12 Ağustos 2012

Günümn Ojesi.. China Glaze Flip Flop Fantasy..

Günaydın.. Dün Twiter'da bahsettiğim şahane pembe neon China Glaze'im var bugün sırada. Kendisini daha cuma günü Efe Kozmetik'den aldım. Efe Kozmetik'in işletmecisi Dilek Hanım hangi CG'yi isterseniz 2 gün içinde temin edip getirebiliyor, bu da aklınızda olsun. Ben aslında Summer Neon koleksiyonu varmı diye bakacaktım, şu anda yokmuş, sipariş vereceğim istediğim renkleri getirecek ama bu arada da bu cici pembeyi görünce almadan yapamadım. Zaten bu ara o kadar çok almak istediğim renk var ki yakında iflas edersem şaşırmayın.
Renk çok güzel ama sürmesi de neon ve mat bitişli oje olduğu için oldukça zor. 2 katı sürdükten sonra kurumasını bekleyip bir kat daha çektim ancak o şekilde ayna gibi oldu. 2 katta çok iz yapıyor ama neyseki hemen kuruduğu için bütün bu işlemler çok kısacık sürdü. Şimdi görsellere bakalım..

 Malesef sol elle sağa sürerken biraz taşırmışım..:-((





Çekmişken yeni aldığım parmak ortası yüzüklerimi de çekeyim dedim.. Kadıköy'den 1 TL'te aldım tanesini bu miniklerin. Umarım parmaklarımdan kayıp düşmezler.

Bugün başka yazı yazamayabilirim çünkü dışarıda işim olacak. Yarın yoğun bir yazı gönderimi yapmayı düşünüyorum çünkü yine bir sürü konu biriktirdim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. :) Her zamanki gibi önce oje sonra takılar göz doldurmuş , güle güle sürünün ve güle güle takının :)

    YanıtlaSil
  2. Tam yaza uygun bi oje olmuş şahane:)

    YanıtlaSil
  3. @rimelli kiz
    @7-24makyaj
    @kozmetikperisi
    Tesekkurler :))

    YanıtlaSil
  4. Off neon çılgınlığı..Maşallah ellerine çok yakışmış bu renk canım..



    http://cosmo-trend.net

    YanıtlaSil
  5. @cosmotrend tesekkur ederim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...