23 Haziran 2017

Klapp Anti-Wrinkle Lip Boost..

Lila Kutu'yu ve bünyesinde bulundurduğu değişik marka ve ürünleri çoğunuz biliyorsunuzdur sanırım. Lila Kutu bir zamanlar her ay satışa çıkarttığı sürpriz kutularla da bizi heyecanlandırır ve her an hevesle beklememize sebep olurdu. Son dönemde bünyesine yeni kattığı bir marka da Klapp oldu ve denememiz için Klap Anti -wrinkle lip boost yani Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremini yolladı. Ürün geleli bir aydan fazla olduğuna göre artık hakkında yazabilirim.

 Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremi

Öncelikle ürün bir Alman markası ve dünya üzerinde 60 kadar ülkede satışı bulunuyor. Klapp'ın amacı her değişik cilde ve cilt durumuna göre içeriden dışarı besleyerek, cildi yeniden yaratmak   olarak tanımlanmış. Asıl sitesinde Türkiye'de olmayan o kadar çok ürün ve ürün grubu var ki inanamadım.  Hakikaten her cilde, her yaşa ve o ciltlerin özelliklerine göre ürün grupları yaratmışlar.

Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremi

Benim denediğim olgun ciltler için üretilen Xtreme serisinden kırışıklık karşıtı dudak bakım kremi oldu.  Ürün 15 ml. ve oldukça pahalı, indirimli olarak 206 TL. tam fiyatı ise 258 TL. Bakalım bu fiyatı hak ediyor mu?

Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremi
Kremi ben önceleri sadece gece uyguluyordum. Anti-wrinkle yani kırışıklık karşıtı/anti aging bir ürün deyince direk geceye gidiyor aklım. Ancak sitede kullanımı gece ve gündüz diye önerilmiş. Ben de sonradan tabi eğer unutup atlamazsam gündüz de kullanmaya başladım. Gece yatmadan bir süre önce sürüp bekliyorum, sonrasında da normal bir lip balm uygulayarak yatıyorum. Kremin yapısı yoğun ama şöyle tarif edeyim, geceye yetecek kadar yoğun değil, gündüz için de çok ağır değil. Tam ikisinin ortasında. Gündüz kullanmaya başladığımda da fark ettim ki kremin ilk ve hemen yaptığı şey dudak kontur çizgisini belirginleştirmek oluyor. İçerisinde nane yağı değil badem yağı var. Ona rağmen dudakları hafifçe karıncalandırıp, dudak çizgisini de belirginleştirdiği için bir miktar dolgunluk veriyor. Tabi bu durum rujların altında da iyi bir baz olmasını sağlıyor. Hatta Başak yazdıktan sonra buna özellikle dikkat ettim, mat rujların altında oldukça iyi duruyor. Dudak yapısını pürüzsüz tutuyor ancak kırışık karşıtı özellik için daha uzun süre kullanım istiyor diye düşünüyorum.
Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremi
Ancak içindekileri görünce biraz dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum. Böyle bir ürün içerisinde 5 çeşit paraben var ki bu konuda hassasiyet gösterenlerin mutlaka dikkat etmesi gerekiyor.  

Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremi
Paraben en son sıralarda olduğu ve benim de bu konuda çok hassasiyetim olmadığı için gece lip balm altına, gündüz ise dudak çevresi ve ruj altına kullanmaya devam ediyorum.
Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremi

Tüp ambalajı oldukça kullanışlı, ister parmakla ister lip balm gibi tüpün ucu ile uygulama yapabilirsiniz. Tüp çok yumuşak, ürünün sonlarına doğru kesmem bile gerekmeyecek sanıyorum. 
Klapp kırışıklık karşıtı dudak kremi

Kremin yapısı dediğim gibi ne çok yoğun ne de çok ince, yine de emilmesi ve üzerine başka bir krem veya ruj uygulanabilmesi için bir süre beklemek gerekiyor. Dudakta yağlı bir his bırakmaması da hoşuma gitti.  Bepanthol gibi kremlerin etkisi de benzer ama dudakta öyle yağlı bir his bırakıyor ki silip atasım geliyor. 

Benim fikirlerim bunlar, siz ne düşünüyorsunuz, kremi alıp dener miydiniz?
Sevgiler..

26 yorum:

  1. İş disiplinleri sanırım Alman markalarına daha bir güvenirim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet genelde alman markaları iyi oluyor bkz. Rossmann :-))

      Sil
  2. Oooo...çok pahalıymış, umarım işe yarar, güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı pahalı bayağı ama mat rujlar altına kullanmak harika fikir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet yapısını bozmadığı için iyi oluyor .-))

      Sil
  4. Dediğin gibi 15 ml.bir ürün için bence de çok fazla.Ama herkesin alım gücü ayrı tabi...Umarım fiyatını hak eder....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet sanırım edecek :-))

      Sil
  5. Çok pahalı olduğu için almam sanırım :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık evet çoğu kişi öyle düşünecektir.. fiyat önemli bir unsur..

      Sil
  6. Bende almayı düşünmem. Bepanthol ile yola devam :P Yinede bilgim olması açısından güzel bir yazı olmuş ablacık. eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül bepanthol'ün dudak kremini çok sevemedim ben çok yağlı geliyor bana sen normal kremini mi kullanıyorsun dudağına?

      Sil
  7. Kirisik karsiti olmasi çok iyi. Iyi bayramlar Iremcim 😊

    YanıtlaSil
  8. güneş yağları kremlerinı tanıtsan yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-)) aslında çok yazı var blogda bu konuda ama tatilde deneyip yazacağım onları bir posta daha...

      Sil
  9. Alman markaları içerisinde kalitesiz olanına pek rastlamadım denediklerim içerisinde. Bunu da severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sdihirlimavi evet bence de Alman markaları iyi Rossmanndan bile belli zaten .-))

      Sil
  10. Ürün yelpazesinin genişliğiyle ses getirebilir aslında, buraya da bir bayi lazım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır böyle ürünleri deneyerek almak bakımından mağaza satışını tercih ederim ben .-))

      Sil
  11. Bu kadar iddialı ve iyi içerikli bir ürüne o parabenler yakışmamış bence. Yine de, squalane içermesini çok beğendim. Fiyatı o kadar pahalı olmasa ben de şans verebilirdim İrem'cim. Güle güle kullan, kocaman sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog paraben olsun olmasın bu kadar pahalı olmasa ben de sürekli alırdım Blanacım teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  12. Anti wrinkle ürünleri tek tüp/ambalaj kullanarak tam olarak çözmek çoğunlukla mümkün olmuyor. Baz olarak da bana pahalı geldi 😕

    YanıtlaSil
  13. Dudak kenarları ilerleyen yaşlarda mutlaka kirisiyor. Bu tür ürünler kullanıp mumkun olduğunca geciktirmekte fayda var.
    Kırışıklık karşıtı ürünün hemen fark edilen faydalarının olmasini (dolgunluk) ayrıca sevdim. Fiyatı da kaliteli oluşunun göstergesi bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet dudak göz çevresi el ve boyun bakımı çok erken yaşta başlamalı bence en çok yaş gösteren bölgeler bunlar

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...