4 Eylül 2017

Ağustos Bitenler..


Bir ayı daha bitirdiğimize göre hemen bu ay bitenler performansımız nasılmış görelim bakalım. Aslında bu ay kendimi oldukça beğendim diyebilirim. Tahmin ettiğimden daha çok ürün bitirdim ve şöyle genel bir de temizlik yapınca bir kısım ürünü direk çöpe gönderdim. Hemen göreli neler bitmiş neler çöpe gitmiş.

Önce Sephora'dan aldığım bu aydınlatıcı serum/yağ ile başlayalım. Bitirmem 2 ay sürdü oldukça bereketli ve verdiği aydınlık görüntüyü de oldukça sevdim. 42 TL. olan fiyatının üzerinde iş gördü bence, indirimde yeniden alacağım. Avene Physiolift gece kremi, bundan da memnunum. Kış için bir tane daha var elimde yazısını yazacağım. Cyrene makyaj temizleme sütü, karışık bir adı var, fena da değil aslında. bana bu sürpriz kutulardan çıkmıştı. Ama 84 TL. verip de bir daha almam yani. Cyrene'in fiyat politikası biraz aldı başını gidiyor artık.


Gratis'den aldığım bir bebek yağı, bütün kağıtları çıkmış sadece Gratis kalmış üzerinde. Ben duşta nemlendirici olarak bebe yağı kullanmayı severim, o nedenle tekrar alacağım bundan. Dove sabun, pek beğendim diyemem.


İşte bu grup olduğu gibi çöpe gidiyor. Kullanmadığım, kuruyan, bozulan o kadar çok kalem, eyeliner, maskara var ki attım gitti artık hepsini. 


Bir grup da burada. Essence Soo Blush çok kötüydü, dayanamayacağım. Breaking dawn aydınlatıcının kapağı kırık ve baya da kullandım atıyorum. Diğer aydınlatıcı da aynı şekilde. Atkadaki koca Dior sabitleyici pudrayı dibine kadar kullandım. bakmayın içinden beyaz beyaz gözüktüğüne bitti o tamamen. Paraya kıysam alırım yine çok sevdiğim bir pudradır. Maybelline age rewind bu light olan, şimdi neutrolizer rengini kullanıyorum ve ondan daha memnun kaldım. Biten maskaralar, bir eyeliner ve kuruyan bir Maybelline color tattoo. 


Şu minik şişedeki Chi saç yağı var ya kullandığım en iyi saç ürünüdür sanıyorum.  Ürünü kozmetik satış sitelerinde buldum yeniden alacağım. Isana seyahat boyu duş jeli,  ihtiyaç halinde alıyorum.


Miniso pamuk, hiç sevmedim çok ince yapılı ipelina veya isana veya benri çok daha iyi. Rival de Loop makyaj temizleme mendili, bunları özellikle alıyorum. Yapıları ıslak olduğu için fırça temizlemekte kullanıyorum ve içinde az sayıda olduğu için de kurumadan bitiyor. Eklips konjac sünger, bunlar sürekli aldıklarım içinde zaten. 

Bu ayı da böyle geçirdik. Alışverişim de fazla olmadığı için gayet memnunum halimden ama sonbahar-kış aylarında bitenler kadar alışverişler de yükselecektir diye düşünüyorum bakalım göreceğiz. 
Sevgiler..

33 yorum:

  1. Ne güzel şeyler bitmiş Sephora aydınlatıcı yağı da merak ettim ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer çok memnun kaldım ondan Ümrancım 😊

      Sil
  2. CHInın saç spreyini kullanıp memnun kalmıştım, fiyatı pahalıydı diye tekrar almamıştım. Bu arada fotoğrafları için hangi programı kullanıyorsun. Bu çerçeveli duruş çok hoşuma gitti <3 Gelsin yeniler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş program değil canım blogspot'un resim ayarıdır o 😊😊

      Sil
    2. AA, bilmediğim birşey daha bir aratayım bakalım bulabilecek miyim o_O

      Sil
  3. Ne kadar çok ürün bitmiş öyle :) Yeni gelecek ürünlerden memnun kalmanız dileğiyle... :)

    YanıtlaSil
  4. Bende de bu ara atılacak rimel çok, hiçbiri benlik değil, ya da kirpiklerime bi hal olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet toplamda 3-5 sevdiğim rimel var zaten gerisi çöpe gidecek hep

      Sil
  5. Maybelline Age Rewind'ın dün üçüncüsünü aldım.Onun kadar hızlı biten bir ürün daha bilmiyorum.Avene Physiolift kremi ise severek kullanıyordum ancak yaz gelince ara verdim.Yakında tekrar başlarım muhtemelen ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet çok çabuk bitiyor benim de üçüncü alışım oldu bu 😊 Bu bitince bu sefer Master conceal ı deneyeceğim ama 😊😊

      Sil
  6. Güle güle kullan Audrey'ciğim, kozmetik alışverişi bence dünyanın en keyifli alışverişi:)))hem de her yaşta ama ben gençken de makyaj yapmayı sevmezdim o yüzden seyretmesini daha çok seviyorum..:)

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası 😄😄👍🏻👍🏻

      Sil
  8. Maybelline age rewind, inanılmaz çabuk bitiyor, ama etkisi de gözardı edilemez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet ben de etkisini sevdiğimden vazgeçemedim 😊

      Sil
  9. İnsan çöpe yollayınca rahatlıyor, bir ağırlık kalkıyor üstümden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri doğru hele de yer açılması en sevdiğim 😊😊

      Sil
  10. Keyifli alışverişler o zaman:)))

    YanıtlaSil
  11. Chi yağa mutlaka bakacağım. Saç ürünü gördükçe dayanamayanlardanım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik bak canım biraz pahalı ama etkisi gayet iyi 😊

      Sil
  12. Ben bu yaz bol bol krem bitirdim ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya bende güneş kremi bitiriyorum 😊😊

      Sil
  13. Chi yağa bende bayılmıştım :)

    YanıtlaSil
  14. Bu ay ciddi temizlik olmuş İrem'cim :) RDL spreyi bir ara ben de deneyeyim, sen baya sevdin onu, merak ediyorum. Çok sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog sprey beklediğimden iyi çıktı yazın baya faydası dokundu bana 😊😊

      Sil
  15. Cyrene'i merak etmekle birlikte mağaza, ambalaj, reklam gideri olmayan yerli bir markanın uyguladığı bu fiyat politikasına ben de anlam veremediğimden almayı asla düşünmem. Rüştünü isptalamış ve daha uygun fiyatlı the Ordinary candır benim için! Güzel şeyler bitirmişsin bu arada, atılan ürünler de atılmaya mahkum zati de keşke o kadar almasak (öz eleştiri yatım burda). Yenileri güle güle kullan, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet ya cyrene 'in bu fiyat politikası resmen üzüyor beni artık daha uygun olması lazım ki piyasadaki daha köklü firmalarla rekabet etsin 😉 Valla ben de artık gerekmedikçe özellikle maskara kalem falan almayacağım neredeyse çoğu çöpe gidiyor 😐😐 teşekkür ederim canım sevgiler 😍

      Sil
  16. serumu çok merak ettim :) Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti sephoralarda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @negiysem ben de Yeni gördüm hatta bir kaç değişik çeşidi vardı 😊

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...