8 Ağustos 2012

İki yeni maske..

Rutin Watsons ve Gratis ziyaretlerimde iki adet de yeni maskeyi denemek üzere aldım. Biri saç biri de yüz için ve ikisini de hiç bekletmeden hemen kullandım. Zaten bekledimi bir yere atıyorum ve en sonunda unutuyorum.


 Bu badem yağlı ve besleyici saç maskesi ve daha bir sürü maske Gratis'e yeni gelmiş. hemen kapılarının yanına koydukları standlarda tutuyorlar diğer yeni gelen ürünlerle birlikte. Maskeyi uygulaması kolay ama ben kısa saçlı olduğum halde zor yetti böyle uzun saçlı birine hiç yetmez diye düşündüm kullanırken. Öyle çok besleyici bir durum da göremedim ve en üzüldüğüm de yoğun olarak beklediğim badem yağı kokusunu neredeyse hiç alamadım. Kısaca bir daha kullanmayacağım bir maske. Fiyatı 5.90 TL. idi. böyle bir ürün için biraz fazla olmakla birlikte denemek için almıştım, bir daha almam. Neyseki daha denemediğim pek çok maske var hem Gratis hem de Watsons'da, sırayla bakacağız artık.


Bu maskeyi de sanırım Watsons'dan aldım ama yanılıyor da olabilirim. Fiyatı 2-3 TL. gibi birşey olması lazım. 2 gün üstüste kullanarak kurumasın diye hemen bitirdim. Kuruma derdi olmasa üçüncü güne de yeterdi maske, o kadar bol var içinde. Kokusu hakikaten tam kakao gibi güzel kokuyor, yine besleyici, temizleyici olarak bahsedilmiş ve içinde badem özü de mevcut. Kullandıktan sonra yüzüm yumuşak ve parlak oldu, o bakımdan memnun kaldım. Sanırım yine deneyebilirim. 

Bu tek poşetlik maskeler için biten krem kutularından birini ayıracağım ve direk açıp içine koyacağım. Böylece az sürdün, çok sürdün yok kurudu kaldı derdi olmayacak.
Sevgiler..

3 yorum:

  1. kavanoz sekilli krem kutularını hiç atmıyordum işe yarar diye ama ne yapacağıma da karar veremiyordum iyi fikir oldu teşekkürler;)

    YanıtlaSil
  2. Maske dedin bana seslendin sanki :D uzun zamandır gezip bakmıyorum yeni maske var mı diye iyi oldu bu yazı, alıp bi deneyim bakalım :D

    YanıtlaSil
  3. @esther.. O kutulara ayrica bitmek uzere yada taslasan far veya alliklari da toz haline getirip koyabilirsin..
    @shewgy.. Bu ara cok maske birikti hepsini sirayla deniyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...