14 Mayıs 2016

#hergunebirmona Düğün Rehberim ....

Meltem Öksüm, Modern Gelin ve Kusursuz Düğün adlı ilk kitaplarından sonra evliliğe adım atacak çiftlere eğlenceli ve işlevsel bir rehberle ulaşıyor; Düğün Rehberim. Son yıllarda Amerika’da nişan-düğün-balayı zinciri içinde, gelin ve damatların organize olabilmesini sağlayan bu ajandalar büyük ilgi görüyor. Mona Kitap’tan çıkan Düğün Rehberim çiçeği burnunda genç çiftlerin evlilik koşuşturmalarında en güzel anlarını not almalarını ve plan yapmalarını sağlayacak bir ajanda içeriğiyle hazırlandı. 

Düğün Rehberim



Yıllardır düğün konulu kitaplar hazırlayan, televizyon programları hazırlayan, Posta gazetesinde yazılar yazan ve moderngelin.com sitesinin kurucusu Meltem Öksüm, bilgi ve deneyimlerini bu rehber için kullandı. Hayatınızın aşkına “Evet” diyerek adım attığınız bu maratonda alyans seçimiyle başlayan süreç; gelinlik, damatlık, düğün yeri, nikâh şekeri, pasta, beyaz eşya, mobilya seçimi, balayı planları, hukuksal işlemler derken kalp çarpıntıları ve kabarık faturalar sizi bekleyebiliyor! Düğün Rehberim, hayatınızın belki de en stresli ama bir o kadar harika günlerinde, size bir sekreter gibi yardımcı olmayı hedefliyor.

*Basın Bültenidir.

14 yorum:

  1. Şimdi herşey ne kadar kolaylaştı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet değil mi bir de her şey çok pratik bir şekilde halloluyor..

      Sil
  2. Sitesine de göz attım ilk kez gördüm bende :)) aslında çok faydalı bende mesela hiç bilmiyorum ne alınır ne edilir filan belki de çok ilgimi çekmediği için :) ileri de lazım olacak orası ayrı ama :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözde ileride lazım olacaksa çok iyi olmuş o zaman :-)))

      Sil
  3. du ilgililere söleyim amaaa kitapçılarda mı satılıyoooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone söyle tabi .-)) evet D&R da falan var..

      Sil
  4. Çok iyi bir rehber özellikle de yeni evlenecek çiftlere. Bizim zamanımızda hep biz kendimiz koşturduk tabi bu anlamda da maliyeti düşürdük:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet şimdi bir wedding planner her işi hallediyor benim de canım çıkmıştı herşeyi tek başıma ayarlayacağım diye..

      Sil
  5. Hep diyorum biz erken evlenmişiz diye.Şimdi ne güzel detaylar,ne büyük yardımcılar var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin aynen öyle her bir detay ayrı keyifli bir de :-))

      Sil
  6. Ne tatlı telaşlar ama ya <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ßiriyaşam benimkisi daha çok of pof bu da mı vardı şeklinde olmuştu :-(((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...