6 Şubat 2013

Günün Ruju FlorMar Deluxe Cashmere DC29..

Aslında yeni ruj almak gibi bir niyetim yoktu ama FlorMar'ın mağazasında yeni seri Deluxe Cashmere rengini sürüp, o anki ruh halime de çok uydurup beğenince direk alıverdim. Rujun rengi aslında çok bilindik ve bende de benzer renkleri vardı. Ama dudakta sürümünü ve pigmentasyonunu gerçekten çok beğendim. Bir sakıncası varsa kalem sürmeden uygulama yapıldığında dudak kenarlarında birikme ve dağılma yapabiliyor. O nedenle uygulamayı dikkatli yapmak lazım.


Ambalajı çok güzel olmuş, bir kere plastik değil, 15 TL.'lik bir rujdan daha pahalı bir ruj izlenimi veriyor. Yine güzel bir kampanya yaptıklarında diğer renklerini de alabileceğim, hoş bir seri olmuş. 

Ancak FlorMar'a, eğer bu yazıyı okurlarsa minik bir eleştiride bulunacağım. Biraz önce serinin tam adını görebilmek için online sayfalarına baktım.  Burada görülebileceği gibi bu rujun rengi sayfada daha çok mor gibi çıkmış, eğer ruju bu sayfadan beğenip sipariş verseydim tamamen hayal kırıklığı olabilirdi. Biz bunu Avon'un kataloglarında da çok eleştirirdik, katalogdaki renkle gelen renk hiç bir zaman tutmazdı. Şimdi burada da böyle bir durum olmuş. Diğer renkleri çok net bilmediğim için bir şey diyemiyorum ve ilk defa bir ürünün hem aslını hem de net görüntüsünü inceledim ama CD29'un rengi bence aynı değil. Ayrıca yine aynı sayfada ruj renklerinin büyütülüp, detaylı görünmemesi de bir sorun diye düşünüyorum. Tabi renkleri bire bir aynen yansıtmak mutlaka zordur ama resimler büyüyebilseydi renkler daha net görünürdü, bu şekilde seçim yapmak hakikaten zor bence. Zamanla düzelir diye düşünüyorum çünkü Terracotta Love Collection far renkleri bire bir aynı neredeyse.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Flormar'ın ambalaj sorunu yavaş yavaş ortadan kalkıyor galiba... Bu seriyi ben de merak ediyorum. Bu renk benim kullanabileceğim bir renk değil, kahve alt tonlu rujlar bana yakışmıyor. Ama şöyle mercan renkli ya da mor-bordo bir renk görürsem alabilirim. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  2. @tannesi.. Pembe bordo tonlular da var seride flormarın kampanyasını bekleyecekler ama :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...