13 Şubat 2013

Yeni Mim.. Hangi Şekillerde Kitap Okurum??



Sevgili Elida Hangi şekillerde kitap okurum? konusunda beni mimlemiş.. Hemen yapayım..
Öncelikle okumayı öğrendiğimden beri meşhur Ayşegüllerle başlayıp o zaman bu zaman sürekli okuduğumu belirteyim. gerçi artık eskisi gibi çok sık okuyamıyorum, çünkü dikkatimizi dağıtacak, oyalayacak başta internet, TV dizileri, DVD'ler gibi pek çok dış etken girdi devreye. Yine de fırsat buldukça yine ayda 2-3 kitaptan aşağı düşmemek kaydıyla okumaya çalışıyorum.





Evin her yanında bu şekilde kitap kuleleri bulunuyor, çünkü okuduklarım 2 kitap dolabından, okumadıklarım da her yerden taşmaya başladılar. Bunun dışında dergiler ve meraklısı olduğum çizgi romanlar da epey bir yer kaplıyorlar. Öyle çizgi roman dediysem 1-2 kitap alıp okuyup atıyorum sanmayın. Aldım mı bütün seriyi alıp, okuduktan sonra da saklıyorum hepsini, çünkü vermeye asla kıyamadığım tek şey kitaptır. En sevdiğim tarz polisiye-gerilim-korku diye adlandırılan tarz, bunun dışında biyografi-otobiyografi ve tarihi inceleme kitaplarına da bayılırım. En çok evde kimse yokken yatağa yayılıp okumayı seviyorum. Yaz aylarında, tatildeyken plajda kitap okumaya da bayılırım. Yanımda daima kitap bulundurmak isterim çünkü bir şeyler beklerken ya da bir cafede otururken de kitap okumaya bayılırım.


Son olarak da bana böyle bir şey lazım diyorum ve bitiriyorum.
Sevgiler..




*Resimler Google'dan alınmıştır.

6 yorum:

  1. Senin eve gelmek istiyorummmm....

    YanıtlaSil
  2. @özlemtuana.. gel canım gel her zaman oje ve kitap partileri yaparız.. :-))

    YanıtlaSil
  3. Beyoğlunda Kitaplı Kahve vardı eskiden gittiğim, hala açık mı bilmiyorum.. resmi görünce aklıma geldi..evimde hep öyle bir odam olsun isterdim..

    YanıtlaSil
  4. @nilgün.. orayı bilemedim ama yine Beyoğlundaki Kaktüs'de benzer bir yerdi çok rahat oturup kitabını okurdun.. böyle yerlere çok ihtiyaç var bence..

    YanıtlaSil
  5. Çok saol canım ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  6. @elidaa.. rica ederim çok keyifle yazdım bu yazıyı..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...