9 Ocak 2015

Essence Kirpik bazı..

Maalesef kısa kirpiklerim var, ayrıca biraz da seyrek bir yapısı var.  Bu durumda maskaranın kirpiklerimi hem uzatmasını hem de biraz dolgunluk vermesini istiyorum. Tabi her şey aynı anda olamıyor, o nedenle neredeyse her yeni çıkan maskarayı deniyorum. Ayrıca bir zamanlar Loreal'in çift taraflı bir maskarası vardı hatırlayanlar olacaktır, onu kullandığımdan beri de iyi bir maskara bazı arar dururum.
essence lash base

Flormar'ın bir koleksiyonu ile çıkardığı maskara/kirpik bazını geç fark ettim ve sınırlı sayıda olduğu için de alamadım. Flormar bunu daimi koleksiyonuna katsa aslında süper olur.  Essence'in de benzer bir ürünü olduğunu görünce uzunca bir aramadan sonra nihayet bulup aldım. Uzunca bir arama diyorum çünkü tam da o deli indirimin sonunda aramaya başladım ve hiç bir yerde yoktu. gerçi hala da görmüş  değilim.

essence lash base

Maskara beyaz renkli, kirpiklerinize bembeyaz bir kat çekiyor, çok ıslak değil aceleniz varsa bazı uygular uygulamaz maskaranızı da sürebilirsiniz. Ama beklerseniz de kirpiklerinizde sertleşmiyor. Ancak beyaz nokta kalmaması için kirpikleri dipten uca dikkatlice rimellemek lazım sonrasında, yoksa yer yer beyazlıklar kalabiliyor. Ama daha sonra kayboluyor bu beyazlık.

Kirpikler maskarasız.

Essence maskara bazı ile.. Kirpik dibine sürülürken biraz bulaşma yapmış, bunun olmaması için maskaradan sonra bir kat daha kalem geçiyorum her ihtimale karşı.


Essence maskara bazı genel olarak ortalama bir ürün,  9.90 TL.'lik fiyatına göre fena değil diyebiliriz. Beraber kullandığım maskara ile değişiklik gösterse de genel olarak maskaranın rengini daha belirginleştirip, çok değil ama maskara ile olduğundan bir tık daha uzun görünmesini sağlıyor yalnız dolgunluk vermiyor. Bu durumda önce bazı kullanıp daha sonra da dolgunluk veren bir maskara ile tamamlamanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Sevgiler..

20 yorum:

  1. Benim tek şikayetim biraz beyazlık bırakması oldu.Bunun dışında harika diyebilirim.Boombastic maskara ile de muhteşem duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet maskarayı dikkatli sürmezsen biraz beyazlık kalıyor :-(( boombastic ile denemedim hiç hemen deneyeceğim yarın :-))

      Sil
  2. ben de aynı durumdayım, bu yüzden denemediğim maskara ve baz kalmadı. Loreal'in çift taraflı maskarası ilk göz ağrım en iyisi oydu bence. MAC Prep+Prime bazdan memnunum. İlk aldığımda çok etkili değil gibi geldi ancak birkaç kullanımdan sonra çok beğendim. Enteresan şekilde yılbaşında hediye gelen Essence'in lash powder'ını beğendim. Lens kullanmama rağmen gözüme kaçmadan kirpiklerimi uzattı ve hacim verdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün prep+prime hiç dnemedim onu da listeye ekledim.. Essence bana gelmediği için de böyle bir üründen hiç haberim olmadı pudra şeklinde olması kullanışsız değil mi??

      Sil
  3. Bunu kullanmadim ama daha önce kullandiklarimda hep böyle biraz beyazlik kaliyordu, birde sanki birbirine yapisiyordu kirpiklerim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj beyazlık kalabiliyor ama sonra geçiyor benim kirpiklerimi yapıştırmadı öyle bir durum yaşamadım..

      Sil
  4. baza gerek yok maxfactor 2000 sana yeter hem uzun hem kıvrık hem dolgun ayrıca maskarasızda kirpikleriniz cılız durmuyor bence gayet güzeller iyi günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @1800lerdeyaşayankız o max factorun ününü hep duyarım bir sonraki indirimde kesinlikle alacağım teşekkürler :))

      Sil
  5. İremcigim Artdeco'nun maskara bazından cok memnunum ben. Yazısını da bu hafta yazacagım hatta bulma imkanın varsa sans verebilirsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik Boynerde var artdeco bakayım ona da canım :) yazını da bekliyorum :)

      Sil
  6. ben bunu niye görmedim daha önce :) en kısa zamanda almam lazım daha önce avonun çift taraflı maskarasını almıştım bir tarafı maskara bazıydı ama onu beğenmemiştim umarım bu işime yarar çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nurgülbeyaz o kadar karaborsa ki görmemen normal :)) umarım kullandığında beğenirsin sevgiler :))

      Sil
  7. bende dün gratis te bakındım ama bulamadım kalmamış bakalım ne zaman gececek elime:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yaseminkılınç :(( sana diyorum ki bana söyle ben buldum mu alayım ikimize de <3

      Sil
  8. Bu maskara bazını fiyatına ve ortaya çıkardığı işe göre ben çok beğendim. Max factor 2000 calorie dramatik volume maskarayla birlikte kullanıyorum ve sonuçtan gayet memnunum :) Tek kötü yanı New in town serisinde çıkan bir ürün olduğu için sürekli üretim olmaması galiba çünkü her Gratis'te yok ne yazık ki.Bulunca yedeklemek lazım diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta o maskara kesinlikle alınacaklar listesine girdi :-)) evet koleksiyon ürünüydü değil mi bu unutmuştum. neyse geçen gün carrefour'un içine de açılmış essence standı orada bulunca aldı bir tane daha..

      Sil
  9. Ben bu bazı birkaç gün önce markette görüp almış, hiç kullanan yorumu görmemiştim.Bende hacim verip, uzatmadığı fikrine kapıldım. Ama hoş duruyor. Birde çok kurutmamak gerekiyor yoksa rimeli süremiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz evet bence de duruşu iyi bu fiyata göre :-)) sanırım essence standları çoğaldıkça bulunabilir hale geldi..

      Sil
  10. Benimde arayıpta bulamadığım baz T.T

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nergiskaraman artık daha kolay bulunuyor bu olmazsa flormar çıkardı yeni ona da bakabilirsiniz..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...