8 Ocak 2015

Hafta sonu alışverişleri..

Hafta sonu Gratis Bağdat Caddesi Erenköy şubesinde yeni Good Girl Bad Girl koleksiyonunun gelmiş olduğunu görünce hemen atladım ve incelemeye başladım. Essence uzun zamandır yeni koleksiyonu bıraktım yeni hiç bir şey getirmediği için bu koleksiyon yeni bir soluk oldu raflarda, ama tükenmesi uzun sürmez sanırım.
essence good girl bad girl
Önce koleksiyondan aldığım ojelere bakalım, toplamda 8 oje vardı ve ben 7 tanesini aldım. Tanesi 4.50 TL. sanırım bunların. Koleksiyon ojeleri genelde Snow White ve Mermaid dışında çok başarılı değil Essence'in. Nitekim sürdüğüm ve yazdığım ilk ojesini de çok beğenmedim. Ama oje almak şanımızdandır deyip denemeye devam edeceğiz.

essence good girl bad girl

İkinci olarak çok beğendiğim rujlara gelelim. Zaten iki ruj var, soldaki 01 numara it wasnt me adını taşıyor. Diğeri 02 numara ise caught in the middle. Bunların swatchlarını instagramda göstermiştim, detaylı olarak bloga da yazacağım. Rujlar 7.50 TL. sanırım.

Essence good girl bad girl

Koleksiyonda iki tane de parfüm var. 10 ml.'lik ve 10 TL. gibi fiyatı. Ben meyve kokulu Bad Girl'ü tercih ettim. Diğeri çiçek kokulu ve tabi ki Good Girl.

yves rocher face and body sprey

Koleksiyonda 2 adet 4'lü far paleti, bir allık ve bir de lip gloss vardı sanırım ama ilgimi çekmediler.
Onun dışında Yves Rocher'in %50'ye varan dediği ama %20'yi zor bulan indirimden de çok sevdiğim pembe greyfurtlu yüz spreyini ve yılbaşına özel kokusu armut&karamel vücut spreyini aldım. Kokusu şahane, kesinlikle kalıcı koleksiyona alınması gerekir bence.

Yılbaşı ertesi indirimlerden siz neler alıyorsunuz bakalım?
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Bad girl good girl serisindeki rujlar çok güzelgörünüyor,güle güle kullanın:*

    YanıtlaSil
  2. gulegule kullan canım hepside cok tatlılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus çok teşekkürler tatlım :-))

      Sil
  3. Ben armut & karameli cok begenmistim ilk sktigimda. Buram buram armut kokuyor demstim ama ne yazik ki kisa sure sonra karamel kokusuna donustu. Ben de begenemedim . Gerci ben sirf cicek kokularini sevdigim icin garip gelmis de olabilir. Gule gule kullan tatlim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkür ederim ben şu anda iki kokuyu da ayrı ayrı alabiliyorum ama karamele de dönüşse sevdiğim için farketmeyecek bana :-) senin için değişmesine üzüldüm :-(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...