19 Ocak 2015

Pupa Princess dudak parlatıcısı..

Sevgili Elif'in Grand Hyatt Hotel'de düzenlemiş olduğu çay partisinde Deniz Kozmetik tarafından hediye edilen Pupa Milano Princess lip gloss daha doğrusu tam adı ile "shiny lip fluid" den bahsetmek istiyorum.
pupa milano shiny lip fluid


Pupa benim hatırladığım kadarı ile eskiden TR'de vardı, hatta Boyner'de ve değişik kozmetik mağazalarında satılırdı. Böyle kırmızı eğlenceli ambalajları falan vardı. Sonra ne olduysa ortadan yok oldular. Ama şimdi TR kozmetik piyasasına yine giriş yaptılar. Bu sevindirici bir haber çünkü çok güzel ve eğlenceli ürünleri var markanın.

pupa milano shiny lip fluid

Bizim ilk tanıştığımız ürünü dudak balmı kıvamında, shiny diye tanımlanmasına rağmen aslında dudakta durdukça mat tarafa kaçan bir likit ruj, bu serinin 01 numarası Princess isimli rengi. İlk sürüldüğünde ışıltısı çok güzel, kokusu da harika bir ürün, vaatleri arasında dudağı ağırlaştırmadan mükemmel ve konforlu bir duruş vermek var. Dudağı ağırlaştırmadığı kesinlikle doğru, tadı ve benim hoşuma giden o kokusu olmasa dudağımda hissetmiyorum. Ayrıca yapış yapış bir balm da değil. 


pupa milano liquid lip balm

Ambalajı çok hoş bence, tüpün kenarından balmın rengini rahatça görebiliyorsunuz. Ayrıca kapağı da sıkıca kapanan çevir aç kapaklardan. 


pupa milano shiny lip laquer

Klasik sünger uçlu aplikatöre sahip, ama bu sert ve sabit değil, rahatça dudağınıza uygulama yapabiliyorsunuz.


pupa milano shiny lip laquer

Rengi de gördüğünüz gibi aslında hiç de açık değil, pembeye dönük bir nude bence ve özellikle koyu renkli dudaklarda bile harika duracaktır. Benim dudaklarım oldukça açık bir pembe olmasına rağmen gayet belirgin durdu.  Koyu renk göz makyajı altına gayet güzel kullanılabiliyor. Bir şey yeyip içmeden kalıcılığı oldukça iyi beğendim.

Umarım kısa sürede Pupa markasını mağazalarda görmeye başlarız. Ben diğer ürünlerini de incelemek için sabırsızlanıyorum.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Ben renge tek kelimeyle bayıldımm..Gerçi zirilyon tane aynı renkte rujum vardır mutlaka ama bana da yakışıyor ne yapayım :))) Güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz hahaha evet senin dudakların gayet pigmentli ve çok hoş duracaktır.

      Sil
  2. bende çok sevdim kalıcılığı bencede güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülsendoğan evet çantamdan ayırmıyorum bu ara :-))

      Sil
  3. Pupa'yı ürünleri fazla beğenmesem de sırf farklı ambalajlarından dolayı seviyordum. Yeniden gelmelerine çok sevindim. Anladığım kadarıyla kalite de yükselmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet kalite kesinlikle artmış yaygınlaşarak satılmalarını bekliyorum ki rahat rahat mıncırayım hepsini :)

      Sil
  4. Ben lisedeyken Pupa vardı, ambalajlar nefisti. Yeniden gelmesine çok sevindim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tutumlupudriyer evet kırmızılı beyazlı çok hoştu :) yeniden gelmeleri süper oldu :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...