6 Mayıs 2016

Işık Dolgusu Formüllü Teoxane Yaz Kampanyası..

Türkiye’de Seltek Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen TEOXANE anti-aging dermokozmetik serisi avantajlı yaz kampanyasıyla dikkat çekiyor. Işık Dolgusu’nun özel inovatif formülü ve patentli “Resilient” hyaluronik asit içeriği ile yıpranan cildinizin canlanmasına, sıkılaşmasına ve yeniden ışıl ışıl parlamasına yardımcı olan Teoxane Advanced  Perfecting Shield, Teoxane Advanced Filler ve Teoxane Perfect Skin Refiner Night Haziran ayının sonuna kadar çok özel fiyat ve kofre kutusu içerisinde seçkin eczanelerde satışa sunuluyor. Teoxane Advanced  Perfecting Shield alana Teoxane Perfect Skin Refiner Night yüzde 50 indirimli ve yanında Teoxane Advanced Filler hediye!

Teoxane Kofre





İçeriğindeki patentli hyaluronik asit, antioksidanlar, anti-glikasyon, ışık yansıtıcı pigmentler ve SPF 30 güneş koruma özelliği sayesinde; cilt tonunu düzenlemesi, cildin nemlenmesini sağlaması ve güneşe karşı koruması ile üç soruna aynı anda çözüm sunan Teoxane Advanced  Perfecting Shield Spf 30, sabahları yüz, boyun ve dekolteye eşit şekilde uygulanıyor. Güneş koruması için gün içinde gerekli sıklıkta tekrarlanabilen Teoxane Advanced  Perfecting Shield Spf 30, makyaj bazı olarak mükemmel tonlama sağlarken, aynı zamanda mevcut kapatıcıyla karıştırılarak tinted (renklendirilmiş) nemlendirici krem olarak da kullanılabiliyor.

Hücresel yeniden yapılandırma kompleksi içeren berraklaştırıcı leke karşıtı gece kremi Teoxane Perfect Skin Refiner Night, özel içeriğiyle birçok soruna çözüm sunuyor. Teoxane Perfect Skin Refiner Night, RHA (patentli hyaluronik asit) +CDR+NOVHYAL® G ana formülü ve içeriğindeki yenileyici özelliğe sahip glikolik asit sayesinde cildi pürüzsüzleştiriyor, yapılandırıyor, aydınlatıyor. Cilt renginde ışıltı sağlarken gözeneklerin küçülmesine yardımcı oluyor. Ciltte berraklaşma ve aydınlanmaya yardımcı Teoxane Perfect Skin Refiner Night, iyice temizlenmiş tüm yüz, boyun ve dekolteye akşamları uygulanıyor.  

Teoxane Advanced Filler, RHA (patentli hyaluronik asit) + CDR + NOVHYAL® G Ana Formülü sayesinde uzun süre kalıcı nemlendirme ve kırışıklıkların dolmasına  yardımcı olurken cildi yeniden yapılandırıyor. Teoxane Advanced Filler anti-aging bakım kreminin, iyice temizlenmiş yüz, boyun ve dekolteye sabahları advanced perfecting shield spf 30’ dan önce  ve akşamları perfect skin refiner’ dan önce uygulanması öneriliyor.


Teoxane Kofre Fiyatı, 589 TL.


*Basın Bültenidir.

8 yorum:

  1. bu kadar pahalı olmasında vardır bir hikmet :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi teoxane dolgular evet pahalı ama etkileri iyi ben de kullandım şimdi de kremini kullanıyorum baya iyi..

      Sil
  2. Eehehe "ışık dolgusu formüllü" deyince bir heyecanlandım ama fiyat zaten dolgu ücreti gibiymiş sanki :))) Ama, göz çevresi kremine bir bakasım var :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik haha benim de dolguyu yaptırıp göz kremini ayrı alasım var Başakcım...

      Sil
  3. Işık dolgusu diye bir şeyi ilk kez duydum İrem Hanım :) Işıl ışıl parlak bir cildi hangimiz istemez ki. Sizin blogunuzun en sevdiğim yanı bilgilendirici yazılar paylaşmanız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü ışık dolgusu diye göz altına yapılan dolguya diyorlar ve çok da etkili bir şey -)) teşekkür ederim :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...