16 Mayıs 2017

Duygu'nun ikinci blog yaşını kutladık..

Geçtiğimiz hafta daha önceden de tanıştığım sevgili Duygu'nun 2. blog yaşını kutlamak üzere Ümraniye'de bir kafede blogger arkadaşlarım ile toplandık. Duygu ilk etkinliğinde olduğu gibi yine özenle hazırlanmıştı ve bizleri çok güzel ağırladı. O gün için hem daha önce adını duymadığım hem de zaten ürünlerini kullanıyor olduğum pek çok firma ile anlaşmıştı. Bu firmaların birkaçı da bizzat mekana gelerek bize güzel sunumlar yaptılar. Şimdi hepsini teker teker tanıyalım bakalım.



İlk başta çok sevdiğim hama boncuklu Frida'm var. Çok tatlı olmamış mı, instagramda @worldofhama olarak bulabilirsiniz. "Eat,sleep,blog, repeat" mottolu çerçeve ise @tugbaningezegeni ne ait. Çok şeker bir kokulu taş gelmiş ve adı da kendi gibi hoş, @denizkokulutas bu isme bayıldım. @h.mecnun eğlenceli ambalaj torbaları ve o şirin minik mandallardan yollamış. O minik mandallar özellikle yılbaşında sağa sola resim ve süs asmak için çok işe yarıyorlar aklınızda olsun. Eyeliner ise Mat Kozmetik tarafında yollanmış.


stopever ürünleri

Stopever markası özel migren ve period bantları ile beraber yanımdan ayırmadığım diş iplerinden yollamış. Diş sağlığını korumak için fırçalamak kadar bu tarz diş iplerini de kullanmak önemli, dişçimin de tavsiyesi.

Vissmate

Artık evimdeki neredeyse tek temizlik markası olan Vissmate'de güzel bir paket yollamış. jel kireç çözücüyü ilk defa kullanıyorum ama çamaşır suyu numero uno benim için.

LR ekibi

Aynı zamanda blogger arkadaşlarımdan biri olan sosyal annem Fatma LR'ye katıldı, kendi ekibini de kurdu ve emin adımlarla ilerliyor. Tabi bu arada bizleri de etkinliklerde hiç yalnız bırakmayarak değişik ürünleri tanımamızı sağlıyor. Bu sefer LR aloe vera diş macunu ile bizimleydi. Elimdeki bu tarz LR ürünlerine (çok fazla değil ama) ayrı bir yazı gelecek yakında zaten. 

iphone 6 plus

Herkesin telefonlarına göre değişik kılıfları @dearstore12 yollamış. Ben hemen kullanmaya başladım bile.


Farmasi

En sevdiğim Türk markalardan biri Farmasi yağlı ve sivilceye meyilli ciltler için özel tea tree BB kremini yollamıştı. Farmasi'nin diğer BB kremleri çok başarılıdır, bu da fena değil ama benim istediğim full coverage özelliğine uymuyor tabi.

capicade şampuan

Capicade ve Moshos Garden bir kaç tester ürünle katılmış. Moshos Garden ürünleri konusunda çok mutlu değilim. Ürünler çok çabuk bozuluyor bir kere. Capicade şampuanlar ise fena değil ama BB saç kremi kullandığımda saçlarımı aşırı yumuşatıp hacim kaybettiriyor yani pek bana göre değil. 

Bionike

Yeni tanıştığım, ürünü hemen kullanmaya başladığım ve çok da beğendiğim bir marka ve ürünü, Bionike firması gerçekten ilk defa duydum ve onun 50 SPF güneş koruma kremi.  Krem harika, bir kere kolay dağıtılıyor, yüzde beyaz iz bırakmıyor ve deli gibi de parlamıyor. Sanırım geçenlerde bahsettiğim SVR ile birlikte makyaj altı güneş koruma kremimi buldum artık ben.

Beeo

Daha önce duyduğum, çeşitli etkinliklerde gördüğüm ama açıkçası bal pek sevmediğim için ilgimi çekmeyen Beeo firması da bizimleydi ve ürünler hakkımda epey detaylı bir bilgi verdiler. Ayrı bir yazı ile bilgi vermek istiyorum tabi ama şu kadar diyeyim ki o propolisli ballı boğaz spreyinin tadı çok kötü ama boğazıma ve şişen bademciğime inanılmaz iyi geldi.

