25 Nisan 2017

Kurutma Lazer İle Dört Mevsim Epilasyon..

Epilasyon artık estetik görünmenin bir gereği haline gelen ve herkesin yaptırdığı bir uygulama. Bunların en popüleri ise “kurutmalazer epilasyon”.  Birçoğumuz bu uygulamayı tanıyor fakat tam olarak teknolojilerini bilmiyor. Geçen hafta biz de Essi Nişantaşı Güzellik Merkezinde blogger arkadaşlarım ile birlikte Essi Güzellik Merkezlerinde kullanılan Kurutma Lazer Teknolojisi hakkında bilgi aldık. 

Lazer epilasyon birden fazla seansa girmeniz gereken ve düzenli olarak yapılması gereken bir uygulama. Kıl köklerinin sürekli olarak zayıflatılması, inceltilmesi ve en sonunda yok edilmesi prensibine dayanan bu tedavinin başarısız olma nedenlerinden birkaçı; kullanılan cihazların kalitesizliği, seanslara düzenli girilmemesi, uygulayıcının işinde iyi olmayışı olabilir.

Remove Laser


Remove laser

Herkes lazer epilasyonu yaz aylarında yapılmayan bir uygulama olarak biliyor. Fakat bu söylem artık doğru değil. Bunun sebebi Kurutma Lazer yani Remove’un teknolojisinin kullanılması.Şu ana kadar kullanılan cihazlar kıl köklerini yakmak ve onlardan kullanmak için enerjiyi bir anda derinin altına göndermekteydi. Bu enerji kıl köküne etki etmekle beraber deriye de zarar vererek ciddi yanıklara bile neden olmaktaydı. Zarar gören bir derinin güneşe çıkması çok tehlikeliydi.

Kurutma lazer olarak bilinen Alma Beauty’den Remove cihazının patentli “glacial teknolojisi” ve patentli “Süper Epilasyon teknolojisi (Super Hair Removal)” ile artık dört mevsim, acısız lazer epilasyon uygulamaları yapılabiliyor. Kurutma lazer epilasyon olarak da bilinen bu yöntem ile cilde hiçbir zarar verilmeden istenmeyen tüy kökleri kurutuluyor.

Essi Güzellik Merkezinde  kurutma lazer hakkında bilgi aldıktan sonra, merkezin diğer uygulamaları hakkında da bilgi aldık. Merkezde ihtiyaca göre cilt bakımı uygulamaları, soğuk lipoliz, ipek kirpik uygulaması, kalıcı makyaj gibi pek çok popüler ve değişik uygulamalar için güzellik uzmanları ile hizmet verilmekte. 

Essi Güzellik merkezi


Kurutma lazer epilasyon teknolojisi nedir?
Eski teknolojili cihazlarda enerji bir anda deriye iletilir veya bölünerek gönderilse bile kontrolsüz olarak iletilirdi. Deriye iletilen enerji kıl kökünü yakar ancak deriye de zarar verirdi. Kurutma lazer epilasyonda, patentli süper epilasyon teknolojisi sayesinde bu enerji parçalara bölünürken, cilt yüzeyi de soğutularak kontrollü bir epilasyon işlemi sağlanıyor. Parçalar halinde gönderilen enerji, kıl kökünü adeta kurutuyor ve ciltte zarar görülmüyor. Deri jel ile kaplı olduğu için ısısını direk olarak dışarı atabiliyor. Fakat kıl kökü izole bir ortamda olduğu için sıcaklığı sürekli yükselerek kuruyor ve kökünden yani papilasından ayrılıyor. Bu da tüylerin daha çabuk ve etkin bir şekilde azalmasını ve bitmesini sağlıyor. Game Changer yani oyunu tamamen değiştiren Kurutma Lazer cihazıyla yapılan kurutma lazer epilasyon uygulaması epilasyona dair tüm bildiklerimizi değiştirecektir. 
4 mevsim lazer epilasyon için bilgi Essi'nin 16 ile yayılmış güzellik merkezlerinden alınabilir. 
Sevgiler..

27 yorum:

  1. Evet artık dört mevsim lazer epilasyon makinaları çıkmış. Geçen ben de yaptırdım. Daha seanslar var bakalım ne kadar etkili görücem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın umarım etkili olur canım ben de deneyeceğim..

      Sil
  2. Ben bu uygulamayı yaptırdım fakat maalesef her epilasyon türü gibi buda bittikten bir süre sonra cıkıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bolkahveli uyuyan tüyler için sanırım arada uygulamayı tekrarlatmak mı lazım acaba?

      Sil
    2. Bır sefer epılasyona başladığımız zaman sir veya benzeri seylerı gerı donmek zor o yüzden arada bir ıkı seans tekrar görmekte fayda var

      Sil
    3. @bolkahveli zaten ağdayı çok uzun zamandır hayatımdan çıkardım arada giderim 1-2 seans ne olacak :-))

      Sil
  3. Güzel bir etkinlikti sizlerle bir arada olmak çok keyifli ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet Ebrucum ben de çok keyif aldım..

      Sil
  4. Güzel bir teknikmiş, belki benim gibi hassas ciltler için de daha uygun olabilir😊 Öpüyorum❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet canım kesinlikle daha uygun sana .-)) sevgiler..

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet değil mi bence de öyle..

      Sil
  6. Hiç duymamıştım bu lazer tekniğini, baya ilginçmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet biz de ilk defa duyduk baya da bilgi aldık ben deneyeceğim de bunu bakalım nasılmış..

      Sil
  7. daha neler bulacaklar acabaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone bir hap bulsalar keşke diyorum içsek ve bütün istenmeyen tüyler dökülse mesela :-))

      Sil
  8. Teknoloji ilerlemesi ne kadar güzel.Bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog rica ederim sevgiler :-))

      Sil
  9. ne güzel bir teknik işe yarar umarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü umarım işe yarar da ben de şu son tüylerden kurtulurum..

      Sil
  10. Güzel bir teknik ama bende o sabir yok 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ama sonu iyi olacaksa sabredilir bence :-))

      Sil
  11. Her yaz başlangıcında 'kış başlarken lazere gideyim yazın uygun değil' derim. Kış başlarken korkudan ertelerim. Yani benim artık böyle bir bahanem olamayacak değil mi? 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı ama neden korkuyorsun ki canın bile acımıyor :-))

      Sil
  12. sanırım ilk defa duyuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş ben de ilk defa duydum zaten :-)))

      Sil
  13. . https://www.epidermis.com.tr/ lazer epilasyon cilt bakımı,saç ekimi,epidermis lazer epilasyon,iğneli lazer epilasyon,nd yağ lazer,diyot lazer epilasyon,lazer yaptırmak,lazer zararlı mı,profpsyonel lazer epilasyon,kıl dönmesi ve batık çözümler,sivilce tedavisi,leke tedavileri,kalıcı makyaj,kaş kontürü,izmir lazer epilasyon,lazer epilasyon izmir,bölgesel incelme,terleme tedavisi,göz çevresi tedavileri,kılcal damar tedavisi

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...