18 Eylül 2017

lizbon.com alışverişim..

Ağustos ve Eylül aylarında da alışveriş konusunda pek rahat durdum denemez. Özellikle yaz sezonunun bitip, sezon parçalarının oldukça büyük indirimlere girdiği online alışveriş sitelerine bakmadan duramadım. Bunlardan biri de yeni keşfettiğim lizbon.com oldu. 

Site bence biraz daha seçenek barındırabilirmiş, özellikle gözüm ayakkabı ve aksesuar seçeneklerini oldukça aradı ama olan ürünlerin çeşitliliği, uygun fiyatları ve neredeyse hiç bir ürünün klasik olarak stok dışı olmaması beni çok memnun etti.


İlk seçimim tabi ki almalara doyamadığım haki renkli bir gömlek-ceket oldu. Cep kapakları son 2 sezonun trend aksesuarı inci ile de süslü olunca hiç düşünmeden sepete attım diyebilirim bunu. Bu arada bütün ürünleri tam bedenim olan "medium" seçtim ve hepsi de tam oldular.




1-2 örnek kombin de hazırladım sizin için. Havalar serinlemeye başlayınca kendisini siyah pantolon ve siyah markazit kolyem ile kombinleyerek giymeyi düşünüyorum. Tabi Zara çantamda kombinime eşlik edecek.


Bir kombin de clutchla yaptım, artık hangisi rahat olursa. Bu arada sezonun bir başka trendi siyah renkli eşofman-havuç pantolon da yine lizbon.com dan. Medium beden üzerime tam oturdu. 


Bir başka seçimim gri renkli ve omuz dekolteli bu t-shirt oldu. Hazır sıcaklar da devam ederken tatilde bol bol giydim kendisini.


Yine çok severek aldığım bir ürün  de üzerinde sezonun hit figürü payetli bir flamingo olan beyaz bir t-shirt oldu. Bunu son zamanlarda üzerimde çıkarmadım desem yeridir. Ayrıca hepsi hem siyah pantolon veya kotla gayet güzel kombinlenebilecekleri gibi, sonbahar sezonunda da gömlek-ceketlerle çok güzel uyum sağlayacaklar.

Siteden siparişim bir hafta gibi bir sürede geldi ve bu sürede sürekli bilgilendirme maili atıldı. Bu bakımlardan lizbon.com dan yaptığım alışverişimden oldukça memnun kaldım diyebilirim. Yaz sezonu tamamen kapanmadan sitedeki indirimlerden faydalanmanızı önerebilirim. Sonbahar-kış sezonu açılınca kesinlikle bir alışveriş daha yapmayı planlıyorum.
Sevgiler..


20 yorum:

  1. Tshirt ve monta bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet ben de görür görmez kaptım zaten :-))

      Sil
  2. Hemn inceliyorum çok güzel gorunuyor aldıkların ;)

    YanıtlaSil
  3. flamingolu model çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi ben de bayıldım ona :-))

      Sil
  4. Hepsini güle güle kullan Audrey'ciğim, ençok pembe fuları beğendim, fular derdik ben 15 -16 yaşımdayken ama bunlar daha uzunlar, eşarp mı demeliyim bilemedim. Bizim zamanımızda fular çok modaydı ama kısaydı. Bandananın boyna sarılanı gibi diyeyim. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben teşekkürler .. :-) ben hem uzun şal gibi hem de kısa fular kullanmayı seviyorum o yüzden çekmeceler dolu :-)))

      Sil
  5. Güzel günlerde kullan canım, ceketin rengi tam senlik (:

    YanıtlaSil
  6. Hepsi güzel ürünler özellikle Tshirt çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kirazkahve evet ben hepsini çok sevdim :-))

      Sil
  7. Monta bayıldım, hepsini de güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Haki renkli gömlek-ceket çok hoşmuş, hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Lizbon'u hemen cepten inceledim. Orada uzun vakit geçireceğe benziyorum. :) Fiyatlarda uygun geldi bana.
    Seçimleriniz güzel, en önemlisi rahat görünüyorlar. Güle güle kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi çok teşekkürler ben de kış sezonu ürünlerini bekliyorum gelsin de alayım diye :-))) keyifli alışverişler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...