18 Şubat 2013

Günün Ojesi.. Essence Twilight Koleksiyonu 01 Jacop's Protection..

Günaydın. Essence Twilight Koleksiyonundan aldığım bu ojeleri nihayet sürüp, doğru dürüst çekerek yazmak kısmet oldu. İlk sürdüğümde bana yapıları biraz kalın ve sürümü zor gelmişti, beklediğindenmidir nedir bu sefer çok kolay sürüldüler ve hemen de kurudular.

Evet haftanın pazartesi mavisi bu kendinden minik, mavi simli 01 numara Jacop's protection. Bütün maviler gibi bunun da rengine bayıldım. Üstelik beklediğimden kolay sürülmesi de ayrıca hoşuma gitti.

 Dün Instagram da evin yakınındaki ucuzcudan aldığım 1 TL.'lik ojeleri göstermiştim, hangisini ilk süreyim diye de sormuştum  ve Ayşegül arkadaşımın ilk önerdiği bu renk ile bir nail art yapmaya karar verdim. Elimdeki yelpaze fırçalardan biri ile Afrodit Paris 28 numaralı bu ojenin üzerine Jacop's Protection ile süsleme yaptım. Fena olmadı bence.

Günün yüzükleri.. Alttaki yüzüğü hafta sonu alışverişinden, Bershka'dan aldım. 

 Hafta sonu da aynı koleksiyondan 02 numara Alice had a vision- again isimli mor ojeyi sürmüştüm. Bunun da sürülmesi ve kuruması aynı şekilde kolay oldu. Ama yoğun yapılı ojeler o kesin.

Yakın görünüş..

Seriden bir de ışıltılı siyahı almıştım, onu da yakında sürer gösteririm. Sarı olanı almaya gerek görmedim artık, o renge benzer çok rengim var çünkü. Bugün sürdüğüm sarı-kahve bile ona çok benziyor aslında, biraz daha koyusu sadece.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu bayadır takip ediyorum özellikle oje yazılarınızı okumayı çok seviyorum :) Ben de bir ojeseverim ve blogumda ojeseveler için bir etkinlik var eğer katılmak isterseniz
    http://oceciklerim.blogspot.com/2013/02/oce-etkinligine-kimler-katlyooor.html
    uğramanız yeterli :) Katılımınız beni mutlu eder :) Bu arada ben en çok Afrodit Parisli olanı sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. @elifnur.. teşekkürler ilgin için bloguna bakacağım en kısa zamanda..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...