27 Nisan 2014

Günün Ojesi Golden Rose Color Expert & Flormar Glitter..

Günaydın, herkese iyi haftalar diliyorum. Hemen bu haftaya Golden Rose'un yeni Color Expert serisinden 37 numaralı şahane ötesi mor bir oje ile başlıyoruz. Bu seriye Golden Rose color expert yani renk uzmanı demiş ama "jel look" da dese olurmuş, ojeler o kadar parlak ve o kadar pigmentli. Bu ara bütün markalar bir jel oje çıkarma yarışındalar, en son Flormar'da katıldı bu markalara, bence Golden Rose'un da onlara karşılık gelen ojesi bu olabilir rahatça.
Ojeler çok pigmentli dedim ama yine de tek kat yetmiyor, bence tek katta yeterince parlak ve net durmuyor. Ayrıca tek kat sürülen ojenin bozulma süresi de kısalıyor. 2 kat sürdüğüm bu ojeyi 2.5 gün gibi tırnağımda tuttum, sadece işaret parmağımda sıyrık oldu, o da o tırnağı sürekli bir şeyler açmak için kullandığımdan dolayı. Üzerine ise Flormar'ın bütün simli ojelerin içinde kesinlikle en favorim olan, her ojenin üzerine çok yakışan 02 numaralı glitter serisi topcoat'unu sürdüm.Bu 02 numaralı glitter topcoat hala elinizde yoksa mutlaka tavsiye ediyorum.

Golden Rose color expert serisi renk olarak da pek çok seçenek sürüyor ve fiyatı da uygun, kiosklar tekrar açılmaya da başlıyor sanırım. Denk gelirseniz beğendiğiniz bir kaç rengini alın derim.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. güne böyle tatlı fotolarla başlamak harika çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  2. @milkyminty.. çok teşekkürler canım beğenmene sevindim :-)

    YanıtlaSil
  3. Mor mor içim açıldı iyi oldu,çok güzel bir renk yakışmışşş :-*

    YanıtlaSil
  4. @madamekokoş.. çok teşekkürler güzelim :-))

    YanıtlaSil
  5. Renk çook güzel simler de harika durmuş =) Zevkine bayılıyorum :*

    YanıtlaSil
  6. @ceydabyjade.. çok teşekkürler şekerimmm :-)))

    YanıtlaSil
  7. Tırnaklarına da ojelerine de bayılıyorum. İcim acılıyor :)))

    YanıtlaSil
  8. @balböceğiilekozmetik.. çok teşekkürler canım benim sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  9. Bu ojelerin pek çok renginden almak istiyordum ama kiosk 4 TL fiyat verince vazgeçiverdim.Bir kaç renk seçeneği daha görür görmez online almak mantıklı olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
  10. Tek kelimeyle harika olmuşşş :)

    YanıtlaSil
  11. @filizşahin.. kiosk fiyatını hatırlamıyorum şimdi.. gidince tekrar bakarım online daha ucuz yine değil mi? ne saçma :-(

    YanıtlaSil
  12. @evineliya.. çok teşekkürler :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...