale gelen Huzun Sarisi yani Nihal'in her sene düzenlediği bu sene de 5. gerçekleşen #huzunsarisiilehediyeleşme5 etkinliğine katıldım. Nihal'le bu konuyu yaklaşık 2-3 ay öncesinden konuşmuştuk olacak mı olmayacak mı diye tabi sonunda Nihal tamam dedi ve etkinliğe start verdi. 

Bu sene diğerlerinden farklı olarak daha az kişiydik. Nihal ile birlikte 8 arkadaşımız katıldı etkinliğe. Bunlardan benim hediye eşim olan Tuğçe'nin ilk, Yasemin'in ise 5. katıldığı etkinlik. Ben ise 4. defa katılıyorum. Sadece ilk sene katılmamıştım, o zaman Nihal ile tanışmıyorduk sanırım.


Etkinlik daha önce 3. etkinlik mekanı olan Hotel Boursier'de oldu. Otel Mecidiyeköy'ün merkezinde sayılır. Metro ve metrobüs duraklarına 10 dk. yürüme mesafesi var. İçi de ferah ve güzel. Hem ulaşımı kolay hem de hizmet kaliteli. O nedenle yine keyifli ve güzel oldu. Nihal bu mekanı seçmekle iyi yapmış bence.



Nihal konuşmasını yaptıktan sonra heyecanı geçti ve güzel bir sohbete başladık. Herkes birbirini tanıdığı için böyle günlerde görüşmek çok keyifli oluyor. Uzun süredir görüşülemeyen arkadaşlarla sohbet ediliyor, birbirimizle fikir alışverişi yapıyoruz. gelecek günler için buluşmalar planlanıyor. 


Nihal'in bu etkinliklerde 3 seneden beri tek bir sponsor oluyor. Geçen yıllarda iki ayrı cilt bakım markası sponsordu, hatırlarsınız, hem blogda hem de instagramda bahsetmiştim. Bu sene bir kozmetik firması, Pastel sponsor oldu ve bize yukarıdaki ürünleri yollamışlar. Bu allıkları ilk defa deneyeceğim ve blogda bahsedeceğim en kısa zamanda. Oje de çok istek aldı, herkes tırnaklarında da görelim demiş onu da hemen sürdüm tabi, instagramda görebilirsiniz.


Gelelim hediyeleşmedeki eşime ve bana hediyesine. Benim bu sene hediye eşim Tuğçe oldu. Insragramda siz onu @tugceakcaofficial olarak tanıyorsunuz. Tuğçe'nin bu sene ilk senesiydi ve benimle eşleşti. Benim hediyelerimi Tuğçe'nin blogunda görebilirsiniz ama Tuğçe'nin bana hediyeleri işte burada. Sephora'dan çok tatlı bir palet ki çok kullanışlı olacağını düşünüyorum ve English Home'dan çok şeker bir kupa. İkisini de çok beğendim, palet yakında blogda olacak zaten. 

Evet yılın en sevdiğim etkinliğini de bu şekilde tamamladık. Benim için oldukça keyifli oldu, Nihal'in eline sağlık. Etkinliğin pek çok kere yazılı basında haber olması da bizi ayrıca mutlu etti. Nihal seneye daha güzellerini de yapar inşallah. Umarım sizin de hoşunuza gitmiştir bu yazı. Yorum bırakmayı unutmayın.
Sevgiler..


9 yorum:

  1. güzel bir etkinlik olmuş, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet keyifli oldu :-))

      Sil
  2. Evet sanıyorum ki ilk sene tanışmıyorduk son 4 yıldır da güzel güzel hediyeleşiyoruz.
    Çok teşekkür ediyorum bu güzel yazı için. Nice etkinliklerde bir arada olalım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı inşallah bence de etkinliklere devam diyorum :-)))

      Sil
  3. Güzel etkinlik olmuş mutlu yıllar herkese

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sibelözer teşekkürler size de mutlu yıllar .-))

      Sil
  4. Güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil
  5. Bir arada olmak hep çok güzel canım😘

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...