19 Haziran 2017

HC Care Yenileyici Gözaltı Kremi..

 2016'nın son aylarında çıkan HC Care cilt bakımı ürünleri ile tanıştığımız HC Care Cilt bakım ürünleri lansmanı ve ürünlerden ilk olarak burada, makyaj blogumda bahsetmiştim. Bugün denemek için sırada bekleyen ürünlerden HC Care Yenileyici Gözaltı Kremi'nden bahsedeceğim. Çoğumuz için göz altları ciddi manada sorun, kiminde morluk, kiminde nemsizlik şikayeti var.  HC Care'in yenileyici göz altı kremi bakalım bu dertlere çare olabiliyor mu?

HC Care Yenileyici Gözaltı Kremi

Göz kremi 15 ml. ve şu anda sitesinde ki benim bildiğim sadece orada satılıyor indirimli olarak 99 TL. 

HC Care Yenileyici Gözaltı Kremi

 Kremin 3 etkili özelliği olduğu vaat edilmiş. Göz altı torbalarına, koyu halkalara ve kırışıklılara iyi gelecektir denilmiş. Tabi her cilde ve herkese iyi gelecek diye bir şey kesinlikle yok, cildin yapısına, kişinin hormonal durumuna, uyku düzenine hatta su tüketimine bağlı olarak bütün kremlerin etkisi değişiklik gösterebilir. Sitesinde yapılan açıklamada ise kremin göz altı yaşlanma belirtilerine yani oluşan kırışıklık üzerinde değil de yeni kırışık oluşumunu engellemekte, ayrıca göz altı torbaları ve morluklarına iyi geleceği duyurulmuş. Benim üzerimdeki etkisi ise evet tabi ki oluşan kırışıklığı kesinlikle yok etmiyor. Kaz ayaklarını göz altından daha iyi koruyor.  İyi nem veriyor ve gün boyu nemini koruyarak göz altı kapatıcının daha iyi görünmesini sağlıyor. Sitesinde belirtildiği şekilde göz altı torbalanmasında hiç bir etki göremedim. Morluklar ise iyi uyku ve su içme ile çok bağlantılı ve çoğu da genetik, o nedenle kremin verdiği blur efekt bana yetiyor ve gerisini de corrector hallediyor zaten.

HC Care Yenileyici Gözaltı Kremi


 İçeriği bir yerde iyi bir yerde kötü. Bir yanda  içinde yeniden diriliş bitkisi ve ceramide gibi cilde iyi gelen maddeler varken, diğer yandan da dimethicone gibi bir silikon türevi ve alkol bulunuyor. Bu konularda hassasiyeti olanlar lütfen dikkatli olsun. 

HC Care Yenileyici Gözaltı Kremi

Yapısı tabi içindeki dimethicone sayesinde oldukça kaygan ve nemi hapsediyor. Bana bu tarz içerik kötü etki yapmadığı için kullanmaya devam ediyorum. Ama HC Care niye ürünlerin içine silikon türevi koymuş anlamak mümkün değil tabi.

HC Care ürünleri ve göz kremi hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. 
Sevgiler..



22 yorum:

  1. Kız yeğenimin gözaltı morluk sorunu var, gencecik kız çok üzülüyorum, ona söyleyeyim ama çok pahalıymış. Uzun süre gidiyorsa alabilir ama..yani aylarca kullanacaksa pahalı gelmez. Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben onun morlukları geçici de olabilir ama kalıcı olmaması için iyi nemlendirici bir krem kullansa iyi olur tabi..

      Sil
  2. Ciddi bir torba ya da kararma orunum yok ama doğal olarak kırışıklıklar var. Şimdilik onlarla barışığım bakalım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu eve şöyle hafif bir nemlendirici krem kullansanız onların da önüne geçebilirsiniz bence..

      Sil
  3. içeriğine çok dikkat etmemiştim sayende öğrenmiş oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer ben de kullanırken değil yazarken bakıyorum genelde :-)))))

      Sil
  4. İrem'cim markanın temizleme ürünlerini ne kadar beğendiysem, bakım ürünlerinden de o kadar tedirgin oldum ben. Nemlendiricisi cilt yapımı bozdu resmen, onda da bolca silikon vardı. Dolayısıyla göz kreminden çok çekindim ve hiç denemedim. Kışın, tavsiyene uyup sadece kaz ayağı bölgesinde bir kullanacağım. Bu kadar iyi içerikli bakım ürünlerine, sırf sahte bir yumuşak his versin diye (başka sebebi ne olabilir bilemiyorum) silikonu neden koymuşlar anlamıyorum. Güle güle kullan, çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet bence de bana dokunmuyor diye dokunmayacak demek değil çoğu kişide sivilcelenme yapıyor koymasalar iyi olurmuş .. teşekkürler canım öpüyorum... :-))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi markanın ürünleri yeni ve çok yorum yok daha haklarında değil mi :-)

      Sil
  6. Teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  7. Ambalajın tüp şeklinde olması güzel kavanozlara göre daha kullanışlı oluyor ancak keşke silikon olmasaymış içerisinde.Özellikle bakım ürünlerinde silikon olmasına hiç anlam veremiyorum,bana hiç iyi gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı aynen ben de öyle hele de göz kreminde :-(

      Sil
  8. Blur efekti vermesi çok güzel mutlaka bir şans verilmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgürler en çok o etkiyi sevdim ben zaten .-))

      Sil
  9. Fiyatını da yüksek buluyorum, merak ediyordum ama diğer göz altı kremlerine gör pek bi artısı yokmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet fiyat yüksek indirim bakmak lazım...

      Sil
  10. Diriliş bitkisi ve seramid benim için epey önemli içerikler; diğerlerini nötrler gibi :) aklımda olsun bu göz çevresi, öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik eve diriliş bitkisinin katkısı benim için de daha ön planda .. :-)) sevgiler..

      Sil
  11. Benim de merak ettiğim bir üründü. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  12. @nilgünaydın rica ederim Nilgüncüm sevgiler :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...