20 Ocak 2015

B&BW Alışverişi 2. parti..

Geçen hafta burada bahsettiğim ilk B&BW alışverişimde aklımda kalan bazı şeyler olunca bu hafta sonu da soluğu yine Bağdat Caddesi mağazasında aldım. Bu sefer büyük bir sürpriz olarak  %70'e varan indirime girmişlerdi.
B&BW
Geçen hafta el sabunları ve body mistlere çalıştığım için bu hafta aklımda kalan diğer ürünlere baktım . İlk tercihim 10 TL'ye düşmüş olan bu duş jellerinden almak oldu. Özellikle Velvet Sugar'ın kokusu bir acaip, mutlaka yolunuz düşerse koklayın derim. Ayrıca 295 ml.'lik miktarları da oldukça uygun bence..

B&BW

İkinci olarak da iki değişik vücut kremi/losyonu tarzında ürün aldım.  Endless Weekend güzel kokulu ve cilde hafif ışıltı veren bir krem, köpük şeklinde kolay uygulanıyor ve çok da simli değil. Shimmer fizz ise bildiğiniz köpük gibi, cilde uygulandığı anda köpürmeye ve kendi kendine yayılmaya başlıyor. Tabi harika kokuyor.


B&BW

Kasanın yanında bu mini boy Wild Madagascar Vanilla parfümü görünce ve de 10 TL. olunca bunu da aldım. Kokusu muhteşem ama kalıcı değil, olsun sürekli sıkarım ben bunu.

B&BW

Son seçimim bir adet body scrub oldu. Bunun hakkındaki ilk yorumumu birazdan aşağıdaki fotoda yapacağım.

B&BW endless weekend

Endless weekend'in görünüşü böyle, cilde yayılınca simli değil, ışıltılı görünüyor. Bir süre bekledikten sora tamamen emiliyor. Özellikle yaz aylarında yanık tende şahane duracaktır diye düşünüyorum.

B&BW shimmer fizz

Shimmer fizz sıkıldığı anda ciltte köpük köpük oluyor ve çok hoş bir serinlik veriyor. Kokusu yine şahane ve emilimi kolay.


B&BW true blue body scrub

Son olarak True Blue Malibu Smooth body scruba bakarsak, ışıltısı nefis, kokusu harika ancak bana göre tanecikleri çok minik kaldı. Hatta scrubdan çok tanecikli bir duş jeli diyebilirim. Bu jel duş kesesi ile değil de elle uygulamaya çok uygun bence. Hatta seyahatte, tatilde yanımızda duş kesesi taşımadığımız zaman elle uygulama yapmak için ideal bence. Bu nedenle yine tatile saklayıp, yazlıkta kullanacağım bir ürün. Hem de deniz ve güneşle kuruyan deriyi atmak için çok iyi olacağını düşünüyorum.

Biliyorum herkes B&BW'ün mumlarının peşinde ve evet mumlarda da uygun indirimler vardı ama ben mum yakmaya çok bayılmadığım için almadım. Özellikle gideceklere Bağdat Caddesi mağazasında hala çok çeşit var, bilginiz olsun.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. en sevdiğim indirimlerden biridir %70 :))
    ne güzel ürünler almışsın yüne iremcim güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk evet çok uyguna geldi hem de .. teşekkür ederim :-))

      Sil
  2. güle güle kullan canım :) benim bir türlü alışveriş yapamadığım yerlerden bbw. sanırım hiç alışveriş yapmamış olmama rağmen telefon numaramı bir yerden bulup sürekli sms atmalarından dolayı önyargım var. telefon sapığım gibiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nailartinwonderland :-)) o mağazaların telefonlarımıza ulaştığı gizli bir ağları var kesinlikle ama önyargılı olma hele de bu indirimi hiç kaçırma bence..

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan hepsi harika görünüyor..Ankara'da hala nasıl açılmadı inanamıyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet hakikaten bu politikaları çok ilginç bence de umarım kısa sürede açarlar.. teşekkürler canım :-))

      Sil
  4. Bursa'ya da açılsa ve ben bütün bir günümü orada geçirsem keşke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi ankara bursa izmir heryere açılsın :)

      Sil
  5. Güle güle kullan İrem'cim.Üçüncü alışverişten sonra instagram'dan beni mağazaya almasınlar dedim ya,artık bakmayacağım baksam da saklayacağım :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler canım yok ben de gitmeyeceğim aldım alacağımı zaten :))

      Sil
  6. Harika ürünler almışsın:) Bende geçen hafta İstinye Park mağazasından Malibu body scrubını almıştım. Dediğin gibi hafif bir yapısı var. Hepsini güle güle kullan;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @librabeaut teşekkürler yaza saklamak en iyisi :)

      Sil
  7. vanılya dedın benı benden aldın canım eger yolum duserse kesınlıkle alacagım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...