3 Şubat 2013

Günün Ojesi Sally Hansen 130 Numara Blue me Away..

Günaydın. Günün ojesi çok sevdiğim mavi tonlardan, Sally Hansen Xtreme Wear serisinden 130 numara Blue me Away isimli oje. Bu ojeyi Gratis'in  2. oje % 50 indirimli olarak yaptıkları kampanyadan almıştım. Sally Hansen'in normal ojelerini gerçekten çok beğenmiyorum ama bu seri  sürümü, kalıcılığı ve kuruma süresi olarak daha çok hoşuma gitti. Ama bu seride de çok fazla renk seçeneği yok, zaten beğendiklerimi çoktan aldım. Artık yeni renk seçenekleri çıkarmalarını beklemek gerekiyor.


Renk çok tatlı bir gök mavisi, aslında bu renk çoğu markada da mevcut ama sanki her şişe farklı olacakmış gibi bütün mavi tonlarını topluyorum. Bunu da çok sevdim, yine yaz aylarına daha uygun bir renk ama havaların biraz bahara döndüğü ve güneşin yüzünü gösterdiği bu günlerde de rahatça sürülebilir.

 Yine tek tırnağa Rimmel London Lasting Finish serisinden 500 numara Disco Ball uyguladım. Simleri fazla yoğun durmamakla birlikte, yine de ışıltısını sevdim. Aslında Essence Snow White koleksiyonundan Prince Charming isimli oje bunun çok benzeri ve ışıltıları da daha yoğun, daha güzeldir. Ama ne yazmıştım, her şişede farklı duruyor ve hepsini almak istiyorum.
Yüzüklerim de ojelere uysun değil mi?

Hafta sonu yine dayanamayıp yeni ojeler aldım. Bakalım ne zaman sıra gelecek hepsine.!!!
Sevgiler..

7 yorum:

  1. Bu ojeyi ben de aldım, ve hangi gün sürdüysem, herkesin dikkatini çekti :)

    YanıtlaSil
  2. @makyajlıhaller.. sally'nin bu koleksiyon renkleri parıl parıl çok belli ediyor kendini normaldir herkesin sorması..

    YanıtlaSil
  3. Baya denk getirmişiz bende dün yayınladım aynı ojenin postunu :)

    YanıtlaSil
  4. @melonunojeleri.. :-)) gördüm.. çok güzdl olmuş..
    qgoncat.. mavilere bayılıyorum ben de..

    YanıtlaSil
  5. :) inş sende leke yapmaz sende de çok güzel durmuş

    YanıtlaSil
  6. @melonunojeleri.. evet umarım yapmaz.. yaparsa da sorun yok hemen diş macunu ile fırçalıyoruz ve lekeler gidiyorrr...-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...