18 Aralık 2018

İndirimde Watsons'dan Alınacak 10 Ürün..

İndirimde neler alınır yazı serisinin ikinci yazısında Watsons indiriminden neler alınabilir onu inceleyeceğiz. Bunlar bir önceki Gratis indirimi yazısı gibi tamamen Watsons'a özel sadece orada satılan ürünler. Yılbaşında %30-50 arası indirim olursa rahatlıkla alınabilecek ürünler hepsi. Üstelik sadece 2 renkli kozmetik markası seçtim, gerisi kişisel ve cilt bakımı olacak. 

İlk olarak geldiğinde heyecan yaratan ve hala da o heyecan süren Make up Revolution-I Hearth Make up markaları ile başlıyoruz. Benim için Watsons'dan alınabilecek en iyi renkli kozmetik ürünü bu markadır. Fiyatlar biraz uçtu tabi gerek çeşitliliği gerekse ürünlerin sevimliliği açısından kesinlikle  alınabilir bir marka.


2. olarak CC kremini bir ara çok kullandığım, cilt bakım ürünlerini de çok sevdiğim bir Kore markası Pure Beauty ve yine bir Kore markası olan Scinic'in cilt bakım ürünlerini özellikle toniğini önereceğim. Nedense ülkemizde Kore ürünleri high-end markalarla yarışır durumdalar ama bu yılbaşı indirime girerlerse ben hakkımı onlardan yana kullanacağım.


Yine denemek istediğim bir Watson markası da bu, fiyatları uygun ama yine de indirim beklemekte fayda var. En büyük sorunu ürünlerin bilinir olmaması, haklarında olumlu ya da olumsuz yorum bulunmaması benim için. O nedenle ürünleri alıp denemekte tereddüt ediyorum. Yine de şans verilebilir diye düşündüm. 


İşte pek çok kişi tarafından övülen ama benim hala deneyemedim bir marka da Nib+Fab, buna da indirimde bir şans verebiliriz. 


Şimdi Watsons'ın kendi adını taşıyan bir kaç ürüne bakalım. Bu selülit karşıtı serinleten bacak jelini daha önce de kullanmıştım ben, fena değildi yaz için alıp stoğa atabilirim. 


Saç bakım maskeleri, hem de çeşit çeşit. Ben bunların arpa ve avakado özü içeren çeşidini kullanmıştım. Çoğu değme pahalı maskeye taş çıkartır bunlar. Fiyatları uygun devasa ürünlerdir, alıp deneyebilirsiniz. 


İşte bu da Watsons markası altındaki en sevdiğim şampuan, bira yani arpa özü içeriyor. Bu özellikle alıp stoklayacağım ürünler içerisinde yer alıyor. 


Bu duş jelleri de Watsons'a ait ve kokuları muhteşem. Değişik kokuları gelmiş o nedenle listeye ekledim. Özellikle bu koku erkekler için iyi bir hediye seçeneği de olabilir sanki. 


İşte benim için en iyi şampuanlardan biri temiz içerikli ama oldukça pahalı Live Clean. Bunun indirimsiz fiyatı 70 TL. üzerine çıktı maalesef, o nedenle iyi bir indirim olursa kendime uygun bir çeşidini almayı düşünüyorum. 


Son olarak yine bir renkli kozmetik markası gözüme kestirdim. Alıp kullanmadım ama swatchları fena değil, ürün çeşitliliği var ve fiyatlar da uygun. 


Özellikle şu metallik eyeshadow dediği ama aslında bence aydınlatıcı olarak da kullanılabilecek palet gayet güzel sanki.  

Evet sizin Watsons'dan alınabilecek ürünlere ekleyeceğiniz, öneriniz veya şunu denedim beğendim ya da beğenmedim alma diyeceğiniz var mı içlerinde acaba?
Sevgiler..

20 yorum:

  1. Unutmazsam şu serinleten bacak jelinden edineyim. Severim o tür ürünleri...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu aa evet yaz için süper oluyor o tarz ürünler..

      Sil
  2. ben de nip-fab ürünlerinden bir denemeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci kış mevsimi iyi bir zaman olacaktır denemek için..

      Sil
  3. Nip Fab padlerden kaç kavanoz bitirdim belli değil, muhteşem buluyorum fakat son zamlardan ulaşılmaz oldu :(
    Live Clean Arganlısını çok uzun süre kullandım ama dediğin gibi fiyatları uçtu gitti. Bir de onun durulanmayan mis gibi kokan saçları pırıl pırıl yapan sprey saç kremi vardı. Sanırım onu da kaldırmışlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun umarım ikisi de iyi bir indirime girer de yılbaşı için alabiliriz yoksa o fiyatlarla almam ben de..

      Sil
  4. Bacak jeli ilgimi cekti, yazin kullanilabilir 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet yazın bu iyi geliyor kışın daha sıcak bir krem kullanmak lazım :-))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @deeptone bak bakalım -)) devamı geliyor...

      Sil
  6. Nıb fabın serumunu aldım kesinlikte tavsiye ederim, selulıt jelde güzeldi dediğin gibi fena değil,var elimde 7 tl lere kadar inebiliyor stok şart :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş seruma kesinlikle bakacağım o zaman teşekkürler :-))

      Sil
  7. Nip+Fab ürünleri benim de radarımda, umarım bunlar da yılbaşı indirimine girer ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız bugün ya da yarın bakacağım bakalım başlamış indirim...

      Sil
  8. Bende kendime bugün watsons listesi yapmıştım. Corine ve Revolotion da ortak almayı düşündüklerimizden =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik ben hafta sonu bakıp karar vereceğim artık:-))

      Sil
  9. Watsons mağazalarında uzun zamandır vakit geçirmiyorum. Bu sebeple kendi markalarına ait ürünleri bilemedim. Nedense o mağaza bana basıyor:) Bir sonraki ziyarette daha dikkatli inceleyeyim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme ben her akşam neredeyse hepsine baktığım için ne var ne yok ezberledim :-))

      Sil
  10. Bugün Watsons' a gittim ve kendi ürünü saç maskesinin fiyatına sastim... Daha önce indirimden 12 liraya aldığım saç maskesi yine indirimde ama fiyatı yaklaşık 30 lira olmuş... ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aksel7077 evet fiyatlar çok arttı.. ben de herbal essence şampuanda fark ediyorum bunu sürekli. :-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...