3 Mart 2014

Golden Rose Galaxy 15..

Günaydın. Golden Rose'un kapanan kioskları sayesinde bir türlü yakından göremediğim ve seçemediğim, açık olan tek kiosk olan Optimum AVM'de  de bulunmayan Galaxy serisi ojeleri en sonunda dayanamayıp Golden Rose online şubesinden ısmarlayarak edinmiş bulunuyorum. Yani en azından ilk etapta netten görebildiğim kadarı ile beğeneceğimi düşündüğüm 6 rengini aldım.

Neyse ki 15 numarayı daha önce pek çok bloggerda görmüş ve kesinlikle beğendiğime karar vermiştim, bunu seçmemde bir sorun olmadı. Seçtiğim diğer renkler ve Golden Rose'un hediye olarak yolladığı 4 adet rich color oje için instagram hesabıma bakabilirsiniz.
15 numara içinde pembe ışıltılar olan dokulu ve mat bir siyah, benim dokulu ojelerde sevdiğim daha çok ışıltılı koyu renkler olduğu için buna bayıldım tabi. 2 gündür de tırnaklarımda duruyor, henüz bir bozulma yaşamadım. Çıkartması diğer dokulular gibi kolay olmayabilir, o zaman folyo ya da yüksük kullanacağım mecburen. Ne kadar zor olsa da bu tarz ojeleri çok sevdiğim için bana zor gelmiyor uğraşmak. 

Umarım Golden Rose mağazalarını/kiosklarını yeniden açmaya başlar, çünkü gerçekten özellikle oje gibi bazı ürünleri görerek, seçerek almaktan daha çok hoşlanıyorum ben ve benim gibi de pek çok kişi olduğunu biliyorum. Ojelerin fiyatı online şubede 6.75 TL., ojelerin son zamanlardaki artan fiyatları çok hoşuma gitmese de güzellikleri için katlanıyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Ben online sitesinden birçok kez alışveriş yaptım, gerçekten hizmetleri çok iyi.
    Optimum karşımda olsada ben yine de online sitelerini tercih ediyorum.
    Her ürün yanında minik minik testerlar gönderiyorlar ve ben buna bayılıyorum :)

    Ojelerin rengide harika, iyi günlerde kullan canım.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. @aysun.. online sistemden şikayetim yok gayet iyi çalışıyor o konuda sıkıntı yok ama ben o renkleri gerçekten görerek almak istiyorum netteki renkler çok yanıltıcı olabiliyor. çünkü.. teşekkür ederim..:-))

    YanıtlaSil
  3. ojenin rengi çok hoş yada senin ellerinde güzel duruyor :) severek takip ediyorum yazılarını (tırnaklarını minicikte kıskanıyorum) ama maşallah diyorumm :)

    YanıtlaSil
  4. Harika gözüküyoor! =)

    YanıtlaSil
  5. @emirkokusu.. çok teşekkürler tatlım çok naziksin.. sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  6. @ceydabyjade.. teşekkürler.. :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...