23 Haziran 2016

Thalia Saç ve Vücut Şampuanı..

Daha önce BB kremini deneyip yazdığım Thalia Natural Cosmetics Gülşah'ın Bursa Blogger Şenliğinde bizlere saç tiplerimize uygun birer şampuan seti hediye etmişti. Benim için seçilen set ince telli ve yağlı saçlara uygun karahindiba (dandelion) ve incir (fig) içeriyor.
Thalia Saç ve Vücut Şampuanı
Şampuan ve duş jeli fosforlu yeşil rengi ile çok albenili. Her ikisi de 300 ml.'lik ambalajda sunuluyor. İster tek tek ister set olarak alabiliyorsunuz.

Thalia Saç ve Vücut Şampuanı

Thalia şampuanlarında SLES-SLS-Paraben-Tuz içeriği yok.  Yine de %100 temiz bir içeriğe sahip değil sanırım içerik listesinden gördüğüm kadarı ile ama bunların olmaması artı puan tabi ki. Aynı şekilde vücut şampuanı da saydığım maddeleri bulundurmuyor.


Thalia Saç ve Vücut Şampuanı
Şampuanı yarısına kadar kullandım. Doğal içerikli şampuanlar bana pek yaramıyor, daha doğrusu saçımı çok yumuşattığı için çok sönük gösteriyor. Onun dışında temizlemesi iyi ama mutlaka 2 defa şampuanlamam gerekiyor. Normalde bir kremle destekledim ama desteklemediğim zamanda çok uğraştırmadan açıldı ve normalde olduğundan ekstra dökülmedi. Ancak içindeki besleyici yağlar saçımı ağırlaştırıyor ve mutlaka her gün yıkamak zorunda kalıyorum.
Duş jeli de güzel temizliyor ve cildimi hafif nemli bırakıyor. Az miktarı yetiyor yani çok uzun süre gidebilecek bir duş jeli. Kokusu pek bana göre değil, incirin o belirgin kokusundan hoşlanmıyorum ama yapay bir kokusu yok en azından ve çok kalıcı değil. Serinin diğer kokuları daha kalıcı olabilir, ben özellikle Propolis ve Japon Gülü kokularınının daha hoş ve kalıcı olacağını düşünüyorum.

Şampuanları incelemek için buraya, banyo setleri için ise buraya bakabilirsiniz. Özellikle şu sırada Ramazan kampanyaları dahilinde oldukça güzel indirimler yakalayabilirsiniz.
Sevgiler..

33 yorum:

  1. Markanın propolis ve japon güllü ürünlerini bende merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş kokuları güzel olacaktır sanıyorum onların ben de :-))

      Sil
  2. İrem'cim, ben şampuanını acayip sevdim. Hatta 4 gün falan saçımı yıkamasam bile sönük durmuyor, bakımlı görünüyor. İçeriği de epey temiz, yalnızca parfüm ve silikon da olmasaymış on numara olabilirmiş. Bendeki Japon Gülü Yağı olanın da kokusu kalıcı değil, body lotion ve body mist ile destekliyorum :) Güle güle kullan şekerim, öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ahh 4 gün ben saçımı yıkamasam yağdan kafama yapışır :-(( doğru sende japon gülü vardı evet body mist ile daha iyi olur bence de teşekkürler canım sen de güle güle kullan ..

      Sil
  3. Tuzsuz temiz içerikli şampuanlar <3 ben :) Saçlarımı yaktıkları ve platine çevirdikleri için kimyasallı ürünler saçımı pişmaniyeye çeviriyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydakrhn benim saçım da çok kimyasal işlem görüyor ama şimdilik yanmadı hiç en azından ama bu durumda temiz içerikli şampuanlara yönelmek en iyisi bence de..

      Sil
  4. detaylı bilgi için teşekkürler aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Benim saçlarım da çok ince telli fakat kuru... Hacim konusu hep sıkıntılı oluyor. Thalia merak ettiğim bir marka ama denemeye sıra getiremedim bir türlü :)) Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım :-))ah o hacimsiz saçlar çok zor nasıl yapacağız bilmiyorum...

      Sil
  6. şampuan ve duş jelinden ben çok memnunum ama illa saç kremi kullanmak zorunda kalıyorum benim saçlar biraz fazla dolaşıyor başka türlü taramam zor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet saç kremi ile daha rahat açılıyor kesinlikle .-)

      Sil
  7. Sac yapimiz ayni, zaten yazilarini severek takip ediyorum ama özellikle sampuan önerilerinizi daha bir dikkatli dinliyorum bundan sonra, tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan bizim saç yapımız en zor olanı, yağlanmayı önlesem bir türlü önlemesem bir türlü zaten her şekilde sönük ne yapacağımı şaşırdım :-((

      Sil
  8. Saçı yumuşatma işlevi bana uygun gelebilir, denemek isterim, teşekkürler audrey ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @korefenomeni kuru ve kalın telli saçlar için çok uygun bence yumuşatma kısmı .-))

      Sil
    2. Tam benim saçları tarif ettiniz, deneyecegim 😉

      Sil
  9. Ambalajı da çok güzelmiş :) Japon güllü seriyi merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda evet renkler çok hoş bütün ambalajlarda .-))

      Sil
  10. Japon gülü nasıl bir kokudur acaba meraklandım doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi hoş ve hafif bir kokusu vardır :-))

      Sil
  11. İrem Hanım markayı sizin yazınızla beraber öğrendim ablajı direk dikkatimi çekerdi ve incelerdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü canım güzel ürünleri var markanın bb kremini de sevmiştim yakında cilt bakım ürünlerini de deneyip yazacağım..

      Sil
  12. Bu markanın şampuanlarını hiç denemedim, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  13. Sürekli yıkadım mı benim saçlar acayip kabarıyor. Şekle falan girmiyorlar. Ben şampuanımıni içine çam terebentin yağı ekledim biraz. memnunum şimdilik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu çam terebentin bana bir süre iyi geliyor sonra etkisi geçiyor gerçi ben saç doökülmesi için kullanıyorum..

      Sil
  14. Benimde saç tipim doğal ürünleri pek sevmiyor galiba. Çok şampuan denedim ama yinede kendime uygun olanı bulamadım henüz. :)Japon gülü kokusunu merak ettim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @valarmorghulis en son olarak sabun kullanacağım ama o da o kadar sertleştiriyor ki hiç göze alamıyorum..

      Sil
  15. Saçlarım çok kuru bu tarz şampuanları kullanmayı daha çok seviyorum hele güzel kokuyorlarsa daha çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevgibolat bence sana iyi gelir o zaman bu şampuan...

      Sil
  16. Markayı ,ilk kez sizden duydum, iki kere şampuanlanma kısmı biraz olumsuz olsa da ürünü merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülözdemir şöyle tek seferde pırıl pırıl yapan bir şampuan bulamadım henüz ne yazık ki :-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...