29 Haziran 2017

Thalia Natural Parfüm İncelemesi..

İlk olarak sevgili Şerife'nin etkinliği sayesinde tanışmış olduğum Thalia Natural markası uzun zamandır beklenilen bir hamle gerçekleştirip, ürün gamına 6 kadın ve 4 erkek olmak üzere 10 tane değişik parfüm kattı. Bizlere de bu parfümleri daha satışa bile çıkmadan  ilk defa deneme fırsatı verdi. Bu arada Thalia Parfüm serisi 14 haziran itibariyle satışa çıktılar.

Thalia parfüm

Bana denemem için gelen parfüm Thalia Bachata oldu. Bu arada parfüm isimlerinin çoğunun eski danslardan ilham almasına da bayıldım. Bachata benim en sevdiğim müzik türlerinden biridir. 
Parfümün notalarında ise taze kokular, deniz kokuları, citrus ve amber bulunuyor.Oldukça fresh bir koku olacakken  amberin girmesi ile birlikte tatlı ve oryantal bir havaya dönüveriyor. 
Thalia parfüm

Bu tarz kokuları sevmekle birlikte havaların  giderek ısınacağı yaz aylarına uygun görmedim. O nedenle sonbaharda hava serinlemeye başlayınca kullanacağım kendisini. 


Thalia parfüm
Bachata dışında diğer parfümlerin de testerlarını göndermiş Thalia. Tabi hepsini denedim, değişik güzel kokular hepsi genel olarak beğendim diyebilirim. 
Thalia parfüm

Ama en çok kahve çekirdeği akorları, vanilya ve odunsu notaları  ile Jive ilgimi çekti ve nihayetinde tenimde en kalıcı olan da o oldu. Adını aldığı dans gibi oldukça hareketli, notaları tende sürekli değişen bir koku bana göre. 

Thalia Moonstone bergamot, frenk üzümü, mandarin yağı, gül, frezya gibi notalarla oldukça çiçeksi bir parfüm gibi dururken dip notalardaki kehribar bile birdenbire tatlı bir koku oluveriyor. Bu kokuyu da hafif serin sonbahar akşamları için uygun buldum ben.

Thalia Lindy Hop ise karamel, şeftali, portakal çiçeği ve amber notaları ile oldukça tatlı ve enerjik bir koku olmuş. Adını aldığı dans gibi neşeli, çiçeksi ve yaz akşamlarına yakışacak bir koku.

Thalia Carnelian narenciye ve yasemin çayı ve sandal ağacı karışımı ile oldukça ilginç ve hoş bir koku olmuş Bunu da yaz aylarına çok yakıştırdım ben. 
Thalia parfüm
Erkek parfümlerini ise oldukça değişik buldum ve beğendim. Özellikle Thalia Musgravite sıcak notaları ile favorim oldu diyebilirim. 

Thalia Natural EDP çeşitlerini Thalia'nın kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz. 
Sevgiler..

28 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @gökçebağtır ayy değil mi bayıldım ben ismine :-))

      Sil
  2. Deniz kokusu ne hoşmuş....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet ben de severim yazı anımsatır hep bana..

      Sil
  3. Parfüm konusu cok hassas bir konu. Koklamadan parfüm almaya yanasamıyorum bu yüzden ama denk gelirsem Boyner'de mutlaka koklamak isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balböceğiilekozmetik evet koklamadan almak büyük risk tabi.. doğru Boyner'de vardı Thalia unutmuşum söylemeyi .-))

      Sil
  4. göz atmakta fayda var,
    teşekkürler....

    YanıtlaSil
  5. Parfümlerden hiç anlamam ve yazın kullanmak için bir parfüm arayışına girdim. Bu yazıyı okumak bana baya ilham verdi. Parfümler hakkında başka yazılar bile bekliyorum senden. Çünkü hala işte bu benim kokum olmalı diyebileceğim bir şey çıkmadı karşıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @edademir evet insan o kokuyu deneye yanıla buluyor ben bu kadar zamandır hala 2-3 parfüme benim kokum derim ancak.. en kısa zamanda yeni parfüm yazıları yazayım o zaman :-)))

      Sil
  6. Bu Thalia şarkıcı olan Meksikalı Thalia'mı diye geldi aklıma önce.Böyle sanatçıların kendi adını taşıyan ürünleri oluyor ya.Ama Akten Kozmetik'e ait bir Türk markasıymış,sanırım..Meyve,şeker,baharat kokuları her ne kadar çok tercihim olsa da sıcak havalarda taze kokular daha hoş duruyor tende...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet ben de biliyorum onu da değil tabi..Thalia yeni sayılır bir Türk markası.. yaz aylarında fresh kokular çok daha iyi tabi bence de..

      Sil
  7. Ne güzeller, kutuları, logoları çok beğendim, Baçata dansı ilk kez duyuyorum hemen youtube'ta bakacağım. Güle güle kullan Audrey'cim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben müziğe bayılacağına eminim harika şarkılar var :-)) çok teşekkürler..

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. @lerzankara Boyner'de vardı Thalia yazmayı unutmuşum :-))

      Sil
  9. Benim aklım Lindy Hop'ta, perfümlerde şeftali kokusuna bayılıyorum :) Belki bir alışverişimde sepete eklerim. Bachata'da deniz kokusu var deyince, ona da aklım kaldı tabi :)) Güle güle kullan İrem'cim, çok öptüm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog ben de bugün lindy hop'un testerını kullandım çok canlı bir koku bence insana enerji veriyor .-)) teşekkürler canım.. sevgiler :-))

      Sil
  10. Thalia şampuan ve duş jelleri de harika kokuyor❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamla duş jellerine bayılıyorum zaten 😊😊

      Sil
  11. bu tarz parfümler genelde alerji yapıyor bende..mutlaka testerlardan denemek lazım..Ancak marka ile ilgili hep olumlu yazılar okuyorum. Şampuanını Başak'tan denemiştim. Bir ara alışveriş yapmalı. Güzel günlerde kullan İremciğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet parfümü koklamadan denemeden almak riskli zaten teşekkürler canım sevgiler 😊

      Sil
  12. Tek tek baktığımda Thalia Carnelian sanki bana daha uygunmuş gibi geldi ancak böyle düşünüp aldığım parfümlerde yanıldığım da olmuştur. Kullanılan oranlarla alakalı sanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @huzunsarısı evet ben de hiç ummadığım parfümleri cildime uygun buluyorum kokusunu beğendiklerim ise uymuyor tenime cilt ile alakalı bence 😊

      Sil
  13. Kokulara meraklıyımdır. Karşıma çıktığında deneyeceğim😉 Güle güle kullan😊

    YanıtlaSil
  14. Markanın sabunları var bende, enfesler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihilimavi evet hele narlı Harika kokuyor 😊😊

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...