22 Eylül 2017

Ecotools Makyaj Fırçaları İncelemesi..

Nascita 136 numaralı oval kapatıcı fırçası yazısından sonra koleksiyonuma yeni katılan ikinci makyaj fırçası markası olan Ecotools'a bakalım. Daha önce Ecotools'dan sadece airbrush kapatıcı fırçasını almıştım. O fırça bir harikadır bence. Bunları da gidip gelip Gratis'de gördüğüm için almayı kesinlikle kafaya koymuştum. Ecotools makyaj fırçaları aslında oldukça kaliteli ve güzel, ayrıca marka  da vegan.
Ecotools makyaj fırçaları

Fırçaların ikisi set halinde, ortadaki sheer blush  fırçası ise tekli olarak satılıyor. Aslında yelpaze fırçaya hiç ihtiyacım yoktu ama yanındaki define brushı istediğim için mecbur aldım tabi. 
O setin adı Define&highlight duo fırça seti ve fiyatı da 62.50 TL. Ben indirimde 35 TL. gibi bir fiyata aldım sanıyorum. Diğer fırça sheer finish allık fırçası, bunun da fiyatı 35 TL. yanılmıyorsam, ben 20-22 TL gibi bir fiyata aldım.

Ecotools makyaj fırçaları

3 fırça da gayet başarılı ve kullanışlı, sapları sağlam, hiç kıl dökmediler. Ecotools fırçaların bir özelliği de saplarının bambudan olması ve geri dönüştürülebilmeleri.

Ecotools makyaj fırçaları

Önce yelpaze fırça diye bildiğimiz aydınlatıcı fırçasından başlayalım. Fırça gerçekten iyi dizayn edilmiş. Kıl yapısı çok yerinde ve kalınlığı elmacık kemiği ve burun üstü gibi bölgelere aydınlatıcı uygulamaya çok uygun. Kıl dökmüyor ve kolay temizleniyor. 

Ecotools makyaj fırçaları

Sheer allık fırçasına gelirsek, işte pigmentten ölecek allıklarınızı palyaçoya dönmeden uygulamanız için almanız gereken fırça budur. Diğer set belki ama bu fırçayı her makyajsevere gerçekten önerebilirim. Elinizin altında olması gereken fırçalardan biri diye düşünüyorum. Aldığımdan beri çok pigmentli kırmızı renkli allıklarımı ve aydınlatıcımı uygulamak için kullandım. Tam dozunda azar azar arttırılabilecek şekilde uygulamaya olanak veriyor ve çok da rahat temizleniyor. 

Ecotools makyaj fırçaları

Son fırçamız define yani belirginleştirme, keskinleştirme yani bizim bildiğimiz anlamı ile kontürleme işleminde kullanılmak üzere dizayn edilmiş bir fırça. Özellikle toz ürünlerde oldukça başarılı, elmacık kemiği altına çok güzel oturup uygulama yapabiliyor.  Yine de elinizde kontur yapabileceğiniz  fırçalarınız varsa almanız şart değil tabi.

Ben aldığım 3 fırçayı da severek kullanıyorum. Ama dediğim gibi favorim sheer allık fırçası oldu. Bu fırçayı indirim döneminde mutlaka alın derim, hatta elinizi çabuk tutun ben son Gratis indiriminde zor bulmuştum bunu. 
Sevgiler.. 

22 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @ümrantuncer ben de öyle sağlıklı ve doğa dostu :-)

      Sil
  2. İremcim ikili seti beraber alabilirmişiz, ben de fan fırçası için almıştım zira 😄 Her iki fırça da gayet güzel çıktı yine de iyi ki almışım diyorum. Sheer blush brush ise aklımda, bir aonraki indirimde serinin göz fırçasıyla beraber almak istiyorum. Ecotools gerçekten güzel bir marka, performansı, geri dönüştürülebilmesi, crueltyfree olması ✔️✔️
    Güle güle kullan hepsini.
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight evet fan fırça çok lazım değildi bana ama güzel bir fırça o konuda hiç sıkıntı yok yani kullanılır :-)) göz fırçaları çift taraflı sırf o yüzden almıyorum .. teşekkürler canım öpüyorum :-)

      Sil
  3. Bu fırçaları ben de aldım İrem'cim, gerçekten çok başarılılar. Güle güle kullan, öperim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog sen de canım teşekkürler :-))

      Sil
  4. Güle güle kullan Audrey'cim.

    YanıtlaSil
  5. tamam resimde iyi gölge verilir bunlarlaaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone zaten çoğu kişi resim fırçası kullanıyor makyaj fırçası olarak tersi de olur yani :-))

      Sil
  6. Bende yelpaze fırça için almak istiyorum bu seti ama elimde yeterli fırça var diye kendimi tutuyorum :) güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @flame ahh hiç tamam yeteri kadar fırçam var almayayım bunu diyebilecek miyim acaba :-)))

      Sil
  7. Harika ürünler. Eline sağlık ablacık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimleri teşekkürler canım :-)))

      Sil
  8. Fıçalara bayılıyorum. Bunlar da çok güzel...

    YanıtlaSil
  9. Allık fırçasına bayıldım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedakarapoyraz evet güzel bir fırça .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...