Naturelka

İlginç ürünleri olan Naturelka'nın bazı ürünlerini daha evvel denemiştim. Sanırım özellikle limon tuzunu yine zevkle deneyeceğim.


milk shake

Saç köpüğüne bayıldığım bir marka milk shake de yine güzel sunumları ve ürünleri ile aramızdaydı. Argan yağı ise ne yazık ki şu anda saçıma çok ağır geliyor. Belki yazın deniz güneş kuruduğunda iyi gelebilir. İki ürünün de detaylı yazısı gelecek tabi.

dr. oetker

Dr. Oetker güzel pudingleri, kekleri, ekmek karışımları ile bizimleydi. Özellikle ekmek karışımlarını çok seviyorum. Ekmek yapma makinesinde yapılabildiği gibi fırında da kolayca yapılabiliyor.


Club Veronique bir oda spreyi, @h.mecnun lavanta kokulu mumları ve şirin pipetleri de yollamış.. Be artık suyumu içine mutlaka renk veren güzel ya bir çilek ya bir nane falan atarak içtiğim için bu pipetler çok makbule geçti diyebilirim.

yayla bakliyat

Pirinç, bulgur gibi ürünlerini zevkle kullandığım Yayla bakliyat ilk defa gördüğüm gurme ürünler ile bizimle. Özellikle maş fasulye ilk defa deneyeceğim bir gıda ve çok merak ediyorum.

Stil  Boya

Epey ilginç ayakkabı bakım ürünleri olan Stil Boya ile de ilk defa tanışıyorum. Özellikle son yıllarda ayağımdan hiç çıkartmadığım sneakerlarıma bakım yapacağım "sneaker kit" 'i merakla deneyeceğim.


butik pasta

@butik_tatli nin ellerinden çıkan etkinlik pastası harikaydı. Üzerindeki güzellikle ise tam hatıra olarak saklamalık değil mi.



Son olarak sevgili Ebru ve Filiz ile birlikte etkinlik pozumuzu vererek bitirelim.

Etkinlik için Duygu'ya ve katıldıkları için de bütün firmalara teşekkür ediyorum.Bütün ürünler sırayla blogda yerlerini alacaklar. Ben önceliği Milk Shake ve Bionike'a vermeyi düşünüyorum ama merak ettikleriniz varsa onları da öne alabilirim.
Sevgiler..



31 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan hediyelerini, Duyguya da nice seneler olsun...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuşş :)

    YanıtlaSil
  3. ben teşekkür ederim o gün beni kırmayıp geldiğin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygu ellerine sağlık canım öpüyorum çok :-))

      Sil
  4. Hediyelerini güle güle kullan, güzel bir etkinlik olmuş anlaşılan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez çok teşekkür ederim evet güzel bir gündü..

      Sil
  5. Şu BeeO ürünlerini çok seviyorum. Hepsini güle güle kullan İrem'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben de sevdim hele boğazıma iyi gelmesi süper oldu Başakcım teşekkür ederim :-))

      Sil
  6. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Ellerie saplık Duygucuğum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şafakkaradeniz teşekkürler Şafakcım :-))

      Sil
  7. Güle güle kullan İrem'cim ne güzel bir araya gelmişsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet çok iyi oldu :-)) teşekkürler canım..

      Sil
  8. Ne güzel bir etkinlik olmuş, üç güzel blogcuyu bir arada görmüş olduk ayrıca:))güle güle kullan hepsini. Duygu'nun blog yaşı kutlu olsun. Nice yıllara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben çok teşekkürler :-)) evet dostlarla bir araya gelip sohbet etmek çok keyifli oluyor gerçekten de..

      Sil
  9. Güzel günlerde kullan 😊

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir etkinlik olmuş sizde çok güzelsiniz :)

    YanıtlaSil
  11. Nice yıllara diyelim. Naturelka ve Vissmate ürünlerini daha önce kullanmış ve memnun kalmıştım. Hepsini iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef evet ben de beğenerek kullanıyorum onları :-)) teşekkür ederim..

      Sil
  12. Hediyeler güzelmiş.. Çerçeveyi apayrı beğendim.. Duygu Hanım'ın 2. blog yaşı kutlu olsun..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti çok teşekkürler :-))

      Sil
  13. Keyifle kullan hediyelerini.)))

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Hediyelerini mutlulukla kullan İremcim...

    YanıtlaSil
  15. Güzel bir etkinlik oldu. Seni yeniden görmek de güzeldi. Tekrarları dileğiyle ;)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet görüşelim bu ara kahve içelim :-))

      Sil
  16. Çok güzel bir etkinlik olmuş İrem'cim :) Bu arada ben sürekli Moshos'un ürünlerini kullanıyorum ama bu zamana kadar hiç bozulma sorunu yaşamadım. Kil maskesi de, bir çok kişiden duyduğumun aksine bende hiç kurumadı. Sürekli kullandığım için çabuk bitiriyorum, ondan olabilir ama herkes senin gibi bozulmalarından şikayetçi. Bionike güneş kremine de mutlaka bakacağım, çok ilgimi çekti. Hepsini güle güle kullan, çok öpüyorum <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...